Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avenor.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie widzę problemu, każdy i tak będzie miał takie same bonusy, więc nic na tym nie stracę nawet jeśli administrator zmieni te bonusy na słabsze. 

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

200 było ale reklama sie rozejdzie jak youtuberzy zaczna nagrywac i tak na ten serwer wrócisz jak nie zaczniesz dzisiaj ;]

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Server wręcz świetny! Administracja z tego co widać to bardzo dośw. osoby gram od startu i nie było ani 1 buga. Expi się świetnie, dzisiaj będą raty, event wielkanocny ;)

Kiedy uruchamiacie raty i event wielkanocny? ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Server wręcz świetny! Administracja z tego co widać to bardzo dośw. osoby gram od startu i nie było ani 1 buga. Expi się świetnie, dzisiaj będą raty, event wielkanocny ;)

Kiedy uruchamiacie raty i event wielkanocny? ;)

Dokładnie! Nie patrzeć na liczbę graczy, na początku Ascariala było podobnie, a teraz jest tam po 1k. Zaczynajcie teraz, żeby mieć z górki! : )

Opublikowano

Jak ktoś nie zagra teraz to później będzie żałował. Teraz jest większy luz i więcej spotów, przyjdzie reklama będzie z 1k ludzi to będzie ciężko ze spotami itd...

Serwer dopracowany, administracja ogarnięta czego chcieć więcej? 

@HicKD

Serwer ON.

Opublikowano

Przecież w 80% to kopia Ascar****, nie widzicie tego ?

A chociaż grałeś? Znając życie oceniasz po prezentacji. 

Opublikowano

Kolego up ja grałem i widze, że jest to kopia popatrz na bony zwierzaków, system ulepszen :p jedyne co się rózny to te skrzynki

Opublikowano

Grałem na ascarialu to zagram i tutaj ;P

Ile ten 250/250 kosztuje przelewem? Ile osób jest online teraz?

Tutaj też będzie się expilo na DC?

tenor.gif

Opublikowano

Strona nie działa, forum nie działa, gra nie działa :<. Trzeba czekać, ale Administratorów chyba też nie ma :<.

Opublikowano

Jajka poszli święcić, a w tym swoje, więc trochę czasu to zajmie :<. Zrobili nam Wielki Post na Serwer :D.

Opublikowano

Jakie to jest super wypuszczać serwer w święta, który napewno będzie padał przez jakiś czas i mieć wyje... bo są święta... Największa głupota jaka może być. Jak się nie ma czasu to się nie robi serwerów Panowie (pierwsza i najważniejsza zasada), a jak brakuje wam kasy to do roboty trzeba iść. Serwer zapewne jeszcze przez dłuższy czas będzie off więc cudów nie oczekujcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...