Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avenor.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NGS, cała biżuteria z IS jest na limit czasowy? Moglibyście napisać na ile dany item jest czasu.

Kolczyki i Bransoletki z Kości są na 2h. Nie ma tam czasem informacji przy zakupie w IS? Wydaje mi sie, ze byla, jesli nie ma, dodamy ją dziś.

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolczyki i Bransoletki z Kości są na 2h. Nie ma tam czasem informacji przy zakupie w IS? Wydaje mi sie, ze byla, jesli nie ma, dodamy ją dziś.

No właśnie w tym problem, że nie ma, i na darmo zmarnowałem 250 ZM. (Tak to już jest jak się kupuje kota w worku).

Opublikowano

No właśnie w tym problem, że nie ma, i na darmo zmarnowałem 250 ZM. (Tak to już jest jak się kupuje kota w worku).

Zatem dzis dodamy ten opis przy przerwie technicznej. Jesli masz jeszcze jakies niedociągnięcia właśnie w stylu tego, zgłoś to do nas na forum w temacie z Bugami i Niedociągnięciami, bo później tutaj niektóre rzeczy giną w spamie i czasami zdarza się coś nam pominąć, a dobrze wiesz jakie sytuacje z tego później wychodzą. Pozdrawiam.

Opublikowano

1 pytanie bo chyba nie ma w prezce  jest jakiś limit czasowy zeby zrobić konia bojowego? 

Nie ma ;)

Opublikowano

Nie polecam , 

Może administracja jest dobra ale exp gorszy niż na PL`u a poza tym jest 200 - 240 osób online w dzień więc nie ma co robić na serwerze

Opublikowano

Nie polecam , 

Może administracja jest dobra ale exp gorszy niż na PL`u a poza tym jest 200 - 240 osób online w dzień więc nie ma co robić na serwerze

Który level wbiłeś, że aż tak Ci ciężko? Exp jest 3x większy niż na PL'u. Co do osób, jest ich 300 - 350, co potwierdzą Ci użytkownicy wyżej, pragne nadmienic, ze serwer dopiero wystartował, więc spokojnie, na starcie było 100 osób, dziś jest już 350, reklama cały czas idzie do przodu, celem jest osiągnięcie 1k i prędzej czy później napewno się to stanie, patrząc choćby na przykład Ascariala. Na koniec dodam, że Avenor nie jest serwerem na 5 minut, jeśli chcesz zrobić sobie Szmaragdową Stalkę i Trytona na +9 w parę godzin gry to polecam poszukać innego serwera. Pozdrawiam.

Opublikowano

Już jest online, przerwa techniczna byla.

Sa juz metki wielkanocne?

Opublikowano

Który level wbiłeś, że aż tak Ci ciężko? Exp jest 3x większy niż na PL'u. Co do osób, jest ich 300 - 350, co potwierdzą Ci użytkownicy wyżej, pragne nadmienic, ze serwer dopiero wystartował, więc spokojnie, na starcie było 100 osób, dziś jest już 350, reklama cały czas idzie do przodu, celem jest osiągnięcie 1k i prędzej czy później napewno się to stanie, patrząc choćby na przykład Ascariala. Na koniec dodam, że Avenor nie jest serwerem na 5 minut, jeśli chcesz zrobić sobie Szmaragdową Stalkę i Trytona na +9 w parę godzin gry to polecam poszukać innego serwera. Pozdrawiam.

Jak 350 o czym ty pier*dolisz , wczoraj grałem cały dzień , od rana do wieczora , to nie wyszło nawet 250 + . trzymało się w granicy 200 więc ? ...

Opublikowano

Jak 350 o czym ty pier*dolisz , wczoraj grałem cały dzień , od rana do wieczora , to nie wyszło nawet 250 + . trzymało się w granicy 200 więc ? ...

Było 300. Widocznie źle patrzyłeś. Nawet teraz jest 255+ gdzie prawie wszyscy są w szkole jeszcze. 

Opublikowano

Potwierdzam info , było 300+ wczoraj i leci w gore z dnia na dzien . Pomimo braku kontaktu z administracja , (odsyłam do forum , serwera i mojego tematu Pana Azprima).

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Aktualnie przenosza serwer na inna maszyne .

Wiesz moze ile będzie to jeszcze trwało ? Chciałbym zagrać :)

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Wiesz moze ile będzie to jeszcze trwało ? Chciałbym zagrać :)

Prawdopodobnie do 22:00. Ilość graczy ONLINE na serwerze, około: 300-350.

Opublikowano

Next Game Studio chyba nie ogarnia tego serwera 0 kontaku z administracja !!!

sygnaturkadw.png

Opublikowano

"Zła wiadomość... Nie udało nam się wyrobić z przenosinami bazy danych do 22 przez co musimy przedłużyć przerwę o dwie godziny... Serwer zostanie uruchomiony około godziny 24:00. Wszelkie dalsze informacje będą podawane na fanpage.

Przepraszamy za utrudnienia, do zobaczenia jak najszybciej na serwerze.
~Endymion"

Uczeń
Opublikowano

gowno nie serwer, ascarial - caly projekt RE*ENTIALA odkupili, na tych samych plikach psotawili ten serwer :)
+ administracja ma w dupie graczy, mam dowody jak mnie potraktowali. a jak domagalem sie zwrotu eq, zbanowali na ts, fp i w grze :) 
szczam wam do pyska 

Opublikowano

Jaki bedzie event jutro w zamian za takie czekanie, bo pisaliscie na fp bedzie? ^^

Opublikowano

Migracja na nową maszyne przebiegła pomyślnie, serwer już online! Na noc mamy dla Was zwiększone raty serwera o 50%, natomiast już popołudniu czeka Was Event OX!

Aby wejść na serwer należy pobrać paczkę i wkleić ją do clienta.

http://www.avenor.pl/avenorUp.zip

O ktorej bedzie ten ox? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...