Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayris- Podejmij Wyzwanie! [Dedyk] [Medium/Easy]

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o serwerze, biorąc pod uwagę wszystkie wasze opinie, które są bardzo zróżnicowane, odechciewa mi się pobierać.

Są jakieś rzeczy, które są w stanie mnie przekonać? :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sądzicie o serwerze, biorąc pod uwagę wszystkie wasze opinie, które są bardzo zróżnicowane, odechciewa mi się pobierać.

Serwer nie jest taki zły , nie ma bugów , dosyć tych graczy gra , miła atmosfera :>

Opublikowano

Nie polecam , cala topa leci na bugu z expem + watpie ze cos z tym zrobia .

Z reszta widac na stronie w rankingu jak co chwile maja exp na - 

Opublikowano

Powiedz człowieku co z tego ? Skoro będą jak pionki padać i opinie na serwie mają zjebaną..

Opublikowano

Nie polecam serwera pełno bugów itp A i na mapie od 100 lvl jest teleporter w którym udamy się na końcową mapę tego serwera Pozdrawiam chuj fałszywemu ścierwu 

@Edit : Jebie całą administracje CHUJ WAM WSZYSTKIM W DUPE dziękuje dobranoc :) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Dokładnie, ludzi na WH od groma, którzy się nawet specjalnie z tym nie kryją, bo szczerze przyznają, że serwer jest do dupy i lecą na WH. Administracja specjalnie nic z tym nie robi, bo ogarnia inne rzeczy. Zapytanie do jednego z teamu, co mają zamiar zrobić z ludźmi, którzy wbijają lvl na bugu nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Fakt faktem jeden z nich, który to robił zgłosił ten bug, jednak dalsze wbijanie expa przez niego ograniczało się do ponownego bugowania expa. Nie wiem, czy po prostu oni nie potrafią ogarnąć takich gagatków czy jest im to wszystko jedno, bo na razie zajmują się dostosowywaniem serwera do jako takiego m/e. Była beta ? musiała być więc dlaczego tam nie sprawdzono takich rzeczy jak mocno bijące moby w av2 ? ( poprawili to jest ok ) boss na mapie 100lvl pada na 3 hity i drop jest bardzo dobry ale metek na 115 lvl drop : biała albo krwawa perła. Wszystko tu jest niedopatrzone i start niestety ale nie udał się chłopakom z teamu Ayris. Najpierw trzeba było wszystko sprawdzić dokładnie, wpuścić kilku znajomych kompetentnych na serwer, którzy od 1 lvla posprawdzają takie banalne rzeczy. To jedynie moja opinia, jak chłopaki wszystko ogarną to może ponownie wbiję na serwer. Na chwilę obecną ? Odpuszczam. 

Działajcie ! :) 

Pozdrawiam.

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Ehh naprawde szkoda serwera, czekałem na niego od ujrzenia prezentacji i od razu po wbiciu na serwer niemiłe wydarzenia...;/

1. Był bug Yang na helm/maske na 21lvl

2. Bony wchodzą jak na hardzie (dla mnie osobiście optymalna opcja to 2 różne, a najlepiej same maxy - nie wiem po co takie zróżnicowanie na serwerze PVP, gdzie trzeba zostawić BS'a na noc, aby coś ciekawego wbiło).

3. Bugowanie expa  - pisałem, że na 100% będzie się exp bugował adminowi na pw, zapewniał mnie, że nie będzie to miało miejsca (w tym samym dniu co dodanie prezentacji).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera pełno bugów itp A i na mapie od 100 lvl jest teleporter w którym udamy się na końcową mapę tego serwera Pozdrawiam chuj fałszywemu ścierwu 

@Edit : Jebie całą administracje CHUJ WAM WSZYSTKIM W DUPE dziękuje dobranoc :)

chyba kogos poniosło no niestety coś zawsze jest na starcie ale spokojnie to pierwszy dzien serwera oni na prawde sie staraja aby było jak najlepiej 

Opublikowano

Jak wiadomo na każdym serwerze, szczególnie na starcie są bugi i tutaj też się bez nich nie obyło. No cóz .. serwer nie ma nawet dnia, więc cięzko cokolwiek powiedziec, no ale pierwsze wrazenie pozytywne. Jest jeszcze sporo rzeczy do ogarnięcia, mimo tego mogę polecic kazdemu ten serwer i mam nadzieje, że moje zadnie się nie zmieni. Widze kilka negatywnych opini i szczerze nie wiem z czego one wynikaja, hmm .. moze z tego, że każdy by chciał od razu serwer bez bugów max lvl full eq i 24/7 aktywną administracje. Nawet z PL'em na początku były problemy ..

Opublikowano

Nie wiem czy nawet replay im pomoże już wgl start miał być bez bugów no jak każdego serwera...

Mi serwer jak na razie nie odpowiada może jak wszystko naprawią ale do tego czasu następny serwer wystartuje w którego pokładam większe nadzieje .

Dzięki i narka ;)

Opublikowano

Zwiodłem się na serwerze.

Team totalnie nic nie ogarnia, mutlum bugów.

Zabrakłoby mi miejsca, aby wszystkie tutaj wypisać.

Strata czasu, nie polecam.

Opublikowano

Zacząłem tyle co granie i jak na razie to chujowo szczerze mówiąc. Zanim zrobiłem zęby orka to wbiłem 50lvl na 2 postaciach ( dropiłem w party na równym ), więc raczej jak ktoś gra bez buffa to wbije za duży zanim to wydropi i po prostu nie będzie mu już dropiło. A tu jeszcze księgi i pamiątki...ola boga, prędzej wybuchne jak to zrobie. 

Drop z metków na low lvl wogóle nie edytowany. Mi to ogólnie wygląda na copy-pasterino serwa z jakiegoś zagranicznego łacha zrobionego na odpierdol.

BTW : jaka wersja bsa tu działa? Mam 2 dni wolnego to mogę chwilę popykać na eq z bsa B)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Serwer syf ogólnie nie polecam.

Nie ustawiony drop z metków , biolog - WTF? brak słow .. , bug expa , na początku serwa bug yang , administracja ma wyjebane 

Zapraszam do rejestracji na Hillsfar ;> 

REJE JUŻ ON !

Zapraszam do rejestracji :xxxx

Opublikowano

Rówinierz  zapraszam na ten serwer który Podał kolega u gory administracja Ogarnięta Trawią aktualnie beta testy dla wszystkich razem wykryjemy wszystkie bugi 

Psotnyy

Opublikowano

nie polecam serweru administracja nwet normalnie wylaczyc serwera nie potrafi, dlatego znika ciagle eq i ja sobie dalem spokoj z tym serwerem, to jest najwiekszy syf ten serwer a administracje prosze o nauczenie sie jak wylaczyc serwer a nie komenda shutdown pozdrawiam nie polecam

Opublikowano

Gówno i jeszcze raz gówno :) prezka powinna pojsc do kosza, bo to syf jak i ten caly 'server' administracja nic nie potrafi. :)

90472801207480070301.png

Opublikowano

Client lub łatka posiadają bardzo uciążliwego robaka który m.in. nie pozwala włączyć/ pobrać antywirusa ;)

Pobieracie na własne ryzyko lecz uprzedzam :)

Całkowicie nie polecam.

sygnatura.png

Opublikowano

Client lub łatka posiadają bardzo uciążliwego robaka który m.in. nie pozwala włączyć/ pobrać antywirusa ;)

Pobieracie na własne ryzyko lecz uprzedzam :)

Całkowicie nie polecam.

;O ja nie mialem takie problemu.

90472801207480070301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...