Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktos co znaczy to ze jak bije bosa z konia a potem 0 dmg mu daje a jak zejde z konia on jest 3metry odemnie? caly czas bylo git az do dzis sie po,jebalo 

A jeszcze jedno poco licznik podkrecony dzis o godzinie 2 w nocy na liczniku pokad 300 wiary a tak naprawde bosy puste metki puste jak bylo 50 ludzi to bylo git w tym 20 obok npc na bonusie w dzien licznik ponad 600 hehe posmiac sie idzie no ale powodzenia ,  dungeony nie dzialaja te npc co na nie przenosza zje,bane sa bosy na 2 hity ten sam drop co z metka to co jest w prezce to tylko system ulepszen nic wiecej katastrofa serwery przy otwarciu  beta testy  sa gdzie niegdzie leprze od tego dedyka

Opublikowano

Co do łatki na psy to każdemu się przyda. Ja mając tego i5 3350P, GTX 660 oraz 4 gb ramu spotykałem się z lagami.

Nie uważam, że jest to szczyt technologi, ale to jest metin. To będzie lagować :)

OYViJFL.png

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO GÓ*NA... ( JAK TYLKO PODPADNIECIE JAKIEMUŚ PRZY**PASOWI ADMINA TO MACIE OD RAZU BANA BEZ POWODU...)

No patrz. :v

Licznik nie jest podkręcony jak coś, dodatkowo dziś dojdzie kolejny youtuber chyba, także liczba graczy się powinna zwiększyć ;-)

Opublikowano

No patrz. :v

Licznik nie jest podkręcony jak coś, dodatkowo dziś dojdzie kolejny youtuber chyba, także liczba graczy się powinna zwiększyć ;-)

Harnas ty chyba wg nie przeczytales tego co on napisal.

Gdy zalatwicie reklame na yt przestaniecie sie reklamowac na innych serwerach?

Srij9JT.png

Opublikowano

Harnas ty chyba wg nie przeczytales tego co on napisal.

Gdy zalatwicie reklame na yt przestaniecie sie reklamowac na innych serwerach?

My się nie reklamujemy na innych serwerach. Widocznie jacyś gracze robią to za nas.

Opublikowano

To teraz powiedz mi jaki maja w tym udzial?

A skąd ja mam wiedzieć? Nie ingeruje w takie sprawy więc o to pytaj tych co reklamują.

Opublikowano

Zapraszam na serwer gra się przyjemnie tylko jeszcze brakuje dungeonów ale mam nadzieję, że dodadzą w jakimś czasie ;) 

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO GÓ*NA... ( JAK TYLKO PODPADNIECIE JAKIEMUŚ PRZY**PASOWI ADMINA TO MACIE OD RAZU BANA BEZ POWODU...)

Podasz jakis przyklad czy sobie to wymysliles.

Rowniez nie polecam,klasy nie sa wyrownane.

Zamilcz. Byles w grze brales pvp? Czy tylko hejtujesz.

Tak sie sklada ze wraz z 2 gildiami

NieTaLiga oraz DresyNike testowalismy pvp

Ludzie mowicie ze bm jest zbyt mocny.

Jakos pvp mental 160 i bm 160 jak

Bm zostalo 10k hp (duchowe 20-30) to jakies 2 - 3 hity badz uderzenie miecza czy jakikolwiek skill

54010287442563618639.png

Opublikowano

Podasz jakis przyklad czy sobie to wymysliles.

Zamilcz. Byles w grze brales pvp? Czy tylko hejtujesz.

Tak sie sklada ze wraz z 2 gildiami

NieTaLiga oraz DresyNike testowalismy pvp

Ludzie mowicie ze bm jest zbyt mocny.

Jakos pvp mental 160 i bm 160 jak

Bm zostalo 10k hp (duchowe 20-30) to jakies 2 - 3 hity badz uderzenie miecza czy jakikolwiek skill

Zawsze znajdą się jakieś dzieci którym coś nie podpasuje. 

PVP sa wg. mnie porównywalne :)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Czytaj co pisze z łaski swojej, później marne teksty wstawiaj.

Nikt z administracji nie reklamuje serwera na innych.

Gracz od tak nie reklamowałby obcego serwera

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Gracz od tak nie reklamowałby obcego serwera

Z tym się zgodzę i to bardzo, bo dla nich to tylko byłby stracony. Mogliby go poświęcić na granie na jakimś PORZĄDNYM serwerze (czyt. jakimś innym tzn. nie tym).

OYViJFL.png

Opublikowano

Z tym się zgodzę i to bardzo, bo dla nich to tylko byłby stracony. Mogliby go poświęcić na granie na jakimś PORZĄDNYM serwerze (czyt. jakimś innym tzn. nie tym).

widocznie dla jakiś graczy ten jest porządny :) przypadł do gustu komuś i reklamuje, albo może jakis znajomy administracji, lub osoba starająca się na MODA/GMa chce się w ten sposób wykazać. Reklama dźwignią handlu pamiętajcie ;)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

widocznie dla jakiś graczy ten jest porządny :) przypadł do gustu komuś i reklamuje, albo może jakis znajomy administracji, lub osoba starająca się na MODA/GMa chce się w ten sposób wykazać. Reklama dźwignią handlu pamiętajcie ;)

Tak, ale reklamowanie się na PL'u który dopiero wystartował, a w dodatku gra tam sporo ludzi to niezła chamówa ;)

OYViJFL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...