Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayris- Podejmij Wyzwanie! [Dedyk] [Medium/Easy]

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamy nieoczekiwane problemy.

Start na pewno trochę się opóźni.

za opóźnienia przepraszamy. Będziecie informowani na bieżąco.

Wiedziałem, że tak będzie ;c Pewnie start 21.00 +

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie ;c Pewnie start 21.00 +

Nie zależy to od nas. Jeśli błąd by nie wystąpił start odbył by się w planowanych godzinach.

Jeszcze raz przepraszamy.

9pu8p2.png

Opublikowano

Nie zależy to od nas. Jeśli błąd by nie wystąpił start odbył by się w planowanych godzinach.

Jeszcze raz przepraszamy.

No wiecie, 18-20 każdy miał nadzieje że to będzie akurat 18 a tu jest że 20 a po chwili przekładany start no wiecie... dajcie może jakieś zuo cokolwiek około 23 (jak do tej godziny wystartujecie)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

No wiecie, 18-20 każdy miał nadzieje że to będzie akurat 18 a tu jest że 20 a po chwili przekładany start no wiecie... dajcie może jakieś zuo cokolwiek około 23 (jak do tej godziny wystartujecie)

Jeśli będzie duże opóźnienie na pewno otrzymacie jakąś rekompensatę .

9pu8p2.png

Opublikowano

Tak k*rwa niech dadza jeszcze OX i najlepiej szukanie gm -,-, start serwra, a ten w 1 dzien zuo chce, ja pierdziele..,

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dziś zapewne nici ze startu :)

Tak to jest jeśli się wszystko przekłada na ostatni moment.

Opublikowano

Ayris, powiedz ino, czy dacie radę wystartować dziś, czy przekładacie na jutro.

Szkoda życia marnować siedząc i patrząc się w posty, czy startuje czy nie ;d .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

...  Gdzie znajde wyglad nowych broni tych dodanych ?

Bedzie zmiana skili (moze byc ale jezeli klasy beda rowne np ze wp moglby bma rowazlic itp

Duzo hp bedzie jak z lezeniem u helera

5sc6.jpg

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada serwer, ciekawe eq jak i niektore rzeczy :) Chetnie wbije i zobacze co tam sie dzieje :)

Pozdrawiam Jarexs

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jeśli nie bedzie dziś startu to lipa, bo jutro to niedziela, większości nie ma, a w topce beda mieli przewage Ci co nie mają szkoły, a w srodku tygodnia startować chyba nie bedziecie..

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dziś zapewne nici ze startu :)

Tak to jest jeśli się wszystko przekłada na ostatni moment.

Dokladnie tak, i tego opoznienia mozna bylo sie spodziewac bo teraz to jest norma.Chyba nie ma takiego serwera zeby wystartowal punktualnie bez jakich kolwiek problemow przed startem.

00381637475378013724.png
Opublikowano

up ale to nie jest haslo do pobrania przez mega.co no chyba ze mi tylko to nie dziala

To pobierz z tego nizej bez hasla a przy wypakowaniu wpiszesz haslo to zadziala polecam bitshare 

5sc6.jpg

Opublikowano

Spróbuje na start zagrać Bodym, po 200 mentalem, a potem się zobaczy. Mam nadzieje, że start bez wpadek, czy DDOS'ów 

Jak chcesz zagrac potem mentalem jak nie bedzie zmiany profesji ? :*

Opublikowano

Tak k*rwa niech dadza jeszcze OX i najlepiej szukanie gm -,-, start serwra, a ten w 1 dzien zuo chce, ja pierdziele..,

No jasnee pewnie , skoro mówią że start o 20 to niech będzie o 20 rozumiem że są problemy , i pewnie zaraz się zacnze " Zamknij ryj gimbusie postaw swój server zobaczymy czy tak łatwo Tb będzie " No ale skoro stawiają server to niech dopracują i neich wszystko zrobią a jak sie ma problemy to kwestia jest zapewne jaką sie ma maszyne ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...