Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avenor.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metiny Wielkanocne miały być od Środy do Piątku, ale jak widać dalej ich nie ma. Bugi wypisane na forum, a i tak nikt tego nie naprawia.

Opublikowano

Serwera nie polecam wczoraj zmienali maszynie, nie da się prawie zalogować (czasem wejdzie) ale po 3 min wywala :) ogólnie administracja ma wyjebane na serwer, nie grałem na gorszym hardzie, hard gdzie 2ku z KAŻDEGO metka lecą. serwer Pay To Win, inwestujesz w IS = jesteś najlepszy i tyle :)

JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM SERWERA NAJGORSZA ADMINSTRACJA EVER

Opublikowano

Serwera nie polecam wczoraj zmienali maszynie, nie da się prawie zalogować (czasem wejdzie) ale po 3 min wywala :) ogólnie administracja ma wyjebane na serwer, nie grałem na gorszym hardzie, hard gdzie 2ku z KAŻDEGO metka lecą. serwer Pay To Win, inwestujesz w IS = jesteś najlepszy i tyle :)

JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM SERWERA NAJGORSZA ADMINSTRACJA EVER

To jest Hard/Medium tak było w Zapowiedzi napisane, nie wiem czemu w Prezentacji zmienili na Hard, bo to nie jest 100% Hard. 50% Medium 50% Hard według mnie. Oni chyba ten serwer przenieśli na Hamachi, a nie na x3 razy lepszą maszynę tak jak pisali. Jest o wiele gorzej niż na starej maszynie, lagi straszne, na serwer nie idzie wbić, masakra. Moja przygoda z dniem dzisiejszym dobiegła końca na tym serwerze, może jak coś się zmieni to wrócę. W tym momencie niestety muszę odradzić wam zagrania na tym serwerze ponieważ nie ma to najmniejszego sensu, szkoda waszego czasu na taki serwer. Jednym słowem porażka i w 90% zgadzam się z Panem u góry.

Serwer stoi już od 10-ciu dni, a nawet bugów nie potrafią naprawić wypisanych na forum, ba nawet nie zaglądają na te forum. 

Opublikowano

To jest Hard/Medium tak było w Zapowiedzi napisane, nie wiem czemu w Prezentacji zmienili na Hard, bo to nie jest 100% Hard. 50% Medium 50% Hard według mnie. Oni chyba ten serwer przenieśli na Hamachi, a nie na x3 razy lepszą maszynę tak jak pisali. Jest o wiele gorzej niż na starej maszynie, lagi straszne, na serwer nie idzie wbić, masakra. Moja przygoda z dniem dzisiejszym dobiegła końca na tym serwerze, może jak coś się zmieni to wrócę. W tym momencie niestety muszę odradzić wam zagrania na tym serwerze ponieważ nie ma to najmniejszego sensu, szkoda waszego czasu na taki serwer. Jednym słowem porażka i w 90% zgadzam się z Panem u góry.

Serwer stoi już od 10-ciu dni, a nawet bugów nie potrafią naprawić wypisanych na forum, ba nawet nie zaglądają na te forum. 

Niestety... serwer był dość fajny, aż nie wbiłem 65... tak na prawdę nie ma tutaj na czym zarobić. Medale? może... cała reszta oparta o IS, wszystko jest w IS'ie. Zbroja lepsza od stalki, wierzchowce 200 deffa i 200 ataku, kolczyki z dmg i deffem, metale... no dosłownie wszystko czego się nie osiągnie normalną grą, jest w IS'ie. Ja na 70 dopiero zaczałem dawać rade bez padania na spocie, gdzie przyjdzie body na 40 i sobie całego weźmie mając 700 deffa z samego IS'u ;)  Ogólnie "Chcesz zaistnieć? Wywal kasę na IS".

Teamu nawet nie komentuję bo to nie ma sensu, każdy wie jak jest :)

Tak wiem moja składnia zdań jest pro

Opublikowano

Nie działa Wam client lub macie problem z logowaniem? Pobierzcie nową wersje clienta Avenor.pl ;)

http://avenor.pl/ClientAvenor2.rar

Lagi były poniewaz przenosilismy serwer, juz ustały, wystarczy obserwować info na naszym fanpage, cała filozofia ;) Gdybys siedzial w grze zamiast lamentowac tutaj na forum bys wiedzial o czym informujemy, co wprowadzamy i co poprawiamy.

Niestety... serwer był dość fajny, aż nie wbiłem 65... tak na prawdę nie ma tutaj na czym zarobić. Medale? może... cała reszta oparta o IS, wszystko jest w IS'ie. Zbroja lepsza od stalki, wierzchowce 200 deffa i 200 ataku, kolczyki z dmg i deffem, metale... no dosłownie wszystko czego się nie osiągnie normalną grą, jest w IS'ie. Ja na 70 dopiero zaczałem dawać rade bez padania na spocie, gdzie przyjdzie body na 40 i sobie całego weźmie mając 700 deffa z samego IS'u ;)  Ogólnie "Chcesz zaistnieć? Wywal kasę na IS".
Teamu nawet nie komentuję bo to nie ma sensu, każdy wie jak jest :)

Tak wiem moja składnia zdań jest pro

Chodziłeś na bossy i dungeony ze twierdzisz, ze nie ma na czym zarobic? Poki co prawie w ogole nie widze informacji na chacie ze ktos ubil Baronówke, Wodza Orkow czy Beran Setaou. To są główne sposoby na zarabianie, jak sie z nich nie korzysta to później łatwo mieć powód do narzekania i snucia teorii, że serwer jest pod IS. Taka mała informacja, przejdź się na któryś z Dungeonów na wyższy level, a sam zobaczysz, ze przedmioty które opisałeś w ItemShopie, w 3/4 można wydropić z bossów. Pozdrawiam.

Opublikowano

Szkoda że administracji w ogóle nie widać ... Zrobiliście ts'a nie wiadomo po co. Do czego on służy skoro nawet tam nie siedzicie? 

Opublikowano

mam problem z gra sciagnelem clienta spatchowalem i po uruchomieni na sekunde pokazuje sie okno metina i znika ktos wie o co chodzi?

uruchamialem jako administrator

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

mam problem z gra sciagnelem clienta spatchowalem i po uruchomieni na sekunde pokazuje sie okno metina i znika ktos wie o co chodzi?

hm?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Spróbuj zrobić obejście lub usuń locale/root i znów patchuj.

#rein

Opublikowano

Droga Administracjo serwera...
Ogarnijcie tego clienta wkońcu dlaczego?
Bo ludzie z serwera wylatują codziennie jest max 170-220 osób i to stali gracze nie licząc że z 75-120 kont do buffy i sklepy.
Jeśli tego szybko nie ogarniecie tak zwanie poniesiecie klęskę gdyż w grze gospodarka stoi kilka dni próbuje kupić ebo żelaka 5-kątną +9 ale co
niema nikogo kto by z chęcią mi to sprzedał dziś widziałem jak aż 3 graczy pisało na ogólnym że zamienią eq na Avenor za eq na xXxXx.
Niedługo to nie będzie po co dropić KU/KD/Medali itd bo wszyscy opanują perfekt umki.
Ogarnijcie regulamin wkońcu exp bot tylko zabroniony a wh?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA. Administracja z gówna banuje za nic, gracze są nie mili ciągle trollują i wyzywają innych na wołaju graczy z dnia na dzien jest mniej około 130-150 aktualnie a 3/4 tego to sklepy, nie umieją stworzyć serwera bez bugów. Najgorszy serwer na jakim grałem, administracji NIE pozdrawiam zbanowała mnie i kilku moich znajomych za nic. Jak chcecie dobry priv HARD polecę wam Ravie nie lubię zbyt tej całej JP Armii ale trzeba przyznać Ravia to prawilny serwer.

Opublikowano

Szkoda że administracji w ogóle nie widać ... Zrobiliście ts'a nie wiadomo po co. Do czego on służy skoro nawet tam nie siedzicie? 

Najwyraźniej zaglądasz nie tam gdzie trzeba. Sam siedze osobiscie ok. 5h dziennie, dolicz do tego dwóch GMow jeszcze, co do TS'a, fakt, jestem jego jedynym adminem w tym momencie.

Droga Administracjo serwera...

Ogarnijcie tego clienta wkońcu dlaczego?

Bo ludzie z serwera wylatują codziennie jest max 170-220 osób i to stali gracze nie licząc że z 75-120 kont do buffy i sklepy.

Jeśli tego szybko nie ogarniecie tak zwanie poniesiecie klęskę gdyż w grze gospodarka stoi kilka dni próbuje kupić ebo żelaka 5-kątną +9 ale co

niema nikogo kto by z chęcią mi to sprzedał dziś widziałem jak aż 3 graczy pisało na ogólnym że zamienią eq na Avenor za eq na xXxXx.

Niedługo to nie będzie po co dropić KU/KD/Medali itd bo wszyscy opanują perfekt umki.

Ogarnijcie regulamin wkońcu exp bot tylko zabroniony a wh?

Co jest nie tak z Twoim clientem? Proponuje, zamiast narzekać opisałbyś lepiej problem bo prorokiem nie jestem niestety.

NIE POLECAM SERWERA. Administracja z gówna banuje za nic, gracze są nie mili ciągle trollują i wyzywają innych na wołaju graczy z dnia na dzien jest mniej około 130-150 aktualnie a 3/4 tego to sklepy, nie umieją stworzyć serwera bez bugów. Najgorszy serwer na jakim grałem, administracji NIE pozdrawiam zbanowała mnie i kilku moich znajomych za nic. Jak chcecie dobry priv HARD polecę wam Ravie nie lubię zbyt tej całej JP Armii ale trzeba przyznać Ravia to prawilny serwer.

Bana nie dostaje się za nic, jeśli nie podoba Ci się tutaj to żegnam :)

Opublikowano

Nie polecam serwera w ogóle zero uwagi na forum administratorów to po pierwsze.Po drugie serwer padnie za kilka dni z braku graczy wyludnia się. Po trzecie jeśli zaczniecie grać na nim to tak zwany serwer na kilka tygodni nic więcej przy takim stopniu uwagi i zajmowania się administratorów długo nie pociągniecie nawet oni nie wiedzą że kamer mod lata im po serwerze już.?
Po czwarte serwer świeci już nudami niema w ogóle co komu już sprzedać ciężko nabyć EQ już 2 tygodnie próbuje zakupić głupie ebo+9 ale spoko. ( Dlaczego ? Bo nie ma wiary wogóle.)
Licznik online wskazuje 200 osób tak? a praktycznie 1,5/3 to shopy same więc pozdro Administracji Która tylko isa zgarnęła i mają wywalone takich adminów trzeba cenić jak nie wiem co. Jeszcze raz nie polecam i Radzę omijać szerokim łukiem Administracje i ich serwery.

A i jeszcze jedno Administracja przegrała sobie już u mnie tym że mają strone serwera ale wolą dawać łatki na mpc forum i Fanpage czy jakoś tak bo po co ułatwić ludziom szukanie łatki? Najlepiej dać na te dwa serwisy gdzie 2/3 graczy nie zna nawet o ich istnieniu...

I Up Mi client działa ale mówię o tych którym nie działa.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...