Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayris- Podejmij Wyzwanie! [Dedyk] [Medium/Easy]

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekaw czy wystartuje jutro o danej godzinie , trochę osób juz szlag zaczął trafiać , a jutro raczej nikt , prawie nikt nocki grać nie bedzie;3 

Też na to licze jak pewnie większość z osób czekających na serwer.Co do nocki od pon do śr mam wolne na uczelni także ja posiedzę jak coś :).

Troche szkoda ze jutro start

Podzielam twoje zdanie, ale cóż life is brutal :P.

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Z GG: 

00:11:58

Przekaz moim ludziom

00:12:01

Kochanym

00:12:04

Ze naprawione

00:12:05

xD

00:12:09

Anetka ich kocha

00:12:12

I pozdrawia xD

Przy okazji macie pozdrowienia od [GM]Szept-Anetka.

Ale tak jak jest napisane start dziś 12:00. ;)

Opublikowano

Znalesc server bez BS to jakas masakra. Nie wiem panowie/panie co w tym bs takiego fajnego, jezeli 100% graczy ma identyczne bony i gra w metina polega na tym kto najszybciej wbije max lvl. Nie ma juz satysfakcji bonowania 1 itema nawet paru godzin aby wyroznic sie z posrod setek graczy i miec ten "respekt" w M1. Mialem przerwe ponad pol roku gry, myslalem ze znajde cos ciekawego a tu ciagle ten je**ny syf BS

Stary większość ludzi gra w metina juz 3-4 lata i nie chce im sie bonować, żeby być lepszym od innych powinno się expić i ulepszać eq bo na tym polega gra, a nie na siedzieniu w m1

Opublikowano

Info z TS;

"Prace nad serwerem zostały ukończone. Jednakże czekamy na osobę zajmującą się stroną. Jak się pojawi wystartuje rejestracja"

Opublikowano

No ja czekam, tyle, że miał być start 45 min temu. A info na MPC 0 a jak wiadomo, nie każdy ma Ts-a....

d2dp.png

Opublikowano

Czekamy wszyscy już tylko na osobę odpowiedzialną za stronę i będzie start. Uprzedzę pytania nie nie wiem kiedy będzie określona godziny startu ,ale pliki serwera są teraz wszystkie naprawione i działają poprawnie.

@Edit: Osoba odpowiedzialna za stronę już jest także ,to już kwestia chwili i start @@@@@@2

Opublikowano

Czekamy wszyscy już tylko na osobę odpowiedzialną za stronę i będzie start. Uprzedzę pytania nie nie wiem kiedy będzie określona godziny startu ,ale pliki serwera są teraz wszystkie naprawione i działają poprawnie.

@Edit: Osoba odpowiedzialna za stronę już jest także ,to już kwestia chwili i start @@@@@@2

Nie zapomnijcie o łatce :) Gdzie ją zamieścicie? 

Opublikowano

Nie zapomnijcie o łatce :) Gdzie ją zamieścicie? 

Spokojnie wszystko będzie :).Tu na MPC/Ts3/Forum i stronie głównej Ayris.pl. Także spokojnie.

Opublikowano

Heyka . Chciałam założyć konto na forum serwa , i jak wypełniałam te pola to nie wypełniłam tego data urodzenia , rocznik i miesiąc i jak kliknęłam to wyskoczył mi formularz . 

,,Ups ! Cos poszło nie tak !

Musisz mieć zgodę rodzica lub opiekuna w formie COPPA i wysłać to do administratora przed utworzeniem nowego konta . 

I teraz wogole nie idzie ząłozyc innego konta ? . Pomoze ktoś ?

Opublikowano

Spokojnie wszystko będzie :).Tu na MPC/Ts3/Forum i stronie głównej Ayris.pl. Także spokojnie.

No to czekamy ;), Trzeba zrobić to co na Sunrise i Linaresie tylko 3 razy lepiej.

Pozdro !

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Heyka . Chciałam założyć konto na forum serwa , i jak wypełniałam te pola to nie wypełniłam tego data urodzenia , rocznik i miesiąc i jak kliknęłam to wyskoczył mi formularz . 

,,Ups ! Cos poszło nie tak !

Musisz mieć zgodę rodzica lub opiekuna w formie COPPA i wysłać to do administratora przed utworzeniem nowego konta . 

I teraz wogole nie idzie ząłozyc innego konta ? . Pomoze ktoś ?

Daj po prostu zarejestruj a nie "Kontynuuj" 

Opublikowano

czemu nie mozna pobrac clienta ze stronki ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

czemu nie mozna pobrac clienta ze stronki ? 

Znajdą się linki i opisy ,spokojnie :P.Są rzeczy ważne i ważniejsze prawda ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...