Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avenor.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomość na Facebook'u:

"Jak mogliście sami zauważyć, od paru godzin borykamy się z problemem z maszyną. Dokładamy wszelkich starań, aby przywrócić wszystko do prawidłowego działania. 

Przepraszamy za utrudnienia w grze.
Serwer będzie online w ciągu najbliższych paru godzin.
Informacje będą pojawiały się na bieżąco na fanpage.
Pozdrawiamy i jeszcze raz przepraszamy.
Team NGS."
Opublikowano

to mamy serwer na parę godzinek z głowy pseudo mają problemy z ''maszyną''

Opublikowano

Tak to jest jak robi się dwa serwery na raz... I oba już szlak trafił. Najpierw powinni odbugować do końca ascariala a potem bawić się w drugi, ale rzeczywiście po co? Lepiej skopiujemy pliki, weźmiemy sobie technika - on coś lekko pozmienia żeby było trudniej i puścimy kolejny serwer, a że to będzie hard i maszynę mamy to kasa szybko przybędzie bo ludzie kupią nasze super pro elo wierzchowce, która dają kosmiczną odskocznie od normalnego gracza, do tego kupią znowu za 10-20zł peta, który wykoksi ich od samego początku i niech sobie grają a my będzie mieli "wyjebke" na oba serwery na raz. Potem jak kasy za mało będzie zrobi się jakiś medium/easy i znowu na jakiś czas z głowy będzie. Popieram Panowie super podejście do graczy ;)

Zresztą czego się po Azprime spodziewać - zawsze to samo.

PS. A no i jeszcze warto dodać, że oba serwery Ascarial i Avenor nie mają eventu wielkanocnego ;) Bynajmniej narazie, a to co jest na stronie to żenada w sumie. Tylko drop z metinów, który każdy już zna. Szczerze mówiąc totalna lipa. No ale nic panowie podobno się znają na tym co robią <haha>

Opublikowano
Azprime prosił przekazać, bo nie ma aktualnie dostępu do komputera:

Jak mogliście sami zauważyć, od paru godzin borykamy się z problemem z maszyną. Dokładamy wszelkich starań, aby przywrócić wszystko do prawidłowego działania. 

Przepraszamy za utrudnienia w grze.

Serwer będzie online w ciągu najbliższych paru godzin.

Informacje będą pojawiały się na bieżąco na fanpage.

Pozdrawiamy i jeszcze raz przepraszamy.

Team NGS.

Opublikowano

To dobry z niego Administrator skoro nie ma dostępu do Komputera...  xD Tak się nie robi jeśli ma się profesjonalne podejście do prowadzenia serwera, ale widać tu komuś brakuje tego profesjonalizmu :<. 

Opublikowano

No przeciez to jest wszystko dla pieniedzy ludzie! lepiej by zainteresowali sie tym ascarialem a nie znowu wpuszczaja serwer zeby nachapac kasy .... to az zal sciska !

Opublikowano

To dobry z niego Administrator skoro nie ma dostępu do Komputera...  xD Tak się nie robi jeśli ma się profesjonalne podejście do prowadzenia serwera, ale widać tu komuś brakuje tego profesjonalizmu :<. 

Widzę, że masz dobre podejście do życie, gratuluje także inteligencji. Myśl więcej, może przypadek losowy? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dokładnie, serwer nie działa to ludzie uzależnieni sobie nie pograją i spinają dupę. Ludzie wyluzujcie to tylko gra, wyjdźcie koszyczek poświęcić przez ten czas co nie działa.

61911764369359525958.png

Opublikowano

No przeciez to jest wszystko dla pieniedzy ludzie! lepiej by zainteresowali sie tym ascarialem a nie znowu wpuszczaja serwer zeby nachapac kasy .... to az zal sciska !

Powiedz mi który serwer nie stoi dla pieniędzy? Niech sobie robią i nawet z 10 serwerów i niech sobie na nich zarabiają w tysiącach, mnie to nie obchodzi. Obchodzi mnie tylko to aby zajmowali się serwerem i żeby grało się przyjemnie, a to ile oni serwerów wypuszczą i ile na nich zarobią mało mnie obchodzi i was też powinno to mało obchodzić. Mają swój interes na tym, to niech sobie zarabiają, ale niech zajmują się odpowiednio swoją pracą.

Opublikowano

W czym masz problem bo nie rozumiem Twojej sapy. Serwer już działa, tak więc calm down.

Opublikowano

A jesli komus wywalilo neta i nie miał jak napisać w tym temacie? Co ma piernik do wiatraka? W Teamie mamy 3 technikow, kazdy z nich ma swoją przydzieloną prace.

Nie grales, a juz oceniasz. Wiesz co masz robic.

Jakie to jest super wypuszczać serwer w święta, który napewno będzie padał przez jakiś czas i mieć wyje... bo są święta... Największa głupota jaka może być. Jak się nie ma czasu to się nie robi serwerów Panowie (pierwsza i najważniejsza zasada), a jak brakuje wam kasy to do roboty trzeba iść. Serwer zapewne jeszcze przez dłuższy czas będzie off więc cudów nie oczekujcie.

Proponuje udać się z święconką do kościoła. Co Wy macie z tym hajsem? Nie ma sie do czego dopierdolić, to trzeba do czegokolwiek. Na drugi raz zacznij hejtować pod pretekstem, że wróbelek siedzi na krzaku, taki sam poziom.

Opublikowano

Serwer polecam. Znajde chwilę czasu a wbije tam do Was zobaczyć co się dzieje

(musiałem polecić, policją mi grozili)

Ogólnie mam nadzieje, ze nie będzie to taki standardowy hard i bedzie co robić i monotonia nie zeżre serwera.

Opublikowano

Serwer polecam. Znajde chwilę czasu a wbije tam do Was zobaczyć co się dzieje

(musiałem polecić, policją mi grozili)

Ogólnie mam nadzieje, ze nie będzie to taki standardowy hard i bedzie co robić i monotonia nie zeżre serwera.

Zajrzyj, a przekonasz się, że gra szybko Ci sie nie znudzi. Serwer jest tak przygotowany, aby na każdym poziomie było co robić :) Polecamy chodzić na Wieże Orkow na poczatkowy zarobek. Pozdrawiam

Opublikowano

Sprawdzi ktoś przelewy z Team'u? SM potrzebuje  xD

Jesli dostaniemy jakis przelew, niezwłocznie przyznamy SM, miej na wzgledzie to, ze sa swieta i przelewy bankowe dochodza dopiero we wtorek.

Ile osób online ? ;d

Ok. 300. Liczba caly czas sie zwieksza, youtuberzy zaczeli nagrywac i rozkrecilismy reklame na fb ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...