Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vixa.eu - HARD/Classic

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada zagram na pewno.Mam tylko jedną małą propozycje może by tak czytać medale konne bez ograniczenia czasowego?A np. Zmniejszyć ich wchodzenie.Myślę że to trochę uatrakcyjniło by grę :)

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

post wyżej masz link do clienta idioto :)

O jakich nowościach mowisz chłopcze ?

Przecież na Vixa nie ma nic autorskiego...

i pisz większą czcionką dziewczynko :D

SERWERA NIE POLECAM

FAJNIE SIE ZAPOWIADA ALE WEZMĄ KASE I SERWER  0FF4EVER :)

KD WCHODZI ODRAZU CZY BEDZIE PALIŁO ?

Zawsze kochałem osoby przepowiadające przyszłość :) ile rozkładałeś tarota ?:D

KD - zarówno kamienie duszy jak i duchowe będzie paliło normalnie jak na PL, chyba, że ktoś tak farci, że wbija od razu no to graty :)

Opublikowano

post wyżej masz link do clienta idioto :)

O jakich nowościach mowisz chłopcze ?

Przecież na Vixa nie ma nic autorskiego...

i pisz większą czcionką dziewczynko :D

SERWERA NIE POLECAM

FAJNIE SIE ZAPOWIADA ALE WEZMĄ KASE I SERWER  0FF4EVER :)

KD WCHODZI ODRAZU CZY BEDZIE PALIŁO

Masz głupie wypowiedzi i głupie pytania ^^   

Wiesz co Tak KD wchodzą od razu ,a na dodatek 1 ku do G i 1 kamyk do P . ! ^^ 

^^

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Zawsze kochałem osoby przepowiadające przyszłość :) ile rozkładałeś tarota ? :D

KD - zarówno kamienie duszy jak i duchowe będzie paliło normalnie jak na PL, chyba, że ktoś tak farci, że wbija od razu no to graty :)

Jednak w telewizji go jeszcze nie widziałem, jak wróżbitę Macieja! ^^

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Zawsze kochałem osoby przepowiadające przyszłość :) ile rozkładałeś tarota ? :D

Buena mam pytania 2

1. Kiedy będzie można zobaczyć jak wygląda Item shop.?

2. Czy będzie można doładować IS'a kartami   typu :  PAYSAFECARD ???

•  
Opublikowano

Powodzenia Buena !! 

- Serwer git 

- Odbugowane ( sprawdziałem sobie kostium i garniak ) nie ma defa gz po tym nie musze więcej sprawdzać serw elegancko zrobiony 

- myślę że z palcem w tyłku pobijecie rekord graczy na starcie :)

- proponuje dać zapowiedz na różnych forach + dodać na metin2list 

- rozesłać emaile 

- rozesłac sms 

- co do holla nie czepiajcie się jego to że chłopak jest sprytny i ma dobre kontakty i ludzi może zdziałac ładne rzeczy :)

projekt viksy myślę że to będzie najlepszy projekt roku 2014 z bueną przy piwku gadałem to hajs się nie liczy "Fajnie jak coś kasy wpadnie ale kasa mnie nie interesuje tylko ilość graczy i żeby im sie fajnie grało" mysle że na starcie zobaczycie z 1500/1800 graczy ale graczy powinno być z 10tyś :)  tak z licznikiem 12h :)

POLECAM 

POLECAM 

POLECAM 

MOŻLIWE ŻE NA WAKACJE W ŁAŃCUCIE POJAWI SIĘ NA TE WAKACJE KOLEJNY PROJEKT TAK JAK ROK TEMU TO MOŻE SIĘ WSZYSCY Viksiarze uda spotkać na fajnej imprezie i opić start dam wam jakies info może buena zrobi takie spotkanie to już jego decyzja ale myśle że fajnie by było :)

co do hooltrasa i kasy ? mhymm

a) z czegoś trzeba żyć 

B) nie grałem tylko na invori z jego serwerów ale to ze względu na quarela bo to idiot** deb** i kret** jak ich pełno na mpc :):D

c) nie będę bał się w is zapakować bo przy takiej reklamie i tylu graczach serw bd stał minimalnie rok/2 lata a nie tak jak Rest** 3 czy 4 mies i większość moich serwerów 1,2,3 mies i karzdy inny serw :D

po za tym mhymm kasa a serwer ?

to tak 

dedyk miesięcznie ok 1500 zł ( tu nie tylko viksa go utrzyma :D )

reklama myśle że pójdzie im z 2 tyś :D

strona kolejna kasa ok 1000 zł kod + nie wiem ile graf :D

z resztą kogo koszty interesują ... najlepiej napisać jak to czytam hooll mało kasy niee  ? tak więc ty debi** co tak napisałeś to idź zjeść kromkę z pasztetem i skończ swoje sapy ja na pewno z gildią wbiję może uda się 2 gildie połączyć to bd nas z 50 luda :D wojny naszee !!!

Pozdrawiam polecam do piątku i idę update u siebie na serw robić bo mnie gracze zabiją :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Perunek AHAHAHA PISZĘ CI JUŻ PW CZA SIĘ SPOTKAĆ KOCIAKU !! :D CB ROK NIE WIDZIOŁ I TEL ZMIENIAŁEŚ TY MIŚKU :D CZA ZAGRAĆ RAZEM !! MASZ KONTAKT Z RESZTĄ :D ?

Wróć do szkoły naucz się składać poprawnie zdania i popracuj nad pisownią. Potem wróć i napisz tego posta jeszcze raz.

A Quarel przynajmniej coś umie a nie jak ty kopiuje z innych for i się pod tym podpisuje.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Witajcie, dziękuję za wszystkie wypowiedzi napisane wyżej. Ci, którzy miauczą o brak jakichś informacji wystarczy nie mieć pretensji a napisać czego brakuje i postaramy się dodać i uzupełnić prezentacje :). Pisałem ją Ja (nie jest super mega estetyczna jak pewnie inne w świecie privów, gdzie osoby wynajmują grafików do tych spraw) ale myślę, że cokolwiek idzie wywnioskować na temat serwera :). Będę śledził nadal posty jakie zostaną dodane i jeżeli będzie brakować jakiejś informacji postaramy się ją uzupełnić. Pozdrawiam Buena.

Błagam...nie róbcie tak długiego czasu oddawania...zróbcie zęby co 1h jak spali, 2h jak zaliczy itd...

io7e.jpg

Opublikowano

Życzę powodzenia oraz dużej ilości Graczy :)

Ogólnie nikogo nie znam z teamu ale Pozdrawiam :)

Opublikowano

wystarczy nick BuenaCosta i MasterPiro i już wchodzę na serwer bez pytania :D

Nie rozumiem hejtu... na prawdę :D to samo, że dopiero co prezka - kto chciał to o serwerze wiedział :P no problemo !

wiem, że na serwerze nie będzie przekrętów, ranga mówi sama za siebie :)

Mam nadzieję, że nie będzie za łatwoo !!! :D

jednym słowem, polecam !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

mnbie znasz ale nie z administracji :D i może zagramy razem :D

Czmu by nie ^_^

Opublikowano

Nie polecam serwer zrobiony tak tylko by było śmiesznie 

!! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Nie polecam serwer zrobiony tak tylko by było śmiesznie 

!! 

Nie rozumiem? 

2e0pziq.png

Opublikowano

czemu hejt ? to mpc tu nikt nie docenia twojej pracy :)

tak zacytuję :)

cycu aka coto4nicku weź mi nei mów że tak nie jest zrobią szumu i spierdolą jak zazwyczaj 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

oczywiście potrafi rozwalić player_index gdzie później 2 osoby muszą pisać przez 6 godzin skrypt na odbudowę tabeli :)

Straszne, bo się pomyliłem się raz w życiu i usunąłem zawartość player_index w złej bazie. Już pomijająć to że to Arkadiusz pisał skrypt bo Arsob (oczywiście nie obrazajac Arsoba bo on nie miał tego robić tylko odpowiadam na te dwie osoby) grał w gre a po 2 też z nim siedziałem na ts i tlumaczyłem co skrypt ma robić by all było prawidłowo.

Fajnie jest tak pisać o kimś rzeczy jak nawet nigdy w życiu że mną nie gadałeś/pisałeś? Może ja tak o tobie zaczne pisać ciekawe rzeczy? Nie, sory mi się nie chce w takie rzeczy bawić.

Oczywiście serwer polecam i pewnie będzie wiele graczy.

sygna1.png

Opublikowano

cycu aka coto4nicku weź mi nei mów że tak nie jest zrobią szumu i spierdolą jak zazwyczaj 

Jeżeli było by tak z każdym serwerem - gówno by było za przeproszeniem.

2e0pziq.png

Opublikowano

A ja sobie polecę ten serwer ponieważ Quarel się pozytywnie zmienił oraz rozmawiałem z właścicielami i wydają się być spoko. :P
Pamiętam na TS jak nie chcieliście dać graczom butów wiatru na start ale udało mi się was przekonać z Hoolsem. :D

Pozdrówki. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Buena mam pytania 2

1. Kiedy będzie można zobaczyć jak wygląda Item shop.?

2. Czy będzie można doładować IS'a kartami   typu :  PAYSAFECARD ???

•  

PONAWIAM PYTANIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...