Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vixa.eu - HARD/Classic

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawie.Odstrasza mnie jedynie exp.300% moze byc malo.Nie przesadzcie z poziomem trudnosci aby nie bylo takiego failu jak z astiumem.

Chcialbym zagrac na becie ale z hostingu na mega.co.nz zatrzymuje sie przy 99%,probowalem pobierac z chroome/mozilli/explorera i dalej to samo.Mozna prosic o upload na inny host?

Start w piatek jest pewny?

scan

Prosze :)

Co do startu w piątek - raczej tak ;)

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawie.Odstrasza mnie jedynie exp.300% moze byc malo.Nie przesadzcie z poziomem trudnosci aby nie bylo takiego failu jak z astiumem.

Chcialbym zagrac na becie ale z hostingu na mega.co.nz zatrzymuje sie przy 99%,probowalem pobierac z chroome/mozilli/explorera i dalej to samo.Mozna prosic o upload na inny host?

Start w piatek jest pewny?

Nie grałeś na becie. Exp jest i tak bardzo szybki i będzie zmniejszony. ;)

Co do serwera godny uwagi. Technik odpowiedni, o reklame bać się nie można (Buena + Master to da dużego kopa) wreszcie coś, co nie przypomina sravi i jest ciekawym, dobrym hardem. ;)

Ja jedynie spekulowałbym na temat pewnej osobie w Administracji ale cóż, żeby potem nie płakała bo ma okres, lub zły dzień. xD

Polecam! Serwer na dłużej.

­graphic.png

Opublikowano

Ci którzy lubią klimaty HARDOWE polecam ze względu na technika:) 

A tymi Hejtami i durnym,i wypowiedziami się nie przejmuj :) Dzieci zawsze będą dziećmi :)

Powodzenia ze Startem Karol :)

Wam też powodzenia życzę i miło widzieć Twój post  :)

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Serwer polecam, ponieważ na pewno będzie dużo graczy ze względu na tych dwóch youtuberów znanych w świecie metin2, wkońcu ktoś zaćmi isamu i jego ravie  ;)

@Edit

Tylko jeżeli reklama jest taka duża, to musicie zainwestować w dobrego firewalla, to jest pewne, bo będzie jeszcze tak jak z Resthea.eu

Opublikowano

Trochę za mało expa mi się zdaję na wydaje mi się, że będzie jak na astium full luda na start a potem 50 graczy przemyślcie to jeszcze.

Opublikowano

Trochę za mało expa mi się zdaję na wydaje mi się, że będzie jak na astium full luda na start a potem 50 graczy przemyślcie to jeszcze.

Wydaję Ci się  , exp jest bardzo dobrze dopasowany , 300% jak dla mnie jest bardzo dobra opcją jak na harda . 

Dali by więcej to już by było gorzej , mniej też gorzej , 300% jak najbardziej chyba będzie w porządku :)

Jeśli chodzi o mnie to na pewno zagram i znajomi również , super , że start w piątek :) 

Pozdro. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Serwer bardzo fajny na becie można wszystko sprawdzić co sie chce,administracja odpowiada na każde pytanie,pomaga innym,reklama jest czyli serwer idealny :)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Hajsu za mało z Invorii?

1397040799-U1013884.png

1397043932-U1080175.jpg

człowieku ... administracja jeżeli potrafi postawić server to to chyba robi , teraz każdy myśli o kasie przy robieniu serverów jak jest takie bezrobocie w polsce -,-  , chociaż server zrobił bardzo dobry ,  a admin jest znany i nagrywa te filmiki to chyba nikt by tego nie robil na darmo co i wykorzystuje swoje umiejętności dla servera żebyście wy darmozjady mieli w co grać ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Witajcie, dziękuję za wszystkie wypowiedzi napisane wyżej. Ci, którzy miauczą o brak jakichś informacji wystarczy nie mieć pretensji a napisać czego brakuje i postaramy się dodać i uzupełnić prezentacje :). Pisałem ją Ja (nie jest super mega estetyczna jak pewnie inne w świecie privów, gdzie osoby wynajmują grafików do tych spraw) ale myślę, że cokolwiek idzie wywnioskować na temat serwera :). Będę śledził nadal posty jakie zostaną dodane i jeżeli będzie brakować jakiejś informacji postaramy się ją uzupełnić. Pozdrawiam Buena.

Opublikowano

Co to ma być ?

Już lepszą prezentacje robią pod serwery hamachi

serwer hard dla kasy bo invoria juz powoli pada.

Ogólnie nic nowego i to wszystko już było.

Hard Classico ?

Haha.. nie ośmieszajcie się.. to chyba  Szajs Classico

w dodatku pisze się Beran Setaou, a nie Setao

Jakie działalności będziecie prowadzić poza pilnowaniem serwera?

Sprzedaż yangów na allegro :D ?

Hooltras będzie miał dostęp do navicatu?

jak tak to super! bedzie można od niego yangi kupować :)

Wiecie chłopcy.. na takie serwery potrzeba minimum 1k graczy

a u Was będzie max 400 chociaż nie jestem jasnowidzem :)

To nie hejt

wyrażam swoją opinie na temat serwera

mam do tego prawo :)

a teraz spierdalam stąd zanim zwerbujecie mnie do swojej balangi na gay party :D

Pozdro 600 ;-)

Opublikowano

Po co była im wczesniej reklama na MPC skoro i bez niej na becie było 1.5k online ?

Niektórych ludzi to ja kompletnie nie rozumie :3

Serwer miał reklame więc każdy kto chciał wiedzieć o serwerze się o nim dowiedział.

Głosujta ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=5XawaSvSYSI&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Opublikowano

Co to ma być ?

Hard Classico ?

To nie hejt

a teraz spierdalam stąd zanim zwerbujecie mnie do swojej balangi na gay party :D

Pozdro 600 ;-)

smieszny gosc, bez tej prezki bylo by te 1k+. co wedlug ciebie oznacza szajs classico?

hooltras jest glownym technikiem LOL

won kurwa i czcionke ogarnij

Opublikowano

dostępna jest jeszcze beta?

@up

Co to ma być ?

Hard Classico ?

To nie hejt

Pozdro 600 ;-)

z tego co zdążyłem zauważyć wszystkie serwery Ci nie odpowiadają "plujesz" się do innych nie wiadomo o co.Wydaje mi się ,że masz jakieś problemy w psychiczne i wyżywasz się na innych

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwer można polecić ze względu na administracje.

Co do samego serwera to niczym nie przyciąga, niektórzy lubią hardy a jest to liczne grono ludzi.

Po tym co słyszałem od ludzi którzy tak wychwalali serwer myślałem że to będzie super wyje&any w kosmos hard na który nawet mnie zapowiedź przyciągnie.

Po zapowiedzi też się spodziewałem pięknie obrobionych ssów itd.

Co hard to to samo, parę starych dungeonów, stary system ulepszeń, parę dodatków, kostiumy no i exp w granicach 2-4x PL :)

To by chyba było na tyle podsumowania bo serwer nie będzie się wyróżniał niczym innym od innych serwerów tylko stabilnością.

Serwer polecam dla napaleńców starych czasów metina i dla ludzi którzy lubią grać na stabilnych serwerach.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Co to ma być ?

Hard Classico ?

To nie hejt

Pozdro 600 ;-)

400 max ? ...na becie było 600-700 , to widze że fajnie masz jeżeli patrzysz na coś po okładce co Ci da ladna prezka ?

A co do invorii to nie pada i nie padnie raczej w 2014 bo się utrzymuje 1,3k osób co jest narazie top1 serverem nei licząc Pandory , xenoxa  , virtuala itp .  często są eventy wejdz sobie na forum , ostatnio była aktualizacja co wprowadziłą 220lvl , no wątpie że wszystko już było bo mogę Ci powymieniać dużo nowości a tymczasem wypierdalaj bo niedlugo czerwiec a w  dzienniku pewnie 1,2

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

# Nakou Owszem prezka nie świeci się jak psu jaja i jest prosta sama w sobie. Ale może zamiast płacić grafikom aby odwalili kawał pięknej prezki przeznaczyć te pieniądze na jakieś cele pod serwer? Informacja jest informacją. Równie dobrze sam tekst mógłby być no takie moje zdanie. Może nie zwracam uwagi na takie rzeczy :) a co do literówki każdemu może się zdarzyć. Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer polecam! Na pewno nie skończy jak Astium, jeżeli będą się nim interesować, w przeciwieństwie do tamtej Administracji, pozdrawiam i czekam na serwer! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...