Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avenor.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnij bo widze że może serwer stawiasz dobrze ale rozum masz jeszcze 15 latka :)

Dlaczego mnie wyzywasz? Co ja Tobie napisałem takiego? Napisałem jedynie, że uważam, że liczba zmianek w dropie jest adekwatna do możliwości zrobienia dobrego ekwipunku, takze zamiast wyzywać mnie proponuje wejść na forum i napisać tam, jeśli coś Ci nie odpowiada, a napewno to przeanalizujemy z Teamem. Pozdrawiam.

Edit: A czy ja Ci czegos zabraniam? Zluzuj troche, bo nie wiem dlaczego łapiesz spine w tym momencie. Nie odpowiada Ci moje zdanie czy jak? Chyba po to jest właśnie ten temat, aby podyskutować, a nie, by łapać spine i wyzywać administracje od 15latków.

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko jest OK, tylko po prostu są drobne bugi. A wy się spinacie jak gacie w szpagacie. A jak piszecie takie głupie opinie to się nie dziwcie, że mało ludzi gra na serwerze. Polecam i zapraszam do gry! :) 

Opublikowano

No właśnie też nie rozumiem po co i dlaczego kolega wyżej mnie wyzywa. Jesli faktycznie cos chcialibyscie poprawic/zmienic, zapraszamy na nasze forum. Napiszcie temat, a przedyskutujemy to w Teamie i jesli przejdzie, zostanie wprowadzone. Pozdrawiam.

Opublikowano

Może jakiś link do forum? Bo ten link z prezentacji coś nie działa...

Link jest na stronie głównej ;)

Opublikowano

Dlaczego nie ma kufra w red lesie (ten co otwiera sie złotymi kluczami)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ile os gra w godzinach szczytu?

ok. 300, reklama caly czas idzie do przodu, serwer w piatek wystartowal dopiero :)

Dlaczego nie ma kufra w red lesie (ten co otwiera sie złotymi kluczami)

Bo jest tylko na Sohan.

Zapraszamy wszystkich o godzinie 19:45 na Konkurs OX!

Opublikowano

Kiedy będą te reklamy i tysiące graczy? Bo samemu lipa grać.

300 osób gra minimum, juz poniżej bardzo rzadko spada. Sklepów coraz więcej, a pierwszego dnia serwera max graczy było 170, wiec to o czymś świadczy ;)

Opublikowano

No czekam aż weźmiecie się w końcu do roboty, już ludzie wypisali trochę bugów na forum, ale widzę, że nic się nie zmienia. To samo w propozycjach też można coś dodać na serwer. Serwer ma już 4 dni, a zmieniliście tylko drobne rzeczy. Czekam na efekty waszej pracy, nie wystarczy tylko postawić serwer i sobie iść w piz*u. Przez 4 dni powinniście już wszystkie te bugi naprawić. Zaangażowanie z waszej strony jest na poziomie 3 na 10. 

Opublikowano

Serwer wystartował i po 24h przestaliście się nim interesować? Bardzo fajnie się gra no ale ostatni raz admina widziałem 2 dni po starcie serwera... W dodatku dowaliliście z questem na 25 lvl kwiatki co 1 h... A teraz jeszcze skrypt informujący, że "Gracz X osiągnał 2 level! Gratulujemy!" No proszę was... Takie coś powinno wyskakiwać po 60+ a nie od 1 lv... I jeszcze ten spam z zabiciem wodza orków 90% chatu to ten informer. Ogarnijcie to... 

5428180936970289905.png

Opublikowano

15% na ulepszenie na +9?! Już na PL'u są większe szanse na ulepszenie. Było 25% to dali 15%. Fuck Logic! Widać, że Admini to Geniusze.

Opublikowano

Na +9 bylo bodajze 45%. Gdybym wiedzial ze zmniejsza to wydalbym kase na ulepszacze i zrobil wszystko do +9

Opublikowano

Denerwuje mnie tylko administracja bo napisałem do nich wczoraj rano że nie dostałem przedmiotu z is i do dzisiaj na forum na pw nikt nie odczytał :) Azprime chociaż byś odpisywał (Jeżeli to wasza praca lub hobby to powinniście bacznie odpowiadać)

Opublikowano

Mówisz NGS.że nie jesteś administratorem serwera tylko zajmujesz się patronatem nad nim od spraw technicznych - więc kto jest głównym administratorem? Do kogo mamy pisać w sprawie naprawienia bugów/zmian na serwerze? Może porozmawiasz z osobami zajmującymi się tym i wpoisz im aby ruszyli dupe zanim będzie za póżno ?

Przeprowadźcie w końcu JEDNĄ a porządna aktualizacje nawet jeśli miała by długo trwać i naprawcie błędy,które są na serwerze... Dajecie raty/eventy jakbyście chcieli abyśmy nie żalili się,że nic się nie dzieje na serwerze- nie tędy droga ;)

~~ Ciągłe powtarzanie i mówienie,że z Ascarialem na początku było podobnie z ilością osób jakoś do mnie i reszty nie przemawia..

#rein

Opublikowano

Powoli zaczyna mnie irytować ten serwer... Nic nie robią, znowu serwer OFF, Admin nawet nie wchodzi i na nic nie odpowiada. Kontakt z Administracją poniżej krytyki. Jeśli nic się nie zmieni to ja odpadam z tej całej szopki. Postawili serwer i w dupie mają... A do tego andrzejt17 nie ma nic wspólnego z tym serwerem, chyba dzięki niemu chcieli wypromować serwer na MPC.

Opublikowano

Ludzie, spokojnie. Czy Wy potraficie tylko płakać i narzekać? To, ze nie zbanujemy bota w 30 sekund, nie oznacza, ze nie zajmujemy się serwerem, ochłońcie troche, bo to już przerasta ludzkie pojęcie. Większość potrafi zrozumieć, że serwer miał DDoS na starcie i zaakceptowali to, ale jak widać, znają się również tacy, którzy znajdą cokolwiek byle by się tylko przypierdolić do czegoś. Powtarzaliśmy wielokrotnie, jeśli macie jakieś sugestie/pomysły/problemy, zgłaszajcie je u nas na forum, od tego je założyliśmy i od tego są tam tematy, to, że wyzywacie nas w tym temacie napewno nie pomoże ani nam, ani serwerowi, także proponuje paru użytkownikom ochłonąć troche.

Powoli zaczyna mnie irytować ten serwer... Nic nie robią, znowu serwer OFF, Admin nawet nie wchodzi i na nic nie odpowiada. Kontakt z Administracją poniżej krytyki. Jeśli nic się nie zmieni to ja odpadam z tej całej szopki. Postawili serwer i w dupie mają... A do tego andrzejt17 nie ma nic wspólnego z tym serwerem, chyba dzięki niemu chcieli wypromować serwer na MPC.

ZAWSZE, ale to ZAWSZE informujemy o przerwie lub zmianach na Fanpage oraz w grze, takze proponuje przyjrzeć się dokładniej.

Opublikowano

Taaak... Żeby chociaż jakieś zmiany były, a jak już są to na gorsze. np. szansa na ulepszenie 15% na +9 gdzie na PL'u jest 10%-15%, dajcie tak jak było, a nie zmieniacie wszystko w tajemnicy przed graczami. Zaglądajcie na forum czasem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...