Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vixa.eu - HARD/Classic

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

400 kufrow imprezowych i 5 rad pustelnika troszku jakby za malo :/ ojj bedzie meczarnia ze skillami wiem ze to hard ale bez przesady :>

Tak ma być. Ponieważ jest możliwosć zakupu rad i zwojów w Item Shopie, heh..

Od czasu startu włącze wam stoper :)  zobaczymy ile wytrzyma :)

@ będą raty expa na starcie ?

dajcie tak z 400% zeby ludzie chociaz przez te 2 tygodnie zdążyli wbić max lv :D

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebać to możesz w gwint od butelki bo z taką mordą panny nie znajdziesz.. no chyba że w agencji towarzyskiej, tam masz panienki na swoim poziomie.

Nie będę się tutaj tyrał z gimnazjalistom bo wszyscy wiemy że bym Cie zniszczył chłopcze.

Pod każdym postem wyraźnie jest napisane że nie hejtuje tylko WYRAŻAM SWOJĄ OPINIE BO MAM DO TEGO PRAWO :)

Moje wypowiedzi uzasadniam tym że grałem na serwerze gdzie był technik Hooltras i było tam więcej bugów niż graczy.

NIE POLECAM SERWERA

Względem mojej opinii jest fakt że serwer będzie stał maksymalnie pare tygodni.

FuBu nie pozwoli żeby ktokolwiek robił mu konkurencje tak samo kilka innych hardów :)

Moim zdaniem to jebnie po dwóch tygodniach od startu, a w tym czasie ludzi będzie ubywało bo serwer szczerze mówiąc jest chujowy..

Teraz dzieci się podniecają tym serwem ale jak przyjdzie czas na exp to podziekują bo wbiją max 50lv i nie będą wiedzieć co dalej robić.

Mi to lotto co tam się będzie działo :)

Ja gram na tak zajebistym serwerze że ta wasza Vixa jest przy nim jak Wawrzyniak przy Messim :)

Z góry dziękuje za hejty w strone mojej osoby :)

ale wiedzcie że to spływa po mnie jak sperma to Twarzy tego leszcze G3K'a

Także żegnam się z Wami i powodzenia na serwerze życze :)

*Każde słowo użyte w tym poscie nie jest HEJTEM tylko SZCZERĄ OPINIĄ

@Edit

Poza tym beta testy wyglądały tak że wszyscy stali i napierdalali się w M1

a bugów od chuja :)

Na starcie będę wszystkim podawał bugi żeby sobie z nich korzystali :)

Tak, grałem na becie i znalazłem 7 bugów w tym 2 bardzo poważne ale..

na starcie Wam będę podawał pokolei żeby jak najwieksza liczba osób je wykorzystała :)

Znowu ty? Przecież miałeś nie wracać. Znowu przyszedłeś się wypłakać a twoja wypowiedź składała się ciągle z wyzwisk? Proszę Cię, odpuść sobie.

Co chwile się poniżasz, a twoje posty nie mają żadnej wartości, chyba że idiotyzmu. 

Hejtujesz serwer - mówisz, że tu nie przyjdziesz już - wracasz -> zaraz mówisz, że nie wbijesz na niego -> wbijasz i mówisz że jest dużo bugów -> czekasz na start. Where is logic?!

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Spierdalaj typie na swój serwer z sygnaturki który pada co 5 min ddosem z bootera za 3 dolary.

@ Serwer polecam i zapraszam do gry ;-)

@ Kiedy zostanie otwarty item shop aby można bylo zobaczyć ceny ?

chłopcze... Ty zmieniasz serwery tak samo jak twoj stary kochanki wiec japa

z każdego serwera co nagrywasz pada po paru dniach

jebany antyreklamiasz zwany youtuberem

wezzy hacker :D

hackować to możesz śniadaniówki dzieciom w gimnazjum

BETA była podzielona. Daliśmy możliwość do zabawy poprzez przywoływanie komendami różnych rzeczy i ludzie z tego korzystali mając fan. Jeżeli Ci się wydaje, że wszyscy co do 1 tylko i wyłącznie się bawili i bawią to jesteś kolejny raz w błędzie bo jest ogrom ludzi, którzy testują od 1 lvla wsio siedząc z nami na TS, debatując, podsuwając sugestie. Jak tak Ci się wszystko nie podoba to zmykaj na serwery w swoim guście :). Każdy post kończysz "to nie jest hejt" a to gówno prawda bo siedzisz tu tylko właśnie po to. Można pisać negatywne opinie owszem ale jak się ma argumenty i podstawy do takiego sądzenia a Tobie ich brakuje. Zresztą każdy Cię tu wyśmiał i więcej dodawać nie muszę :)

Już mówiłem ze spływa to po mnie tak samo jak sperma po Twojej twarzy

Wbiłeś na PLu 80lv bo jestes za słaby zeby wbić więcej.

Widziałem twoją morde na filmiku :)

weź ziomek wyjdz z domu co jakiś czas bo jestes blady jak ściana.

Nie polecam serwera :)

Rozdawanie itemków, faworyzowanie gildii, i te sprawy :)

z tym serwerem bedzie tak samo jak z Triadorem

Opublikowano

Rozkładaj tarota dalej jestem ciekaw losów naszego serwera :) a Twoje śmieszne uwagi co mojej osoby tylko mnie bawią :). Jesteś typowym trollem, który napisze "u mad bro?" i zacznie trollować więcej. Nie mam zamiaru prowadzić z Tobą dalszej polemiki ziomeczku. Żyj sobie :)

Opublikowano

Z 400 kufrów teraz bu-okrcrzdnbeadcxcbfwqv.jpg i jest szanse że wylecą 2 zwoje na raz 

@up.. po Co Ty mu buena w ogóle odpowiadasz ?  :D Jak chcesz mu pomóc to kup mu maść na ból dupy bo innej opcji w tym wypadku nie ma... 

Ma to też plusy.. odświeża Nam temat   :P Więc mogę na spokojnie robić serwer i nie muszę sprawdzać czy temat utrzymuję się na górze  :)

Nakou - nie zapomnij napisać o navi bo jeszcze nie widziałem tego  :D

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Tak ma być. Ponieważ jest możliwosć zakupu rad i zwojów w Item Shopie, heh..

Od czasu startu włącze wam stoper :)  zobaczymy ile wytrzyma :)

@ będą raty expa na starcie ?

dajcie tak z 400% zeby ludzie chociaz przez te 2 tygodnie zdążyli wbić max lv :D

proszę cię ... skończysz już ?

każdy wie, że na Batiosie juz pustki a ty przychodzisz w tą prezentacje i spamujesz tą sygnaturką z nadzieją, że ktoś wejdzie....

nie chwal się serwerem bo na prawdę nie ma czemu :) zwykły niewypał

Vixa to serwer dla prawdziwych graczy Metina, pierwszy max 99 nieb/stal, na którym będę grał :)

Polecam, a panie @Nakou proszę Cie o ogarnięcie się, bo nic nowego nie wnosisz :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Zaraz napiszę, że ma sobie idzie, bo jest tu banda homo, leszczy. Minie 3-4 godzinki i znowu wróci. On ma rozum 10 latka czy jak? xD

@up

prawdopodobnie jakoś 18-20. Nie jestem pewien. :)

2e0pziq.png

Opublikowano

Zaraz napiszę, że ma sobie idzie, bo jest tu banda homo, leszczy. Minie 3-4 godzinki i znowu wróci. On ma rozum 10 latka czy jak? xD

@up

prawdopodobnie jakoś 18-20. Nie jestem pewien. :)

homo to jest twoj ojciec 

@top

czekam na serwer ale i tak nie zagram , wole pojsc na pl'a przynajmniej nie padnie 

..

Opublikowano

jak by wystartowali troche wcześniej (16-17) było by super ;)

Opublikowano

Rozkładaj tarota dalej jestem ciekaw losów naszego serwera :) a Twoje śmieszne uwagi co mojej osoby tylko mnie bawią :). Jesteś typowym trollem, który napisze "u mad bro?" i zacznie trollować więcej. Nie mam zamiaru prowadzić z Tobą dalszej polemiki ziomeczku. Żyj sobie :)

Ja również nie zamierzam kontynuować tej wymiany zdań :)

Dałem Ci nawet lajka zebyś miał coś od życia :)

Powodzenia i żyj sobie z tym swoim serwerem

Baluj za kase z IS-a

Dymaj panienki i wydawaj kase z IS-a rozsądnie

bo znając życie poleciałbyś do pierwszego lepszego burdelu i rozjebał całą kase ;D

Tego Ci życze mistrzu,

pozdrawiam :)

Ja ide dalej rzucać kartami i przepowiadać przyszłość serwera :)

POLECAM SERWER GRAJCIE SOBIE DZIECI

ZOBACZYMY JAK DŁUGO POGRACIE :)

@ KAŻDE WZMOCNIENIE PRZEDMIOTU DODAJE BON CZY NIE KAŻDE ?

aha i jak chcecie mieć 1,5k graczy to zakażcie temu youtuberowi :)  WeeZyHakeRR  nagrywać filmy na yt

bo z jego filmami będziecie mieli max 100 graczy

jebany antyreklamiarz :)

To jego śmeich

26939667889565809556.jpg

Opublikowano

Zgłaszam, wysyłam raport do moderatorów. Nie będzie takich debili spamujących i wjeżdżających po rodzicach. Będę Cię olewać i mijać szerokim łukiem. Nie warto z Tobą dyskutować bo jedyne co umiesz, to wyzywać po rodzicach. Skleić zdania nie potrafisz, co to za rozmowa z Tobą. Innym też to polecam, to w końcu mu się znudzi. 

@edit

Co do startu to nie jestem pewien, możliwe, że będzie wcześniej. :)

2e0pziq.png

Opublikowano

homo to jest twoj ojciec 

@top

czekam na serwer ale i tak nie zagram , wole pojsc na pl'a przynajmniej nie padnie 

Wina rzadu nie rodzicow albo nawet i wybuchu w Hiroszimie nie wazne xDo.O

#Nakou

Nowe konto na forum ciekawe jaka ciota i menda spoleczna siedzi po drugiej stronie :facepalm:

Opublikowano

Wina rzadu nie rodzicow albo nawet i wybuchu w Hiroszimie nie wazne xDo.O

#Nakou

Nowe konto na forum ciekawe jaka ciota i menda spoleczna siedzi po drugiej stronie :facepalm:

Twój ojciec.

@Topic

O której start ? , kiedy klient?

..

Opublikowano

Jedno zasadnicze pytanie.

Czy na start wyrobicie sie z udostepnieniem klienta na normalnym hostingu?

Właśnie uploaduję na multiupload.nl

Opublikowano

Twój ojciec.

@Topic

O której start ? , kiedy klient?

Załoze sie ze pochodzisz z biednej rodziny, twoja matka sprzata w gminie i wyzywasz sie w internecie/metinie bo u siebie na wsi jestes zwyklym szarym biedakiem :D Zagdlem? :P

Ludzie w temacie za duzo sobie pozwalaja i kazdy zaslania sie typowym AV - anty warnem...... forum schodzi na psy :/

Opublikowano

Nakou przechodzi okres dojrzewana wiec mozna mu wybaczyc jego zachowanie.

Właśnie uploaduję na multiupload.nl

Dzieki ;)

Is pojawi sie przed startem? Licznik online bedzie sprawny?

Srij9JT.png

Opublikowano

Załoze sie ze pochodzisz z biednej rodziny, twoja matka sprzata w gminie i wyzywasz sie w internecie/metinie bo u siebie na wsi jestes zwyklym szarym biedakiem :D Zagdlem? :P

Ludzie w temacie za duzo sobie pozwalaja i kazdy zaslania sie typowym AV - anty warnem...... forum schodzi na psy :/

HAHAHHAHAHAHHAHAH nie opowiadaj nam swoich historii z życia :P 

<lol> się zbulwersował :D

..

Opublikowano

Do zamknięcia , serwer niewypał .

@Topic

Dajcie system ulepszeń , bo chuja się dowiedziałem .. jak z itemkami? jakieś nowe czy z mpc? macie coś swojego? autorskiego?

@Down 

A nawet jesli było by te 9k luda, ja żądam aby go zamkneli bo ja otwieram hamaka więc u mnie będą ludzie a nie u nich .. w dodatku to bedzie chamachi z Item shopem więcej bede miec pieniądze 

Śmiech na sali z Ciebie, już to widzę trzepanie kasy z hamachi :D 

Opublikowano

Kolega dostał już warna, myślę, że blok na pisanie w temacie również. 

2e0pziq.png

Opublikowano

Szykuję się konkurencja dla Ravii, prawdopodobnie polecą DDoS'y :P :P Isamu strzeż się ! Większość graczy z Ravii przejdzie tutaj, bo to nowy serwer, bez graczy 99+, którzy ksują, zabijają . Dużo nowości, no fajnie się to prezentuje, chociaż prezentacja nie odzwierciedla tego w całości . Grałem na becie, i muszę przyznać, że serwer z Klimatem :)

Polecam również, ze względu na Hooltrasa, możecie być pewni, że serwer postoi bardzo, bardzo długo :)

Pozdrawiam, to jest wyłącznie moje zdanie ! ! !

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Rekrut
Opublikowano

chłopcze... Ty zmieniasz serwery tak samo jak twoj stary kochanki wiec japa

z każdego serwera co nagrywasz pada po paru dniach

jebany antyreklamiasz zwany youtuberem

wezzy hacker :D

hackować to możesz śniadaniówki dzieciom w gimnazjum

Hahahhaha srakou jesteś tak słaby jak twoja matka w łóżku.

Mam twoje zdjęcie, codziennie rano podcieram sobie nim dupę(wrzucę je poniżej).

Najpierw prosisz żebym zrobił Ci banner na serwer niewypał (fuxbilia?) a teraz wyzywasz od leszczy...

Spływać sperma to może ale twojej matce po mordzie codziennie w nocy.

Sam byłeś tym jebanym gimnazjalistą, wyszedłeś (na dwójach) i wielce pozjadałeś rozumy.

Nie trafie takich gówien jak ty. Nie odpowiedziałem na ten twój post na który chciałem ale nie chciało mi się szukać odpowiedniego bo nie jesteś wart nawet tych jebanych 30sekund.

Nie widziałeś mnie a oceniasz jaki mam ryj... Dobrze wróżysz, teraz wywróż czy twoja matka przeżyje następną noc zemną.

Zachowuje się tak jak ty. Na chuj ciągle tutaj siedzisz i odpisujesz na posty? Dałeś opinie że Ci się serwer nie podoba, fajnie mozesz wyjść, gównom dziękujemy.

Znalazł się ten który osiągnął coś w metinie... Oprócz 40lvl na pandorze, 12 na sravi i 11na pl'u nie osiągnąłeś w życiu nic.

Jeżeli masz ból dupy bo twój serwer nawet nie wystartował (brak kasy na maszynę za 20zł) to najlepiej się nie wypowiadaj a nie zaśmiecasz zapowiedź swoimi gównianymi postami.

Szczerze, twoje posty nie robią na mnie NAJMNIEJSZEGO wrażenia ale jak patrze na tak pokrzywdzone przez społeczeństwo dziecko jak ty to mam ochotę coś napisać. Mimo iż twoimi postami, tak samo jak zdjęciem z twoim ryjem mógłbym podcierać dupę.

Zamieszczam zdjęcie ryja srakou (nakou) mozecie wydrukować i podcierać nim dupę. Sam mi je przesłał, kiedy szukał kolegów, niestety z gównami się nie zadaję. Peace

36813018609982638416.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...