Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vixa.eu - HARD/Classic

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buena napisz post z liniami do downloadu i skanem i oznacz jako rozwiązany, bo dużo typa sie pyta.

O której start? Najlepiej jakby o 18-20 ;)

tenor.gif

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Posiedziałem troszkę na becie i powiem tak... Drop rad i zwoi nie jest dostosowany zbyt dobrze..

Dla przykładu :

- Otworzyłem 200 imprezowych kufrów  = 2 zwoje i 3 rady .   

Czyli na 1 skile że trzeba po 55 rad i zwojów  =  około 5000 imprezowych kufrów = około 5000 metków? WTF?!   

Kalkulując dalej... Przy tej liczbie graczy jaka będzie + tym respie metków + tym że z mobków nie dropią te szkatki = skilla bardziej bedzie się opłacało robić tak jak na PL czyli czytać 1 ku na dzień , a i tak to jest bezsenns.

Tak wiem .. Z innych też lecą , ale nie każdy chce do 75 lecieć na skilach m3. Taki lvl 55 nie będzie miał dużych szans wbić skila na G bez kupowania rad z IS'u lub od innych graczy.

Weźcie Panowie przykład z Rav** . I tak każdy zna ten serwer wiec słaba to byłaby rekalama. Tak z mobków dropią Heksagonalne czy jakoś tak. I jest dużo większa szansa na drop tego zwoju / rady , a jakoś ludzie nie mają skili po 2 dniach.   

Rozumiem że chcecie HARD - ale tutaj chodzi też o grywalność.  A przewaga graczy z IS nad graczami bez IS będzie olbrzymia. I tym drugim odniechce się grać po pewnym czasie.   Ponieważ w IS;ie mają być rady i zwoje.

Pozdrawiam i liczę na kulturalne odpowiedzi.  Przeliczcie sobie to jak nie wierzycie i pomyślcie czy aby napewno to jest dobre wyjście. smile.png

Opublikowano

Gorszej prezentacji nie widziałem... 

Pety na początku 7 dniowe, a potem pewnie w IS za 30/50 zł na 30 dni, zgaduje oczywiście :D

System wbijania skili może pokażecie? Czy wpierdolicie rady i zwoje do IS drop 4 % i będziecie mieli wyjebane? 

Czyżby kolejny hard z dupy? 

Opublikowano

Spokojnie... z 100 kufrów będzie około 10 zwojów lub damy dużo większy drop tych kufrów 

Oo. Wiesz o co chodzi nie? :)     Będzie multum ludzi.  Co prawda są koxy co potrafią grać na hardziku maxymalnym i lubią. Ale jaka dla nich przyjemność jak będzie serwer co gra 300 osób. :) 

Nie myśleliście o zrobieniu dropu tych skrzynek także z mobków? :)  Wiecie , przy tej ilości ludzi 1 metina będzie biło 10 osób... Więc dodać jakieś inne wyjście zarobku i dropu się przyda.

Tzn : Z mobów które są w m1 i m2  = brak dropu . = Ograniczy boty.   Mało kto będize robił boty na 30 lvl + . Oraz jak ktoś tak zrobi to się zbanuje go i wykryje kto gra nieczysto  :)

Opublikowano

Oo. Wiesz o co chodzi nie? :)     Będzie multum ludzi.  Co prawda są koxy co potrafią grać na hardziku maxymalnym i lubią. Ale jaka dla nich przyjemność jak będzie serwer co gra 300 osób. :) 

Nie myśleliście o zrobieniu dropu tych skrzynek także z mobków? :)  Wiecie , przy tej ilości ludzi 1 metina będzie biło 10 osób... Więc dodać jakieś inne wyjście zarobku i dropu się przyda.

Tzn : Z mobów które są w m1 i m2  = brak dropu . = Ograniczy boty.   Mało kto będize robił boty na 30 lvl + . Oraz jak ktoś tak zrobi to się zbanuje go i wykryje kto gra nieczysto   :)

Moim zdaniem jak jest , to jest dobrze , będzie duzo ludzi bedzie handel i bedzie możliwość zdobycia tego szybciej . 

Oczywiście zwiększenie z drop ze szkat jak najbardziej . 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Mozna wiedziec ile ku do g i jak ze zwojami i radami?

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Mozna wiedziec ile ku do g i jak ze zwojami i radami?

55 KU do G , Zwoje i Rady można zdobyć ze szkatułek które będą wypadać z metinów/bossów a także ze złotych i srebrnych szkat , wszystko było już pisane.

Opublikowano

Polecam polecam polecam.

Jebac nakou ktory hejtuje kazdy serwer i ktory nic nie osiagnal. Jest marginesem w swiecie metina i realnym i nie potrafi sie z tym pogodzic.

Prezentacja co prawda nie ma chu*ow, mujow, dzikich wezy ale na filmach jest wszystko dokladnie pokazane.

Mam propozycje i nadzieje ze administracja odpowie.

1. Dodac drop egzo/rad z metkow 45+.

2. Dodac w m1 w kole tablice ogloszen gdziie bd info nt. Eventow/przerw/update itd.

3. Zwiekszyc drop egzo i rad ze skrzyn do 3sztuk.

4. Zmodyfikowac miasto bo te podstawowe nie przyciaga

5. Dodac drop medali do metinow 25+.

6. Dodac dungeony w przedziale 50-99lvl np. Wymiar wladcow, bramy piekiel, ice run itd

dostane odp co dodacie?

Jebać to możesz w gwint od butelki bo z taką mordą panny nie znajdziesz.. no chyba że w agencji towarzyskiej, tam masz panienki na swoim poziomie.

Nie będę się tutaj tyrał z gimnazjalistom bo wszyscy wiemy że bym Cie zniszczył chłopcze.

Pod każdym postem wyraźnie jest napisane że nie hejtuje tylko WYRAŻAM SWOJĄ OPINIE BO MAM DO TEGO PRAWO :)

Moje wypowiedzi uzasadniam tym że grałem na serwerze gdzie był technik Hooltras i było tam więcej bugów niż graczy.

NIE POLECAM SERWERA

Względem mojej opinii jest fakt że serwer będzie stał maksymalnie pare tygodni.

FuBu nie pozwoli żeby ktokolwiek robił mu konkurencje tak samo kilka innych hardów :)

Moim zdaniem to jebnie po dwóch tygodniach od startu, a w tym czasie ludzi będzie ubywało bo serwer szczerze mówiąc jest chujowy..

Teraz dzieci się podniecają tym serwem ale jak przyjdzie czas na exp to podziekują bo wbiją max 50lv i nie będą wiedzieć co dalej robić.

Mi to lotto co tam się będzie działo :)

Ja gram na tak zajebistym serwerze że ta wasza Vixa jest przy nim jak Wawrzyniak przy Messim :)

Z góry dziękuje za hejty w strone mojej osoby :)

ale wiedzcie że to spływa po mnie jak sperma to Twarzy tego leszcze G3K'a

Także żegnam się z Wami i powodzenia na serwerze życze :)

*Każde słowo użyte w tym poscie nie jest HEJTEM tylko SZCZERĄ OPINIĄ

@Edit

Poza tym beta testy wyglądały tak że wszyscy stali i napierdalali się w M1

a bugów od chuja :)

Na starcie będę wszystkim podawał bugi żeby sobie z nich korzystali :)

Tak, grałem na becie i znalazłem 7 bugów w tym 2 bardzo poważne ale..

na starcie Wam będę podawał pokolei żeby jak najwieksza liczba osób je wykorzystała :)

Opublikowano

fajny serwer oraz ogarnięty team nie wiem czy wbije zobaczymy ile osób będzie na starcie ;)

Opublikowano

Jebać to możesz w gwint od butelki bo z taką mordą panny nie znajdziesz.. no chyba że w agencji towarzyskiej, tam masz panienki na swoim poziomie.

Nie będę się tutaj tyrał z gimnazjalistom bo wszyscy wiemy że bym Cie zniszczył chłopcze.

Pod każdym postem wyraźnie jest napisane że nie hejtuje tylko WYRAŻAM SWOJĄ OPINIE BO MAM DO TEGO PRAWO :)

Moje wypowiedzi uzasadniam tym że grałem na serwerze gdzie był technik Hooltras i było tam więcej bugów niż graczy.

NIE POLECAM SERWERA

Względem mojej opinii jest fakt że serwer będzie stał maksymalnie pare tygodni.

FuBu nie pozwoli żeby ktokolwiek robił mu konkurencje tak samo kilka innych hardów :)

Moim zdaniem to jebnie po dwóch tygodniach od startu, a w tym czasie ludzi będzie ubywało bo serwer szczerze mówiąc jest chujowy..

Teraz dzieci się podniecają tym serwem ale jak przyjdzie czas na exp to podziekują bo wbiją max 50lv i nie będą wiedzieć co dalej robić.

Mi to lotto co tam się będzie działo :)

Ja gram na tak zajebistym serwerze że ta wasza Vixa jest przy nim jak Wawrzyniak przy Messim :)

Z góry dziękuje za hejty w strone mojej osoby :)

ale wiedzcie że to spływa po mnie jak sperma to Twarzy tego leszcze G3K'a

Także żegnam się z Wami i powodzenia na serwerze życze :)

*Każde słowo użyte w tym poscie nie jest HEJTEM tylko SZCZERĄ OPINIĄ

.

Dziwne , że Ty jesteś jedyną osobą która pisze bezsensowne posty i bezsensowne opinie hah ^^ 

Zastanów się nad tym co pisze bo to nie ma większego sensu .

''Ja gram na tak zajebistym serwerze że ta wasza Vixa jest przy nim jak Wawrzyniak przy Messim''  BATIOS ? hah śmieszny jesteś. Porównywać Easy do Harda.

Jesteś pionkiem który krytykuje każdy serwer jak ktoś to już kiedyś napisał . 

Twoja opinia jest nieważna bo jest bezsensu. 

Ludzie widzą, że to będzie hard i mają tego świadomość , może Ty nie masz bo na PLu wbiłeś max 30lvl i zacząłeś grać na 4funach .

Zapraszam wszystkich na tego oto Classica  ;) 

Pozdrawiam ! 

Opublikowano

Dziwne , że Ty jesteś jedyną osobą która pisze bezsensowne posty i bezsensowne opinie hah ^^

Zastanów się nad tym co pisze bo to nie ma większego sensu .

''Ja gram na tak zajebistym serwerze że ta wasza Vixa jest przy nim jak Wawrzyniak przy Messim'' BATIOS ? hah śmieszny jesteś. Porównywać Easy do Harda.

Jesteś pionkiem który krytykuje każdy serwer jak ktoś to już kiedyś napisał .

Twoja opinia jest nieważna bo jest bezsensu.

Ludzie widzą, że to będzie hard i mają tego świadomość , może Ty nie masz bo na PLu wbiłeś max 30lvl i zacząłeś grać na 4funach .

Zapraszam wszystkich na tego oto Classica ;)

Pozdrawiam !

Jesteś taki głupi że dam ci lajka :)

@ Można już zobaczyć jak wygląda Item Shop ?

i czy będzie możliwość kupowania bryłek od administracji za PLN ?

Bo na poprzednim serwerze Hooltrasa była taka możliwość.

Opublikowano

@Edit

Poza tym beta testy wyglądały tak że wszyscy stali i napierdalali się w M1

a bugów od chuja :)

Na starcie będę wszystkim podawał bugi żeby sobie z nich korzystali :)

Tak, grałem na becie i znalazłem 7 bugów w tym 2 bardzo poważne ale..

na starcie Wam będę podawał pokolei żeby jak najwieksza liczba osób je wykorzystała :)

BETA była podzielona. Daliśmy możliwość do zabawy poprzez przywoływanie komendami różnych rzeczy i ludzie z tego korzystali mając fan. Jeżeli Ci się wydaje, że wszyscy co do 1 tylko i wyłącznie się bawili i bawią to jesteś kolejny raz w błędzie bo jest ogrom ludzi, którzy testują od 1 lvla wsio siedząc z nami na TS, debatując, podsuwając sugestie. Jak tak Ci się wszystko nie podoba to zmykaj na serwery w swoim guście :). Każdy post kończysz "to nie jest hejt" a to gówno prawda bo siedzisz tu tylko właśnie po to. Można pisać negatywne opinie owszem ale jak się ma argumenty i podstawy do takiego sądzenia a Tobie ich brakuje. Zresztą każdy Cię tu wyśmiał i więcej dodawać nie muszę :)

Opublikowano

Buena mam pytania.

1.Czy zwiększycie szanse na drop rady / zwoja egzo?

2. Czy w dt na piętrze z metkami mordu będzie taki drop z metinów morderstwa jak na ognistej ziemi?

3. Czy będą kupony SM?

4. Czy będzie jakaś nagroda za 1 lvl - 99 ? :) 

Opublikowano

Jesteś taki głupi że dam ci lajka :)

@ Można już zobaczyć jak wygląda Item Shop ?

i czy będzie możliwość kupowania bryłek od administracji za PLN ?

Bo na poprzednim serwerze Hooltrasa była taka możliwość.

Spierdalaj typie na swój serwer z sygnaturki który pada co 5 min ddosem z bootera za 3 dolary.

@ Serwer polecam i zapraszam do gry ;-)

@ Kiedy zostanie otwarty item shop aby można bylo zobaczyć ceny ?

Opublikowano

400 kufrow imprezowych i 5 rad pustelnika troszku jakby za malo :/ ojj bedzie meczarnia ze skillami wiem ze to hard ale bez przesady :>

Opublikowano

kiedy start? :D kurwa zeby wypalil  najlepszy jaki widzialem dotychczas a przy okazji opowiem wam pewna ZJARANA HISTORIE

wychodze z domu 3 w nocy spotkalem sasiada kupil piwo poszlismy na kebaba i z kebabem na schody (wczesniej sie zjaralismy) on sie wyrzygal tym kebabem , a ja po 2 min dopiero zauwazylem , i mowie

Ja :PAcz ktos sie zrzygal ,...ee nie to woda chybaa

Sasiad : To nie rzygi debilu , to są kwiatki  i dostalem zjeby (wzial do reki wyrzygane miesa z kebaba i powiedzial ze chyba to mieso)

Wyszystko dzialo sie na schodkach , gdzie z jakiej dupy na srodku schodkow mialy by rosnac kwiatki

NA SERWER CZEKAM ELO

Opublikowano

400 kufrow imprezowych i 5 rad pustelnika troszku jakby za malo :/ ojj bedzie meczarnia ze skillami wiem ze to hard ale bez przesady :>

Zostanie zwiększone :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...