Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki polecacie profil na dropienie itemów i golda pod dosyć słabą postać na 70? (Monk 400k dps)

Opublikowano

Zaczynam przygodę i nie wiem co ustawić:

Trinity Scoring Only

File Based Script Rules - napisane że moje legendy które mam może wywalić więc strach!

Demonbuddy loot rules

Nie wiem czym te opcje się różnią.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale postać przy wszystkich profilach zamiast od razu po wydropieniu przedmiotu zebrać go to dopiero po zabiciu mobów wraca się po niego. Da się to jakoś ominąć? Używam Item Rules z tego tematu.

Opublikowano

Wiecie co to za błąd? Bot niby działa ale co to jest?

Exception when terminating bot thread. System.Exception: Process must have frozen or gotten out of sync: InjectionFinishedEvent_was_never_fired
   w GreyMagic.Executor.WaitForInjection(Int32 timeout)
   w GreyMagic.Executor.Execute(Int32 timeout)
   w GreyMagic.Executor.GrabFrame()
   w GreyMagic.ExternalProcessMemory.AcquireFrame(Boolean isHardLock)
   w Zeta.Bot.BotMain.()

Skrypt 4drones hell rift.

Opublikowano

czemu po wpisaniu loginu wylacza mi sie demmonbuddy xD? robie wsio tak jak na instrukcji i lipa nie dziala ;/ 

wczesniej smigalo jak talala to moze byc przez to ze antyvirus wlaczony ? 

Opublikowano

No i k...a stało sie. Dzisiaj dostałem bana od blizzarda. Zachciało mi sie bota. Używałem max 8 godz dziennie. Myslalem ze jak tyle osób używa, to nic sie nie stanie. Ehh napisałem do blizzarda Polska ze to chyba jakaś pomyłka i nie wiem o co chodzi. Jak myślicie jest szansa ze konto odblokują.

Opublikowano

sa ludzie co uzywaja bota po 15-18h dziennie i graja, poprostu pech. A miales juz wczesniej jakiegos bana? bo slyszalem ze ten 1 ban jest jakos ostrzezenie bodajze na tydzien?

Opublikowano

Jaki lvl mistrzowski miałeś jak dostałeś bana?

Jak jakiś super wysoki to się nie dziwię ale jak niski to dziwne że zbanowali akurat ciebie po 8h puszczania bota.

Opublikowano

Po aktualizacji na 2.0.2 mniej pilnują, bo dom aukcyjny usunięty więc "bociarze" już tak nie zarabiają na aukcjach.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

no i dzisiaj ja też dostałem perm bana.

Swoją zabawe z botem rozpocząłem wczoraj, bocik chodził może z 3h na bounty a3, no ale chodził ;(((((.

Opublikowano

dzieci pisza o banach a nic nie dostali.. straszcie kogos innego a nie tutaj u mnie bot leci 2 miesiac non stop i nic nie dostalem. 

Udowodnij tego bana, zamiesc jakies foto

jeszcze 1 post na forum nowe konto zaklada i pisze pierdoly

Opublikowano

Paragon mialem 211 wiec nie za wysoki. Odpisali mi ze naruszyłem regulamin poprzez używanie niedozwolonych programów trzecich.

Cały czas zastanawiam sie jak to możliwe ze oni to wykryli. Jakbym non stop bota używał to rozumiem, ale 8 godzin dziennie to nic . Niektórzy piszą ze 24h/dobę i nic im nie zbanowali.

Nowicjusz
Opublikowano

ktos mi powioe czemu demonbuddy przestaje odpowiadać po wpsianiu loginu ?? 

Sprawdź proszę zabezpieczenia typu firewall itp itd :)

Opublikowano

Witam :))

Chciałbym serdecznie podziękować za cracka, wszystko działa całkiem dobrze :)
Mam tylko jeden problem, otóż korzystam z profilu bouty  Bounties 28.04.2014.rar  oraz dodatkowo z Item Rules podanego w pierwszym poście.
Niestety mam problem, robiłem wszystko według konfiguracji zamieszczonej na demonbuddy forum odnośnie Item Rules ale niestety moja postać zbiera wszystkie żółte itemy i ładuje je do skrzynki co ja zapycha i blokuje bota. 
Próbowałem w różnych konfiguracjach i niesetny nie przynosi to żadnego pozytywnego efektu.
Poniżej zamieszczam screeny z mojej konfiguracji, dodatkowo używam trinity 1.9.4 

Link 1

ICjXdmf.jpg

gU6yIe4.jpg

pozdrawiam serdecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...