Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera , postacie nie zbalansowane , dla przykladu mentalem biję 10k bm 30k wp 15k , brak dungeonów , sporo itemków w is bez których się nie da obejść w pvp, mało ludzi i brak pomocy od HA kiedy np wystąpią jakieś problemy przy zakupie z is, a własnie zapomniałęm dodać wp hita po 8k niemalze tyle co duchowe ^^ zastanawiacie się pewnie ile hita body? :D 2k bez kryta z krytem 4k tak więc widzicie balans postaci ^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie polecam serwera , postacie nie zbalansowane , dla przykladu mentalem biję 10k bm 30k wp 15k , brak dungeonów , sporo itemków w is bez których się nie da obejść w pvp, mało ludzi i brak pomocy od HA kiedy np wystąpią jakieś problemy przy zakupie z is, a własnie zapomniałęm dodać wp hita po 8k niemalze tyle co duchowe ^^ zastanawiacie się pewnie ile hita body? :D 2k bez kryta z krytem 4k tak więc widzicie balans postaci ^^

Dlatego podziękowałem za grę ... 

Przez 3 dni dudniłem adminowi o ten bilans postaci, że trzeba go poprawić wyrównać, gdyż poprostu ów bilans nie istnieje.. Każdego dnia było : "Po resecie będzie ok", "w nocy będzie reset, to to poprawimy", "zbilansowaliśmy, że wp z bm biją się normalnie".. ja się go pytam gdzie inne postacie, a on "a to się kiedy indziej zrobi".. Po tych odpowiedziach poprostu podziękowałem za serwer, gdyż nie będę poświęcał mojego czasu na granie na czymś, gdzie mam się tylko wkurwiać.

Pozdrawiam, GreeR / Sith

PS. : Powodzenia w prowadzeniu serwerów z takim podejściem do sprawy jak i graczy !

Opublikowano

Nie polecam serwera, grałem od początku do teraz, ale to co admini teraz robią mija się z celem.

- Pomniejszony drop pereł, na początku serwera od 70 do 90 lvla w grocie miałem około 300 pereł co ledwo starczyło na zrobienie 3 itemków, teraz w jakieś 4 godziny z rękawicą (gdzie wcześniej na początku nie było) mam ich po 50

- Nie ma metinów w grocie, po prostu je wycofali = nie ma grzybów ani pereł.

- Na początku na mapie 140 z moba potrafiło polecieć po 12-15kk yang, a teraz leci góra po 300k - wniosek? Początkujący nie ma po co zaczynać bo nie kupi nic (nic z IS'u, bo tylko do tego yangi są potrzebne, no i do BS'a)

- Nagła zmiana bonusów, szycie/kryt wchodziło po 5%, a teraz wchodzi po 10%, mając eq na 140 jeżeli chce mieć znowu perfect muszę znowu mieszać i wydać kolejne ~80-100 pereł i innych ulepów, których też za dużo nie jest.

-Dungeony miały być od początku, a nie ma ich do teraz.

-Co drugi typ lata na WH, nawet jakieś VIPy na tym TS'ie.

Jedynym plusem jest w miarę dobry kontakt z Askiem i na tym się kończy.

Opublikowano

niewbijajcie na Ari.. bo szkoda czasu z jakimis plikami trzeba walczyc a itak kicha

na WH to malo powiedziane widzialem typa na mapie 90 metka mial na 3 hity

Opublikowano

Postaram się nie przeklinać ani nie wyzywać.

Ludzie czy wy myślicie trochę? Jak ja mam każdemu pomóc jak 9/10 osób pisze mi coś w stylu.

-Daj raty

-Gdzie Dropi Truta

-Jaki max lv

-Gdzie skille na P

Wystarczy pomyśleć że nie mam czasu dla każdego jak tyle osób nie potrafi nawet prezentacji zobaczyć.

Dla tych co mają pytania w stylu

-Sm sms nie doszedł

Kur** ile ja mogę wysłuchiwać tych pytań chyba na głownej stronie jest wyrażnie napisana odpowiedz.

Jestem tylko człowiekiem który sam opiekuje się serwerem.

Zauważcie że na ts3 jestem cały czas ale nie zawsze mam czas by zejść do was.

to chyba nie dziwne jak tyle osób sie mnie pyta o bzdury typu raty czy skille na p

54010287442563618639.png

Opublikowano

bledy bledami ale czy ktos zauwazyl ze serwer nie dziala ?

Serwer działa ściągnij łatkę z strony głównej.

Pomocnik
Opublikowano

MOWILEM, ZE TO BEDZIE GOWNO NIE SERWER :3.

WIECEJ HARNASKOW I INNEJ GIMBAZY W TEAM, A SERWER NA PEWNO BEDZIE DOBRY :D

Opublikowano

Właśnie o tym mówiłem debilne pytania.

a wszystko opisane na www i forum

Zgrywasz idiote napisalem ze mam latke ( gralemn dzisiaj do 16) gdzie tu debilne pytanie ?

5sc6.jpg

Opublikowano

Serwer fajny, ale w pizdu pod IS. Nawet jak zrobisz postać 160 lvl full eq + 9 to i tak to tylko stracony czas bo byle jaki gnojek z IS ( 70% na ludzi!!! 25k pż i ileś tam na kryta) zjedzie cie w kilka sekund. Szkoda, że serw tak mocno pojechał na kasę. Już tyle razy to mówiłem. W IS powinny być tylko rzeczy ułatwiające expa/ dropa/ poprawienie wyglądu postaci ale ku.rwa jego mać, po to ludzie grają na tych serwach, żeby się pobawić w pvp/ wojnach. I proszę mi tu nie pierdolić, że można od innych graczy kupić SM, bo pisałem przez 3 dni po pare h, że kupię i nikt się nie zgłosił.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

MOWILEM, ZE TO BEDZIE GOWNO NIE SERWER :3.

WIECEJ HARNASKOW I INNEJ GIMBAZY W TEAM, A SERWER NA PEWNO BEDZIE DOBRY :D

Jeszcze ostatnio pisałeś bym ci forum zrobił. :/

Łatka dla osób co maja problemy z lagami na mapach.

Podmienia ona wszystkie moby od atlantydy w góre na psy.

Pliki podmieniacie w folderze PACK

https://mega.co.nz/#!kRVA1RoC!L9VtgRaysTB6ho6iIoxQflGRvZPGevnCFQo_OWL-WWA

http://speedy.sh/Z2Swc/Moby.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/ba17fe32d5c1b553b4c1bb6cfe9c7ae5e63d5b426a12fd50db4ae3023d477adc/analysis/1398515702/

Moja nieobecność jest spowodowana między innymi problemami zdrowotnymi oraz prywatnymi, w dodatku w gre nie ingeruje, ewentualnie czasem coś. Tak to jestem od forum i od grafiki, jednakże na chwile obecną nie mam czasu, za tydzien ponownie wracam do szpitala także muszę korzystać póki moge.

Miłej gry.

Opublikowano

Serwer fajny, ale w pizdu pod IS. Nawet jak zrobisz postać 160 lvl full eq + 9 to i tak to tylko stracony czas bo byle jaki gnojek z IS ( 70% na ludzi!!! 25k pż i ileś tam na kryta) zjedzie cie w kilka sekund. Szkoda, że serw tak mocno pojechał na kasę. Już tyle razy to mówiłem. W IS powinny być tylko rzeczy ułatwiające expa/ dropa/ poprawienie wyglądu postaci ale ku.rwa jego mać, po to ludzie grają na tych serwach, żeby się pobawić w pvp/ wojnach. I proszę mi tu nie pierdolić, że można od innych graczy kupić SM, bo pisałem przez 3 dni po pare h, że kupię i nikt się nie zgłosił.

15 k pz stroj 40ludzi , aslan którego sie da bugować i jest z podajże 30k pzta w nim i 25krytyk , ktoś kto kupic 1 z wybranych itemków nie jest do pokonania jak kupi oba to mozesz pomarzyć o zwycięstwie , w grze nie ma waluty stąd nikt nie sprzedaje przedmiotów z IS , poza tym bm ma zawyżony dmg 35k ze sferki w 160lv full eq biolog , ognistym duchem bije po 10k tyle co mental duchowym , takze jaki sens gry skoro tak bardzo BM się wyróżnia siłą.

Dodatkowo zapomniałem dodać iż dungeonów nadal nie ma i nuda na tym 160lv.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Panowie miejcie troche godnosci i przestancie reklamowac ten syf wszedzie gdzie sie da.

A serwera nie polecam,non stop lagi,wywala etc ;)

Nie jesteś na biężąco.

Serwer został przeniesiony na nową maszynę i nie wywala ani nie ma lagów. Jeśli ktoś ma laga to zazwyczaj na expowisku gdzie jest dużo mobów i spowodowane jest to słabszym komputerem, wtedy wystarczy ze dogra łatkę któa gdzieś wyżej jest wstawiona i problem znika. 

Najlepiej narzekać ludziom :)

Polecam serwer

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Dobra, były przerwy, to teraz eventy.

Godzina 19:00 - Szukanie GM (5 rund). Do wygrania SM oraz wszelkie ulepszacze.

Godzina 20:00 - Idol na naszym TS-ie (EnviTS.net) Do wygrania SM oraz przedmioty z IS.

Zapraszamy wszystkich serdecznie! :)

Opublikowano

Dobra, były przerwy, to teraz eventy.

Godzina 19:00 - Szukanie GM (5 rund). Do wygrania SM oraz wszelkie ulepszacze.

Godzina 20:00 - Idol na naszym TS-ie (EnviTS.net) Do wygrania SM oraz przedmioty z IS.

Zapraszamy wszystkich serdecznie! :)

I właśnie w tym tkwi problem macie czas na zbedne eventy typu idiol szukanie gma ale dungów czy lv juz nie dodacie , nudny serwer i już jedyny dungeon dt i cholera wie czy dziala :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

I właśnie w tym tkwi problem macie czas na zbedne eventy typu idiol szukanie gma ale dungów czy lv juz nie dodacie , nudny serwer i już jedyny dungeon dt i cholera wie czy dziala :D

Człowieku ale ty sie żalisz.

Nabijasz posty czy jak?.

Co do DUNGEONÓW było już pisane że czekam na Questera jak mi prześle Dungeony

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...