Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ale reklamowanie się na PL'u który dopiero wystartował, a w dodatku gra tam sporo ludzi to niezła chamówa ;)

A może ktoś po prostu chce na siłę zniszczyć reputację serwera, bo wie, że zlecą się 'gimby' i będą siały spustoszenie pod prezką?

Przykładu chyba nie muszę podawać. ;)

@Top

Jak ulepszę przedmiot, który ma 100% szansy na ulepszenie zwojem, który daje +10% szansy na ulepszenie to wywali kanał?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak osob na serwie jest malo...licznik jest podkrecony na 100 % i nie mowcie ze nie jest -.-.Co do serwera lipa straszna z ulepami ...z metka ulepy dropia strasznie marnie a do ulepszania ich potrzebna i to nie malo + jara.I trzeba  siedziec dniami i nocam i monotonnie bic te metki zeby ogarnac troche ulep na ulepszenie czegos.A co sie znajduje w is to nawet nie wspomne bo to sie mija z celem ... o.O, ogolem mowiac na serwerze straszna lipa jest. 

00381637475378013724.png
Opublikowano

Wiec tak osob na serwie jest malo...licznik jest podkrecony na 100 % i nie mowcie ze nie jest -.-.Co do serwera lipa straszna z ulepami ...z metka ulepy dropia strasznie marnie a do ulepszania ich potrzebna i to nie malo + jara.I trzeba  siedziec dniami i nocam i monotonnie bic te metki zeby ogarnac troche ulep na ulepszenie czegos.A co sie znajduje w is to nawet nie wspomne bo to sie mija z celem ... o.O, ogolem mowiac na serwerze straszna lipa jest. 

Zgadzam sie start lipa i.. ogl te ulepy to masakra i nie mam zamiaru wiecej tam grac..

Opublikowano

A może ktoś po prostu chce na siłę zniszczyć reputację serwera, bo wie, że zlecą się 'gimby' i będą siały spustoszenie pod prezką?

Przykładu chyba nie muszę podawać. ;)

@Top

Jak ulepszę przedmiot, który ma 100% szansy na ulepszenie zwojem, który daje +10% szansy na ulepszenie to wywali kanał?

Tak, zleci się, pohejtuje i przestanie. Serwer na moje i tak nie ma przyszłości dłuższej niż te parę miesięcy jeśli nie zaczną się starać i robić ludzi w chu*a.

Zamiast zaczynać z takim niedopracowanym mogli po prostu poczekać dłużej, dopracować i dopiero wystartować. Szczerze jak pierwszy raz wszedłem to było nawet ok... Potem brak eq...

Jak zobaczyłem ten niedopracowany exp to pierwsze co mi przyszło na myśl "Pierd*lę, nie gram." Skoro na 30lvlu nie da się expić w m2, a w świątyni nie jest dużo lepiej to już raczej

nie jest moja wina. Na dodatek ten is i te +1000% luda w zbrojach  xD

Gdyby ponaprawiali trochę rzeczy. ew zrobili ten serwer na wzór starych dobrych chinoli to dla mnie osobiście byłoby GREAT.

Kilka hwangów, standardowe bronie, wypady na dt.. a teraz wszystko wygląda tak samo i ludzie się dziwią, że nigdzie nikt nie gra :) 

OYViJFL.png

Opublikowano
Tak, zleci się, pohejtuje i przestanie. Serwer na moje i tak nie ma przyszłości dłuższej niż te parę miesięcy jeśli nie zaczną się starać i robić ludzi w chu*a.

Zamiast zaczynać z takim niedopracowanym mogli po prostu poczekać dłużej, dopracować i dopiero wystartować. Szczerze jak pierwszy raz wszedłem to było nawet ok... Potem brak eq...

Jak zobaczyłem ten niedopracowany exp to pierwsze co mi przyszło na myśl "Pierd*lę, nie gram." Skoro na 30lvlu nie da się expić w m2, a w świątyni nie jest dużo lepiej to już raczej

Gdyby ponaprawiali trochę rzeczy. ew zrobili ten serwer na wzór starych dobrych chinoli to dla mnie osobiście byłoby GREAT.

Kilka hwangów, standardowe bronie, wypady na dt.. a teraz wszystko wygląda tak samo i ludzie się dziwią, że nigdzie nikt nie gra :)

Serwer ma nowosci a tycz hwangami wyjezdzasz standardowe bronie i dt.....

Czlowieku poziom 157 wbili w 24 godziny po starcie.

To ze chcecie wszystko jak na dloni max lv ulepki all od razu to oznacza ze nieumiecie grac. Na mediumie.

Jeszcze te opinie Is serwer pod Is

Idz na virtuala co rzeczy w is kosztuja pod pare set zl a nikt nienazeka.

Kazdy serwer jest pod is bo zarabia. Nikt wam nie kaze wysylac sms .

Sm mozna zyskac w eventach na idolu i w inne sposoby.

( przepraszam za orto ale pisse z telefonu)

54010287442563618639.png

Opublikowano

O to wypowiedź pana Show'a w Dyskusji MPCforuma:

Logia -.- ----------------->Dawno temu umarła to pewne  -.-

Ludzie nie mysla i robia serwer pod is, zamiast zrobić serwer dobry, w którym IS bedzie przemyslany a nie bedzie niszczył rozgrywki, a ludzie i tak beda z niego korzystać. To nie takie trudne.

Opublikowano

Serwer ma nowosci a tycz hwangami wyjezdzasz standardowe bronie i dt.....

Czlowieku poziom 157 wbili w 24 godziny po starcie.

To ze chcecie wszystko jak na dloni max lv ulepki all od razu to oznacza ze nieumiecie grac. Na mediumie.

Jeszcze te opinie Is serwer pod Is

Idz na virtuala co rzeczy w is kosztuja pod pare set zl a nikt nienazeka.

Kazdy serwer jest pod is bo zarabia. Nikt wam nie kaze wysylac sms .

Sm mozna zyskac w eventach na idolu i w inne sposoby.

( przepraszam za orto ale pisse z telefonu)

Hah, ale virtual jest starym dobrym serwem z dużą liczbą graczy. Na mediumie umiem grać, ale ten serwer to przesada. Ja mogę obalić każdy Twój argument. 

OYViJFL.png

Opublikowano

Graczy Online: 596
a w m1 ch1 jinno 20 osob stoi :D.Teraz czekam na komentarze ze reszta czyli te okolo 580 osob expi/dropi itd  xD.Zreszta po samym wolaczu mozna sprawdzic jakie "tlumy" sa na serwie ;>. 

00381637475378013724.png
Opublikowano

Serwer gówno, jak zresztą team dzieci z gimnazjum których zdarzyłem poznać na starcie m.in. poprzez Ts'a, reklamowanie serwera na innych privach (tak "to nikt z administracji" :D) tylko kolejne dziecki które przekupiliście % expa dla postaci lub "symbolicznych sm". Byliście syfem zostaniecie syfem i tylko Wy spamujecie na najwiekszych privach reklama, gdzie normalny gracz pomyśli o Was że brakuje Wam graczy że spamujecie gdzieś indziej :) i tak do Was nie przyjdzie. Nie stać na reklame u Kamera? No pewnie że nie, bo jego sm na gównie nie przekupicie :)

http://iv.pl/images/09099071376124969440.jpg
Opublikowano

Za tym stoi na 100% fg.Pamietam jak jeszcze senthia spamowali wszedzie,pozniej alistria teraz jest aslan a ja juz widze spamboty jakegos Enorisa,ktory rowniez jest powiazany z forgame .Dziwny zbieg okolicznosci nieprawdaz?

Chyba Cie cycki swędzą. Bo myślisz ze Forgame nie ma co robić tylko spamić. To,że inne serwery w tym ten dzierżawią u nas maszynę to nie znaczy, że my mamy komuś spamboty robić.

Alistrie kolego wykupiłem reklamę u Youtuberów. Popytaj ich, sama reklama alistrii kosztowała mnie 1500 zl :) więc daruj sobie takie dziecinne posty jak nie masz dowodów ani podstaw żadnych, to tak samo jak ja bym powiedział, że na 100% to Ty jesteś ofiarą Trynkiewicza bo podejrzewam, że zachwiało to Twoją równowagą psychiczną;) To nie jest miejsce na jakieś prywatne sprzeczki więc jak masz coś do mnie(forgame) to napisz do mnie na gg albo odwiedź mój ts3. 

forgame.pl

Topic;

jak zdobyć nowe wierzchowce?

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Serwer gówno, jak zresztą team dzieci z gimnazjum których zdarzyłem poznać na starcie m.in. poprzez Ts'a, reklamowanie serwera na innych privach (tak "to nikt z administracji" :D) tylko kolejne dziecki które przekupiliście % expa dla postaci lub "symbolicznych sm". Byliście syfem zostaniecie syfem i tylko Wy spamujecie na najwiekszych privach reklama, gdzie normalny gracz pomyśli o Was że brakuje Wam graczy że spamujecie gdzieś indziej :) i tak do Was nie przyjdzie. Nie stać na reklame u Kamera? No pewnie że nie, bo jego sm na gównie nie przekupicie :)

http://iv.pl/images/09099071376124969440.jpg

Heh dziwne taka sama wiadomosc byla spamowana na globalu :D no napewno to gracze..

Opublikowano

My chyba nie gramy na tym samym serwerze?? 

Ulepy dropia strasznie? jebłem i wstać nie moge, człowieku ty chcesz zeby z jednego metka po 100 sztuk z każdej ulepki dropiło?? Takie pisanie jest po prostu załosne. Grałeś na " easy " meg*mt2?? Aslan jako medium, jest łatwiejszy. Exp też nie jest zbyt trudny, w 15 h da rade wbić max lvl.

Jeśli chodzi o te spamowanie po innych serwerach, to wątpie zeby administracja była na 10 serwach jednoczesnie. Sam koncząc gdzieś gre, rozdałem eq i wspomnialem, zeby tutaj zagrali, więc skonczcie już ten płacz, rzal i bul.

Opublikowano

I tak znajdzie sie jakis typ co stwierdzi ze to ja spamuje na 4-5 serwerach na raz + global.

Zapraszam do odwiedzenia forum - pierwsze takie wydarzenie serwerowe

54010287442563618639.png

Opublikowano

Pobralem clienta ze strony mega 1,15gb a ten folder z tym jest jakis "pusty"  mało w nim plików i nie mogę odpalić , nie wiem o co chodzi?

10987866aa45.png

Opublikowano

POBIERZ TĄ ŁATKĘ ALBO CAŁEGO KLIENTA, MASZ TU KILKA HOSTINGÓW DO WYBORU

link alby wejść dla osób posiadających starego klienta:

http://www.multiupload.nl/JJO2ASZ0M2
http://www.speedyshare.com/jKrXE/Wojny.rar
https://mega.co.nz/#!dcdDkIwJ!tNqHOsd0_lCQpRi-iIeGPTxw0YiPgELliJQgPdaNEoc

Nowy pełny klient link.

http://www.multiupload.nl/3GEPU3T3JT
http://speedy.sh/tBxTD/ASLANmt2.pl-Najlepszy-serwer-EASY.rar

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Czlowieku. Wbiles maxa. Nw czy to ty czy twoj kolega ale wh czy nh byl ewidentny.

A teraz placzesz.

Jakie przydupasy? Tak nazywasz osoby ktore np. Testuja wojny gildii czy zglaszaja takich jak ty?

54010287442563618639.png

Opublikowano

Czlowieku. Wbiles maxa. Nw czy to ty czy twoj kolega ale wh czy nh byl ewidentny.

A teraz placzesz.

Jakie przydupasy? Tak nazywasz osoby ktore np. Testuja wojny gildii czy zglaszaja takich jak ty?

Dowód dawaj a nie " wh czy nh był ewidentny."  filmik .. takie coś powinno być

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Widzę na serwerze ludzi przybywa :D

Bardzio fajnie Asek Ci wyszedł gratuluję ;-)

Nie nabijaj posto,w

.

Masz filmik z dowodem czy coś? To ze koleś ci podesłał SS jak typowym gimbusiarskim zachowanie odpowiedziałem mu ironicznie JUTRO czy tam POTEM nie znaczy ze coś mam. A to ze gdy mu powiedziałem ze skoro uważa ze mam WH czy NH zeby nagrał filmik odpisał mi ze nie ma pamięci wystarczająco to nie test dziwne? Na nagranie takiego dowodu wystarczy plik wielkości takiej ze jej nie poczuje.. Albo dowód nr.2 Koleś ci dał SS'a jak bije Dracos normalnie machając sztyletami razem z grupką 5 osób na zuo... zadnego filmiku ani nic. Ja sie kurwa pytam jak mozna rozpoznac WH na SS'ie?

I pewnie mi odpiszesz ze widziałeś na własne oczy. To zawczasu sie zapytam czemu nie dostałem bana podczas expa tylko po jakichś kilku godzinach? Po wbiciu maxa stałem w m1 ulepszałem eq i kupowałem ulepki wiec nie mów też że za szybko sie wylogowałem

Jak napisze do kogoś " Idiota na NH " I ci wyśle to tez mu dasz bana ? ( Dla nie wtajemniczonych taki dostał dowód na mnie )

Czy ty myslisz.

To wy macie sie dostosowac do regulaminu ja nie musze nic nagrywac.

Jezeli mialbym nagrywac kazdego bym nie mial na to.

1.checi

2.czasu

3.gb na dysku

Za bana mozesz winic sb albo kolege.

A jeszcze jedno. Kto ci powiedzial ze rozpoznalem wh nh na ss z mini zuo.

Widze ladne przypuszczenia

54010287442563618639.png

Opublikowano

Nie nabijaj posto,w

.

Masz filmik z dowodem czy coś? To ze koleś ci podesłał SS jak typowym gimbusiarskim zachowanie odpowiedziałem mu ironicznie JUTRO czy tam POTEM nie znaczy ze coś mam. A to ze gdy mu powiedziałem ze skoro uważa ze mam WH czy NH zeby nagrał filmik odpisał mi ze nie ma pamięci wystarczająco to nie test dziwne? Na nagranie takiego dowodu wystarczy plik wielkości takiej ze jej nie poczuje.. Albo dowód nr.2 Koleś ci dał SS'a jak bije Dracos normalnie machając sztyletami razem z grupką 5 osób na zuo... zadnego filmiku ani nic. Ja sie kurwa pytam jak mozna rozpoznac WH na SS'ie?

I pewnie mi odpiszesz ze widziałeś na własne oczy. To zawczasu sie zapytam czemu nie dostałem bana podczas expa tylko po jakichś kilku godzinach? Po wbiciu maxa stałem w m1 ulepszałem eq i kupowałem ulepki wiec nie mów też że za szybko sie wylogowałem

Jak napisze do kogoś " Idiota na NH " I ci wyśle to tez mu dasz bana ? ( Dla nie wtajemniczonych taki dostał dowód na mnie )

Czy ty myslisz.

To wy macie sie dostosowac do regulaminu ja nie musze nic nagrywac.

Jezeli mialbym nagrywac kazdego bym nie mial na to.

1.checi

2.czasu

3.gb na dysku

Za bana mozesz winic sb albo kolege.

A jeszcze jedno. Kto ci powiedzial ze rozpoznalem wh nh na ss z mini zuo.

Widze ladne przypuszczenia

No to wystarczy usunąć filmik z dysku i po kłopocie :D

Dawaj logi jeśli filmiku nie masz

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...