Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vixa.eu - HARD/Classic

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na drop zmianek z kufrów to jest wystarczająco nie za duzo nie za mało. około 40-50 zmianek oraz dodań;)

01238193925141654940.jpg

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc na drop zmianek z kufrów to jest wystarczająco nie za duzo nie za mało. około 40-50 zmianek oraz dodań;)

Ciekawe ile ci zajmie ubicie 200 metkow xdd na mort***e tez tak bylo- wielkie napalenie, jaki to nie bedzie hard a pozniej pusty serwer. Ciekawe ile jeszcze musi stanac takich serwerow, zeby ludzie sobie uswiadomili, ze takie cos sie nie sprzedaje ;p tak czy inaczej zycze powodzenia, moze vixa bedzie wyjatkiem

Opublikowano

Ciekawe ile ci zajmie ubicie 200 metkow xdd na mort***e tez tak bylo- wielkie napalenie, jaki to nie bedzie hard a pozniej pusty serwer. Ciekawe ile jeszcze musi stanac takich serwerow, zeby ludzie sobie uswiadomili, ze takie cos sie nie sprzedaje ;p tak czy inaczej zycze powodzenia, moze vixa bedzie wyjatkiem

Tu nie będzie tak trudno jak na mortisie.

Nie wiem dlaczego porównujecie te dwa serwery...

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Fajnie że powiększyli ten drop rad i zwojów ;)>     

Jednak na ich miejscu dodałbym jakąś szkatkę do dropu , np ten imprezowy kufer.  

Drop : Wszędzie oprócz m1/m2.              Nie wątpliwie rozkręciłoby to handel . Bo na starcie ciężko będzie znaleść metina :) 

Opublikowano

Fajnie że powiększyli ten drop rad i zwojów ;)>     

Jednak na ich miejscu dodałbym jakąś szkatkę do dropu , np ten imprezowy kufer.  

Drop : Wszędzie oprócz m1/m2.              Nie wątpliwie rozkręciłoby to handel . Bo na starcie ciężko będzie znaleść metina :) 

Właśnie w tym problem.. ;/

Resp metków powinien być dużo zwiększony patrząc na to ile będzie graczy na starcie.. ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Właśnie w tym problem.. ;/

Resp metków powinien być dużo zwiększony patrząc na to ile będzie graczy na starcie.. ;)

Spokojnie. Wystartują kapną się że jest źle i na drugi dzień jak nie wcześniej wprowadzą zmiany :)

Opublikowano

Nie myśleliście o tym aby wycofać ten Hazard typu Lotto ? Bo w sumie to jest bez sensu i każdy będzie mógł hajs nabijać...

Jest 1 do 1 274 918 400       SZANSA ŻE TRAFISZ SZÓSTKĘ I WYGRASZ GŁÓWNĄ NAGRODĘ :P .   

Powodzenia ;)

Opublikowano

Nie myśleliście o tym aby wycofać ten Hazard typu Lotto ? Bo w sumie to jest bez sensu i każdy będzie mógł hajs nabijać...

To jest hazard.

Jeden wygrywa, drugi przegrywa.

To jest dobre, bo jeden ma dziś fart, a drugi sporo traci :)

Heniek.

Opublikowano

Jak tutaj zdobycie zmianek w porówaniu z mortisem to lajcik. Tam grając 10h dziennie jak na 75 wydropiłem jedną szkate na dzień to byłem zadowolony a i tak mimo tak ciężkiego dropu dodań i zmianek w 3 dni zrobiłem full eq hp więc czemu tutaj ma być problem?

Opublikowano

Na skille silne, berek itd... dodano cooldowny na waszą prośbę. CD wynosi 45sec lub 50sec.

Dziękujemy ! <3.        

1. Jest taka sprawa szefie. Na serwerze Małysza co startował był ten sam problem co może być tutaj.   =  Za dużo ludzi  , a za mały resp metinów.  Proponuje na starcie naprawdę powiększyć nawet 3x resp metinów + zmniejszyć czas respu - 50 %. 

2. Czy nie dałbyś rady zrobić jakiś szkatek serwerowych? Albo dodać drop zmianek / dodań do mobów ?  Tylko do mobów na wyższych mapkach.  Rozumiem boty... Ale nie każdy bedzie miał ochotę wbijać botowi ten 30 lvl  ,a jak ktoś taki się znajdzie to się go zbanuje.  

A takie szkatki okropnie zwiększą grywalność i zabawę. 

3. W pierwszym czasie na starcie zmniejszyć lekko cenę pelerynek. Będzie mało yang na serwerze więc przyda się mniejsza cena lekko , potem się podwyższy , jak będzie więcej yang na serwerze.

I pytania :

1. Kiedy zobaczymy IS ?

2. Czy zwiększycie szansę na kostium 4b ? Bo jest prawie zerowa ( temat na waszym forum ) Może 1 % jest na kostium z 4 bonami.

Opublikowano

A co z tepaniem buffa np do v2 idzie przez pierscionek zareczynowy czy trzeba dropic 2 przepustki ?

Pewnie 2 przepustki. Nie widzialem serwera co by się buffa dało tepać do v2 / groty .   

Tutaj pewnie standardowo :)

Opublikowano

Pewnie 2 przepustki. Nie widzialem serwera co by się buffa dało tepać do v2 / groty .   

Tutaj pewnie standardowo :)

Ja nie widzialem gdzie by sie nie dalo tepac do v2

Mam pytanie: grota od 75 tez dla buffow??

Opublikowano

Na serwer roku to mu wiele brakuje, jest to klasyczny serwer, typu balmora etc. Mają dużą reklamę, przez to będzie sporo typa. 

Ta strona główna jest beznadziejna, takie strony to były na hamachi 2010 roku, mam nadzieje, że zostanie ona zmieniona. 

xD 

Opublikowano

Na serwer roku to mu wiele brakuje, jest to klasyczny serwer, typu balmora etc. Mają dużą reklamę, przez to będzie sporo typa. 

Ta strona główna jest beznadziejna, takie strony to były na hamachi 2010 roku, mam nadzieje, że zostanie ona zmieniona. 

Mi tam strona się podoba... :) 

Ale rozumiem, że może się nie podobać... różne gusta. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mi tam strona się podoba... :)

Ale rozumiem, że może się nie podobać... różne gusta. 

Nawet zakładki "Forum etc" nie ma, nie wspominając o wyglądzie. Mam nadzieje, że jest dobrze zakodowana etc, by żadnych bugów na sm nie było. 

xD 

Opublikowano

Nawet zakładki "Forum etc" nie ma, nie wspominając o wyglądzie. Mam nadzieje, że jest dobrze zakodowana etc, by żadnych bugów na sm nie było. 

problemy ze wzrokiem od lizania dupska dla teamu dreikona? nie widzisz, ze jest miejsce wolne na zakładke forum? (nie jest wysrodkowane)?

Opublikowano

problemy ze wzrokiem od lizania dupska dla teamu dreikona? nie widzisz, ze jest miejsce wolne na zakładke forum? (nie jest wysrodkowane)?

Nie jest wyśrodkowane, czy też jest, jedno wiem, zakładki "owej nie ma" także mistrzu ogarnij. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...