Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem ze blizzard teraz coś zmienia i ten bot nie działa to prawda? Myśle nad tym żebym zaczął go używać ale się własnie boje że dostane za niego bana no i wlaśnie mnie zastanawia czy blizzard jeszcze banuje za to? i jaka wykrywalność tego bota jest? 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mogę prosić link do oryginalnego tematu do profilu Bounties??

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/156345-profiles-adventure-mode-bounties-community-edition.html

Słyszałem ze blizzard teraz coś zmienia i ten bot nie działa to prawda? Myśle nad tym żebym zaczął go używać ale się własnie boje że dostane za niego bana no i wlaśnie mnie zastanawia czy blizzard jeszcze banuje za to? i jaka wykrywalność tego bota jest? 

Nie jestem w stanie odpowiedź na pytanie czy teraz działa, bo od 3 dni nie bociłem. A co do banów to zdarzają się, ale raczej tylko jak bocisz więcej niż jedno konto.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

A ja mam pytanie na temat postaci single target chodzi mi bardziej o ghoma bo juz 2 tyg na nim boce i szczerze mowiac to niezbyt najlepiej barba ubralem bo smigam tylko t3 wyzej juz idzie wolno Dziwne bo na u3 bije go niecale 15-20 sek. Myslalem zeby zrobic inna postac pod niego ale nie wiem. Wizz moze bedzie lepiej sie sprawowac?

Opublikowano

Loaded profile All - Launcher[Trinity] Saving Config file
[Trinity] Saving Config file
Chose Trinity as your combat routine
Loaded profile All - Launcher
Chose Trinity as your combat routine
[Trinity] Bot Starting
[Trinity] Note: Maintaining item stats from previous run. To reset stats fully, please restart DB.
[Trinity] Bot Starting
[Trinity] Note: Maintaining item stats from previous run. To reset stats fully, please restart DB.
Error while starting botSystem.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Trinity.Trinity.ReplaceTreeHooks()
   at Trinity.Trinity.TrinityBotStart(IBot bot)
   at Zeta.Bot.BotEvent.Invoke(IBot bot)
   at Zeta.Bot.BotMain.Start()
   at Demonbuddy.MainWindow.HandleStartStopBot()
Ktoś może pomóc ?

Dobra zrobiłem:) zna ktos może jakis dobry profil na drop legend?

Opublikowano
[Trinity][Performance] Execution of the block NavigateTo took 1016.96ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block HandleTarget.HandleBasicMovement took 1019.75ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block HandleTarget took 1039.97ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block RefreshDiaObjectCache.AvoidanceCheck took 1138.80ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block RefreshDiaObjectCache took 1168.66ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block TargetCheck.RefreshCache took 1169.20ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block TargetCheck took 1169.49ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block RefreshDiaObjectCache.AvoidanceCheck took 1386.05ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block RefreshDiaObjectCache took 1421.38ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block HandleTarget.CheckForNewTarget took 1421.70ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block HandleTarget took 1556.08ms.

Orientuje się może ktoś co to za błąd?

Jaki profil jest na rifty?
Opublikowano

A ja mam pytanie na temat postaci single target chodzi mi bardziej o ghoma bo juz 2 tyg na nim boce i szczerze mowiac to niezbyt najlepiej barba ubralem bo smigam tylko t3 wyzej juz idzie wolno Dziwne bo na u3 bije go niecale 15-20 sek. Myslalem zeby zrobic inna postac pod niego ale nie wiem. Wizz moze bedzie lepiej sie sprawowac?

Wizz, kwestia tego, że wizz jest lepszy pod dmg niż barb, ale pytanie czy wytrzyma tez ciosy na u3.

[Trinity][Performance] Execution of the block NavigateTo took 1016.96ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block HandleTarget.HandleBasicMovement took 1019.75ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block HandleTarget took 1039.97ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block RefreshDiaObjectCache.AvoidanceCheck took 1138.80ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block RefreshDiaObjectCache took 1168.66ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block TargetCheck.RefreshCache took 1169.20ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block TargetCheck took 1169.49ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block RefreshDiaObjectCache.AvoidanceCheck took 1386.05ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block RefreshDiaObjectCache took 1421.38ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block HandleTarget.CheckForNewTarget took 1421.70ms.
[Trinity][Performance] Execution of the block HandleTarget took 1556.08ms.

Orientuje się może ktoś co to za błąd?

Jaki profil jest na rifty?

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/160808-rift-bot-yet-another-rifting-profile.html

Prosze bardzo.

66j32w.jpg

Opublikowano

profil legendary rout mi nie działa. nie chce wejść do piwnicy czy tam haty adrii wie ktoś jak to rozwiązać?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale gdy działa DB to mam straszne lagi w Diabełku (ping na zółto/czerwono) i często przez to padam.

Oczywiście opcje grafiki ustawione na minimum. Jak gram to nie mam takiego problemu.

Czy tez tak macie.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale gdy działa DB to mam straszne lagi w Diabełku (ping na zółto/czerwono) i często przez to padam.

Oczywiście opcje grafiki ustawione na minimum. Jak gram to nie mam takiego problemu.

Czy tez tak macie.

Za słaby komputer widocznie, demonbuddy uruchomiony razem z diablo strasznie obciąża kompa.

66j32w.jpg

Opublikowano

A potem bedzie płacz ze konto zbanowane.

Blizzard to nie debile wkoncu wam te konta pobanują.

zreszta jak mozna sobie psuc taka zajebista gre? -.-' słabiaki

I zycze wam tego bana z całego serca!

Opublikowano

No ja rozumiem tylko patrzcie ze jest bot za ktorego musicie/nie musicie placic ale na gre wydaliscie z 3 stówy jak ja ponad i mozecie od tak to wszystko stracic :/

A gra jak grasz samemu daje duzo frajdy

Opublikowano

Ktoś również nie może się zalogować? Mi się czasami udaje a potem po 1 grze wywala często. Jakieś problemy z serwami DB czy coś ? Nie znam się na tym, a 3 dni śmigał, aż miło ;)

EDIT. Już problem się rozwiązał. Mianowicie logowałem się w momencie, w którym DB miał aplikowane nowe aktualizacje i stąd te problemy. 

Edit 2.   Szanowny kolego @Alve Obczaiłem co należy ustawić, aby D3 nie zżerało tak bardzo kompa. Otóż ustawiłem maksymalną ilość wyświetlanych klatek na sekundę do 30 i obciążenie spadło diametralnie. Myślę, że minimalnie można nawet grać na 22-25 i też jest słodko. Komp odżył i nawet się nie grzeje. Znaczy się laptop ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...