Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vixa.eu - HARD/Classic

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych którym nie działa pobieranie z mega.co.nz polecam uruchomienie go na przeglądarce google chrome, jeśli natomiast to również nie przynosi pożądanych rezultatów udostępniam drugi link:

MEDIAFIRE - 

http://www.mediafire.com/download/sx6s5mfdb6k2og1/Vixa.EU.rar 

MEGA.CO.NZ - 

https://mega.co.nz/#!nVRgBDiY!vWlIryOZSZuP_AdPYaamJp8SXFhvBcGyUjqlfRPHW4A

SKAN - 

http://iv.pl/images/18065107901690400566.jpg

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Błagam tylko nie to.

Każdy powinien zaczynać od 0 niezależnie czy to beta czy start.

Zostają tylko konta. Postacie i wszystkie przedmioty zostaną usunięte. 

Opublikowano

Skąd ta liczba 2k osób na becie ? Bo na tym ssie ledwo 10 osób widać i tak trzeba się dobrze przypatrzeć ?

e : dobra patrzyłem właśnie te filmiki dzieciaka bueny , no graczy było sporo no ale nie 2k

życze powodzenia , polecam ze wzgledu  na Hooltrasa.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Skąd ta liczba 2k osób na becie ? Bo na tym ssie ledwo 10 osób widać i tak trzeba się dobrze przypatrzeć ?

Zobacz film na kanale "relacja z bety" ile było osób w 1 dzień. Teraz ludzie jedni się biją dla fanu inni testują a jeszacze inni założyli konta tylko po to aby mieć już na start bo baza kont zostaje :)

Opublikowano

Nowości praktycznie brak. To potwierdza ile reklama znaczy dla serwera (Admini macie przykład że dobre nowości nie przyciągną tyle graczy co reklama)

Serwer polecę tylko ze względu na technika. Jeżeli chodzi o stabilność, bo to zwykły serwer jakich nie mało.. 

Opublikowano

UP : nie jest to zwykły serwer, które wychodzą co 2/3 dni. :)

Ten serwer jest dopracowany/ma dobrą reklamę/i wiem, że nie padnie jak 80% startujących serwerów z MPC, wielki krzyk co nie będzie to za serwer a potem opsss nie wyszło. :)

Tutaj masz pewność, że pograsz i to dłuższą chwilę.

Polecam i zapraszam wszystkich.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Moi drodzy, pisze wam wyraźnie iż jest to classic, czyli odwołanie do starego dobrego metka. Kto grał i pamięta tamten klimat, wie że żadne nowe pety czy wierzchowce nie oddadzą uroku starego dobrego Metina...

A Vixa właśnie próbuje oddać ten klimat który panował w pierwszych latach istnienia tej gry. I właśnie wydaje mi się że jest na świetnej drodze. I chłopaki nawet nie wygłupiajcie się z dodawaniem jakiś nie potrzebnych śmieci które tylko popsują klimat serwerka :)

Opublikowano

Classic, czy nazwa praktycznie sama mówi za siebie. 

Nie wiem jak ty, ale ja lubię stare dzieje Metina. Taki był najlepszy. Wtedy grało się znakomicie i poznawało dużo fantastycznych ludzi. Nie chciałbym, by świeciły mu się jak psu jaja, że jak ktoś ma na +9 stalkę to świeci się jak kolorowa laleczka. Trochę dystansu.

Serwer na samym starcie bety miał strasznie dużo graczy, czyli wiadomo, że będzie popularny. Reklama na swój sposób jest dobra, nie jest zwykłym serwerem, bo nie padnie w tydzień tak jak inne serwery. 

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Błagam tylko nie to.

Każdy powinien zaczynać od 0 niezależnie czy to beta czy start.

Hehe.. japierdole co za zjeb :)

i pomyśleć że ten dzieciak mi groził na PW jak on pewnie nawet w gimbazie jeszcze nie jest :D

''Błagam tylko nie to'' -  beka w chuj

Serwer ''hard classic''

Chyba nie wiecie co to znaczy

Gdyby to był classic to nie byłoby kostiumów, petów, systemu energi, systemu run i innych tego typu zjebanych nowosci

Dzieci jarają się tym serwerem jak murzyn blaszką

Ide stąd i nie wracam bo nie ma po co :) leszcze :D

Opublikowano

i pomyśleć że ten dzieciak mi groził na PW jak on pewnie nawet w gimbazie jeszcze nie jest :D

Serwer ''hard classic''

Gdyby to był classic to nie byłoby kostiumów, petów, systemu energi, systemu run i innych tego typu zjebanych nowosci

Znowu wróciłeś? Raz napisałeś, że tutaj nie wrócisz, bo jest banda homoseksualistów - żart oczywiście. To co tu jeszcze robisz? 

Hard - Trudny.

Classic - Klasyczny.

Więcej trzeba coś dodawać? Nie. Jeżeli jesteś administratorem twojego serwera, to może zajmij się nim i twoją ortografią? Bo jest nędzna. Nawet nie potrafisz poprawnie skleić zdania, tylko wyzywasz krok za krokiem ludzi którzy nic Ci nei zrobili.

Zazdrość zżera? 

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Serwer ''hard classic''

Chłopcze, powtarzasz się. A jakieś nowości muszą być, bez względu na wszystko przecież nie zrobią surowego projektu Metina z 2008r... Każdy powstający teraz serwer wnosi coś nowego. Wiadomo drobne zmiany są potrzebne, byleby nie było ich zbyt wiele.

Opublikowano

Hehe.. japierdole co za zjeb  :)

i pomyśleć że ten dzieciak mi groził na PW jak on pewnie nawet w gimbazie jeszcze nie jest  :D

Groził? WTF stary, nawet nie mam zamiaru nawiązywać żadnego kontaktu z tobą, czy to Pw czy rozmowa jakakolwiek.

Na bastiosa idź, adminek ci da itemki za reklame i oczernianie innych serwerów

Heniek.

Opublikowano

Serwer ''hard classic''

Po Twoich wypowiedziach stwierdzam , że to Ty jesteś dzieciakiem .

Ludzie czekają na dobrego harda który nie padnie po tygodniu czy miesiącu i to może im zaproponować ten serwer ..  i piszą same dobre opinie bo na to serwer zasługuje a Ty wpadasz i piszesz same nic nie warte głupoty . 

Pozdrawiam Cie .. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Dla tych którym nie działa pobieranie z mega.co.nz polecam uruchomienie go na przeglądarce google chrome, jeśli natomiast to również nie przynosi pożądanych rezultatów udostępniam drugi link:

MEDIAFIRE - 

http://www.mediafire.com/download/sx6s5mfdb6k2og1/Vixa.EU.rar 

MEGA.CO.NZ - 

https://mega.co.nz/#!nVRgBDiY!vWlIryOZSZuP_AdPYaamJp8SXFhvBcGyUjqlfRPHW4A

Dodaj skan - czas do 19:00

Opublikowano

Ponawiam pytanie:

post wyżej masz link do clienta idioto :)

Chłopcze, powtarzasz się. A jakieś nowości muszą być, bez względu na wszystko przecież nie zrobią surowego projektu Metina z 2008r... Każdy powstający teraz serwer wnosi coś nowego. Wiadomo drobne zmiany są potrzebne, byleby nie było ich zbyt wiele.

O jakich nowościach mowisz chłopcze ?

Przecież na Vixa nie ma nic autorskiego...

i pisz większą czcionką dziewczynko :D

SERWERA NIE POLECAM

FAJNIE SIE ZAPOWIADA ALE WEZMĄ KASE I SERWER  0FF4EVER :)

KD WCHODZI ODRAZU CZY BEDZIE PALIŁO ?

Opublikowano

Ponawiam pytanie:

Tak możesz pobrać obecny pod BETĘ z oficjalnej strony Vixy. Mamy patcher, który zmieni BETĘ na Oficjalną wersję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...