Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś zaktualizować bounties, bo na forum są już nowsze z tym, że nie ogarniam tego SVN...

Krąży także rift bot. Testowałeś już?

Oczywiście, zaraz wrzucę update

Co do rift bota, cieńko się sprawdza przynajmniej u mnie, za równo jeden jak i drugi (napisany przez rrrixa)

mi dzisiaj DB zwariowal obojetnie co bym nie ustawil to lata i nie atakuje tylko biega... ktos wie oco tyu chodzi?

Sprawdź w settings czy masz routine "trinity", bo może się zmieniło. Spróbuj też inny profil może to jego wina.

@Edit

Znalazłem przyczynę

Mi demonbuddy w ogóle nie wykrywa wersji trinity .28 dlatego lepiej nie aktualizujcie tylko używajcie .27

@Edit

Problem rozwiązuje jego całkowite usunięcie i zainstalowanie jeszcze raz.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano
Mam problem. Ostatnio bot nie może zrobić nowej gry wyskakuje komunikat "Wystąpił problem podczas tworzenia nowej rozgrywki. Kod (31661).

Creating new game. Params: [Act: OpenWorld, Difficulty: Torment3, Quest: 101758, QuestStep: 1, ResumeFromSave: False, IsPrivate: True]
Closing error dialog
Waiting 3.9 seconds before next game...
Creating new game. Params: [Act: OpenWorld, Difficulty: Torment3, Quest: 101758, QuestStep: 1, ResumeFromSave: False, IsPrivate: True]
Closing error dialog
Waiting 11.8 seconds before next game...

Opublikowano

Ile powinienem ustawic w item scoring jawelery zeby podnosil mi w miare dobre ringi? Bo z tym reccomend 15+ to mi zbiera wszystkie itemy i pakuje je do skrytki. Wlasciwie to wszystkiego armor tez. Na ile treba przesunac ten pasek zeby itemy ktore podniesie i wrzuci do skrzyni byly warte uwagi.

Opublikowano

A można jakoś ustawić, żeby zostawiał też przedmioty w skrzynce które są lepsze od moich aktualnie założonych ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Witam,

Prośba o pomoc. Chcę wyekspic barba od 0 do 70. Wcześniej napisaliście że profil Questing.

Ale jak ustawić profil Questing+Gear Armor w DB. Zwłaszcza o co chodzi z tym GearArmor, gdzie to ustawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...