Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, coś tam sprzedaje ale niektóre żółte i niebieskie dalej odkłada do skrzyneczki.

a teraz jeszcze wpadlem na cos takiego, czy mógłbym prosić o pomoc w  skonfigurowaniu bota aby nie zbierał  żółtych,niebieskich i białych tylko gemy i legendarne?

pozdrawiam

Opublikowano

misiak91, żeby nie zbierał ustaw Magic Items i Rare Items na 0lvl badź None.

A jeżeli chcesz, żeby sprzedawał żółte i niebieskie musisz skopiować zawartość foldera Pick magic and sell all magic plus rare do folderu z Rules, którego używasz i po kłopocie.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Witam, zainstalowalem wszystko wg pkt 2 i mam taki komunikat:

Demonbuddy v1.1.1882.360 started
Logging in...
Diablo III is running but no build supported by Demonbuddy detected, was there a patch?

Ktoś powie o co chodzi ? :)

Opublikowano

Bezpiecznie po update?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Chyba był już jakiś update, tylko czy bezpiecznie 

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Nowicjusz
Opublikowano

:) Bot działa. Nie działa "DCPatcher" z nowym botem. Kiedy wyjdzie dla zwykłych userów ? nie wiadomo. Póki co tylko dla userów premium jest.

Opublikowano

Po ponad rocznej przerwie,postanowiłem znowu pobawić się botem,niestety wszystko wyleciało mi z głowy i zaczynam od początku...U mnie najnowszy boot "zamyka" się tuż po wpisaniu klucza (w tle d3 i CDpatcher),może macie jakiś inny sposób niż ten w punkcie 2?Szukałem BuddyWizard,ale albo jestem ślepy i nie mogę go znaleźć,albo jest gdzieś głęboko ukryty-byłbym wdzięczny za info.

Opublikowano

buddywizard jest chyba w katalogu HELP - a paczer po aktualizacji nie działa. Nowy paczer jest tylko dla VIPOw

Jak ustawić Trynity by wysyłała powiadomienia na poczte o dropie

są trzy pola

email  - to wiadome

hasło - do emaila czy do gry?

botname - dowolna nazwa czy tag z diablo?

Opublikowano

W katalogu help nie ma buddywizard,przynajmniej w wszystkich wersjach które ściągnąłem,i tu ujawnia się mój brak wiedzy w temacie,myślałem że buddywizard to crack do DB,w poprzednim bocie miałem jakiegoś cracka dzięki któremu nie trzeba było uruchamiać patchera w tle,wpisywało się hasło 123 i koniec filozofii,ale nie mogę sobie przypomnieć co robiłem i skąd to ściągałem...Więc szukam cracka innego niż CDpatcher.

Opublikowano

Witam, czy w tej chwili bocenie na jednym koncie jest bezpieczne ? Wiadomo że zawsze szkoda 200 zł za gre + dodatek

Lepiej kupić bota czy grać na darmowym ? Chodzi mi tutaj o bezpieczeństwo 

Opublikowano

Bocenie nigdy nie było,i nigdy nie będzie bezpieczne ;) W przypadku Db najważniejszy jest umiar,bot zachowuje się podobnie jak jednostka ludzka,niemniej zdarza mu się popełniać błędy (bieganie w kółko,odbijanie się od ścian) które są typowymi zachowaniami bota,przy dużej dawce pecha,ktoś "wyżej" to zauważy i leci ban,ale są to przypadki bardzo rzadkie,moje pierwsze konto zostało zbanowane z prostej przyczyny,nie zachowałem wyżej wspomnianego umiaru i bot latał przez kilka dni bez przerwy,pewnego pięknego poranka widniał już tylko równie piękny komunikat o wiadomej treści ;) Myślę że 6-7 godzin na dobę to max na jaki można pozwolić botowi,nie powinien zwrócić na siebie uwagi,jednak pewne ryzyko istnieje że to właśnie Ciebie w danej chwili będą obserwować a bot popełni błąd akurat w tym momencie :) Jest ryzyko,a bot ma zabawę  :P Swoją drogą,myślicie że nadal pilnują tak bardzo jak kiedyś,kiedy można było na tym zarabiać sporo realnej gotówki?

Opublikowano

u mnie stale ten sam problem

Demonbuddy v1.1.1882.360 started
Logging in...
Diablo III is running but no build supported by Demonbuddy detected, was there a patch?

Do tego mam wszystko na szaro i nie moge kliknąć w rzadne menu DB

Opublikowano

Ponieważ diablo po update i prawdopodobnie nie działa ten "CDPatcher"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...