Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzialac dziala, nie wiedziec czemu jednak raz odpalony dziala super, lecz kiedy cos zmienimy to potrafi wywalac 20x pod rzad, ze aplikacja przestala dzialac... 

Opublikowano

Mam problem z DB. Po patchu przestał całkowicie działać. Znaczy otwiera się okno, login i po sekundzie: Brak odpowiedzi. Mam najnowszy CDpatcher.  Pobrałem jeszcze raz DB ze strony producenta i dalej to samo... Miał ktoś taki problem?

Opublikowano

@Villain

Ja u siebie miałem tak, że podczas jednego uruchomienia mogłem tylko raz zmienić ustawienia, później wywalało błąd.

Co do Panów up, spróbujcie wszystko ściągnąć na nowo, uruchomione jako administrator i jeszcze najlepiej demonbuddy w wersji zwykłej, a nie beta w postaci .zip, a nie .exe

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Próbowałem wersję zwykłą, teraz betę 410, cały czas przestaje odpowiadać po włączeniu. Jako admin też odpalałem i to samo. No nic trzeba czekać na nowe wersje DB może coś popierdzielili i naprawią.

Opublikowano

@Villain

Ja u siebie miałem tak, że podczas jednego uruchomienia mogłem tylko raz zmienić ustawienia, później wywalało błąd.

Owszem, ta tez sie dzieje. Lecz u mnie po prostu po wlaczeniu bota i zrobieniu 3-4 runow on przestaje dzialac. Niekiedy uda sie go wlaczyc i chodzi bezproblemowo lecz dosc czesto sie po prostu wiesza.

Opublikowano

Czesc, po patchu 2.0.5 i aktualizacji wszystkiego zwiaznego z demonbuddy, bot zbiera itemy do plecaka, zapelnia sie i nic z nimi nie robi, jak mialo to miejsce wczesniej

cos takiego mi ciagle wyskakuje, gdy nie ma miejsca, a bot sie nie wraca i stoi w miejscu

[Trinity] No more space to pickup a 2-slot item, town-run requested at next free moment.
[Trinity] No more space to pickup a 2-slot item, now running town-run routine.
[Trinity] Waiting for town run timer (Target Check)
[Trinity] TownRun complete
[Trinity] No more space to pickup a 2-slot item, town-run requested at next free moment.
Opublikowano

Rowniez mam wykupiony kod i takie jaja sie dzieja...

Skoro masz kod wykupiony to napisz do ich supportu, Oni się na tym lepiej znają niż ja, gdzie jak coś nie działa to dochodzę do tego metodą prób i błędów.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Tak robilem, czyste wersje + ustawienia od nowa i tez crash idzie. A robie Ghoma, u Was on crashuje? Jest to najnowszy Range Positioning

Opublikowano

Czesc, po patchu 2.0.5 i aktualizacji wszystkiego zwiaznego z demonbuddy, bot zbiera itemy do plecaka, zapelnia sie i nic z nimi nie robi, jak mialo to miejsce wczesniej

cos takiego mi ciagle wyskakuje, gdy nie ma miejsca, a bot sie nie wraca i stoi w miejscu

zrób tak p8pB4pL.jpg

Opublikowano

Pobralem wizarda, nową wersje DB z strony i mam komunikat

Demonbuddy v1.1.1898.362 started
Logging in...

i nic sie nie dzieje...

Opublikowano

Pobralem wizarda, nową wersje DB z strony i mam komunikat

i nic sie nie dzieje...

mi polatał godzine wylogowało mnie z db i mam to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...