Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vixa.eu - HARD/Classic

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego client zatrzymuje sie na 99 % ??

Nie masz zainstalowanej wtyczki w przegladarce od mega.co.nz 

Opublikowano

Nie potrzebowali wczesniej, bez prezki na mpc, na becie bylo 1.5k osob to wiesz. :P

@TOP: Polecam, server mega! :)

Serwer mega, a jeszcze nie zagrałeś..? Nie rozumiem, po co oceniać książkę po okładce.. potem tylko płacz, że tego nie ma, a to nie działa. -.-

Serwer ciekawy, nie ma za dużo ''nayebane'' nowości.

Polecę tylko i wyłącznie ze względu na Hool'a, lecz nie polecam ze względu na ''Buena Costa'' .

Powodzenia.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer mega, a jeszcze nie zagrałeś..? Nie rozumiem, po co oceniać książkę po okładce.. potem tylko płacz, że tego nie ma, a to nie działa. -.-

Polecę tylko i wyłącznie ze względu na Hool'a, lecz nie polecam ze względu na ''Buena Costa'' .

Gralem na becie, boli cie to ze napisalem ze server mega?

Opublikowano

Gralem na becie, boli cie to ze napisalem ze server mega?

Nie, mnie nic nie boli.( No chyba, że trochę Twój język polski) Piszę jak jest, a skoro grałeś na becie, TYLKO becie, to zwracam honor. 

Topic: Polecam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Powodzenia.

Nie polecasz ze względu na Buene, bo? To jego pierwszy serwer, czy co?

Ja mam pytanie: czy poprawili expa, bo na becie ten exp za szybko szedł i max lvl mógłby ktoś na full isie w 2 tygodnie wbic?

Opublikowano

Nie polecasz ze względu na Buene, bo? To jego pierwszy serwer, czy co?

Ja mam pytanie: czy poprawili expa, bo na becie ten exp za szybko szedł i max lvl mógłby ktoś na full isie w 2 tygodnie wbic?

Buena miał już parę serwerów (bynajmniej był zespole danego serwera) razem z takim jednym ś.p. [*] niezbyt lubianym panem :P

~ serwer polecam jak najbardziej

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Buena miał już parę serwerów (bynajmniej był zespole danego serwera) razem z takim jednym ś.p. [*] niezbyt lubianym panem :P

Michal cwelu to nawet nie wystartowało xD

@ponawiam propozycje iż z Imprezowych Kufrow zamiast po 1 sztuce rad i egzo mogłyby leciec po 2-3, skille rzecz ważna ;))

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

hahaha nie miałem ani 1 swojego serwera WYDANEGO. Byłem na 2-ch reklamą a projekt Drigma, który owszem miał być mój nie wyszedł bo w fazie jego tworzenia wyszło, że ma być na miesiąc aż zgarniemy kasę i tyle bo tak działał Santriel i zrezygnowałem z tego projektu.

Opublikowano

Ponawiam pytania:

Czy resp metinow zwiększony?

Czy Knuudem i BaoBao będzie można handlować? (Ogólnie czy będzie można handlować itemami z Is?)

tenor.gif

Opublikowano

Ponawiam pytania:

Czy resp metinow zwiększony?

Czy Knuudem i BaoBao będzie można handlować? (Ogólnie czy będzie można handlować itemami z Is?)

1. leciutko zwiększony

2. będzie można handlować

Opublikowano

Polecam serwer z 100%, jestem na forum od kiedy wyszedł ten pomysł na świat dla dość ubogiej grupy ludzi.
Jest nas coraz więcej jest bardzo duża grupa beta testerów.
Świetny technik, właściciele i moderator forum i TS :)
Serwer będzie MEGA!
Polecam i zapraszam na forum VIXY tam znajdziecie wszystkie potrzebne informacje :)

Pozdrawiam HuboO 

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

hahaha nie miałem ani 1 swojego serwera WYDANEGO. Byłem na 2-ch reklamą a projekt Drigma, który owszem miał być mój nie wyszedł bo w fazie jego tworzenia wyszło, że ma być na miesiąc aż zgarniemy kasę i tyle bo tak działał Santriel i zrezygnowałem z tego projektu.

Źle to ująłem, ale wiesz własnie o to mi chodziło dlatego ująłem tego ś.p. pana :P

Teraz mam pytanko, czy baronówna będzie jakoś silniejsza, czy można ją lajtowo we 2 zbijać to często bywa? bo truty lecą to wiesz

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

człeniu grasz po oczywiście i niech zwiększa expa o 10x i iologa co 1sec bronie 75 w sklepach :) nie najlepiej ?

mnbie znasz ale nie z administracji :D i może zagramy razem :D

Wypieprzaj z takimi debilnymi odpowiedziami pajacu. Wystarczająco długo się robi biologa na balmorze itp. a co dopiero tu. Zresztą to była propozycja matole, a nie rozkaz.  

io7e.jpg

Opublikowano

Dodacie klienta na inny hosting bo na zadnej przegladarce nie dziala mi mega ? ;/

Na forum serwera znajdują się inne hostingi z których można pobrać clienta.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Na forum serwera znajdują się inne hostingi z których można pobrać clienta.

A gdzie dokladnie,bo szukalem i nic nie znalazlem?

Dasz link na pw?

Mam dokladnie ten sam problem szukam i znalezc nie moge nigdzie tematu z tymi linkami poda ktos ? ;/

8999514546913221016689.png

Opublikowano

xxx

Na forum jedynie jest to, a jeżeli nie to zalecam wejść w Nowości i ogłoszenia, być może tam znajdziecie.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Rekrut
Opublikowano

Polecam polecam polecam.

Jebac nakou ktory hejtuje kazdy serwer i ktory nic nie osiagnal. Jest marginesem w swiecie metina i realnym i nie potrafi sie z tym pogodzic.

Prezentacja co prawda nie ma chu*ow, mujow, dzikich wezy ale na filmach jest wszystko dokladnie pokazane.

Mam propozycje i nadzieje ze administracja odpowie.

1. Dodac drop egzo/rad z metkow 45+.

2. Dodac w m1 w kole tablice ogloszen gdziie bd info nt. Eventow/przerw/update itd.

3. Zwiekszyc drop egzo i rad ze skrzyn do 3sztuk.

4. Zmodyfikowac miasto bo te podstawowe nie przyciaga

5. Dodac drop medali do metinow 25+.

6. Dodac dungeony w przedziale 50-99lvl np. Wymiar wladcow, bramy piekiel, ice run itd

dostane odp co dodacie?

Opublikowano

@up

Ty chcesz z harda zrobić mediuma... medale można dropić, i można się dorobić na nich drop z metków i jedna meta mniej. 

a co do m1 to sami napisali, że to classic więc żadnych edycji raczej nie będzie i dobrze (Yebać Paint!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...