Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayris- Podejmij Wyzwanie! [Dedyk] [Medium/Easy]

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi tam odpowiada start dziś nawet do 00:00 ale jutro lipa ;(

A 00;00 to nie jutro juz ;p ?

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jutro zaczyna się od 00:00:01 :D na dodatek dopisałem DO ^^

może startować o 1/2/3 w nocy to będę grał do 10 ;)

rmoiyq.png

Opublikowano

problemu nie mają, poprostu ddosy lecą ;d

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

problemu nie mają, poprostu ddosy lecą ;d

Mają problem taki że moby sie nie respią wgl zabijesz wszystko z mapy i gówno trzeba resetować serwer itp więc nie pierdo*

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Administracja próbuje rozwiązać problem i na 100% da sobie z nim rade ,jednakże dostaje od  WAS liczny spam na GG ,który nie pomaga bo zadajecie w kółko te same pytania. Bardzo to przeszkadza im ponieważ  zamiast pracować to są zmuszeni Wam odpowiadać. Z miejsca gdy problem zostanie naprawiony oraz łatka już będzie napisze Wam tu o tym. Proszą Was oni jednak o jeszcze trochę cierpliwości za co z góry dziękują <3.

Opublikowano

Administracja próbuje rozwiązać problem i na 100% da sobie z nim rade ,jednakże dostaje od  WAS liczny spam na GG ,który nie pomaga bo zadajecie w kółko te same pytania. Bardzo to przeszkadza im ponieważ  zamiast pracować to są zmuszeni Wam odpowiadać. Z miejsca gdy problem zostanie naprawiony oraz łatka już będzie napisze Wam tu o tym. Proszą Was oni jednak o jeszcze trochę cierpliwości za co z góry dziękują <3.

Jak wystartują do 23 to będzie dobrze , ale jak start dajmy na to jutro o 15 to według mnie  jest bezsensem bo w niedziele to ja się wole pouczyć itp bo w pn do pracy/szkoły jak już to start za tydzien w piątek i będzie dobrze przynajmiej 2 nocki się walnie

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

z tym ze moby sie nie respią to wiem co trzeba zrobić, moge powiedziec jak cos pw, nawet na forum ten taki wątek gdzies to jest 5 minut roboty ;D

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

SERWER JESZCZE NIE RUSZYŁ ALE WY EKSPERCI JUŻ WIECIE ŻE DDOSY LECA XDDD NAPISZCIE JESZCZE ŻE GUMIŚ DDOSUJE TO PADNE 

gumiś nie śpi :D

serwer ma ciekawą maszynę hehe :

Procesor : fajny

Pamięć ram : liczna

Łącze : szybkie

forum już pół dnia robią ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

@up Ze strony Administracji nie było jeszcze takiej wiadomości także.. Cały czas czekam na odp .w sprawie naprawionego problemu oraz all times 3ymam kciuki.

@Edit.

Proszę o nie wprowadzanie ludzi w błąd!

Opublikowano

Tak jak mówiłem od samego początku wydawało mi się że to dziś nie ruszy

JAk do 22 nie ruszy to o 12 tak pisali na ts :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

oo forum chodzi :D

Przestań te posty nabijać je***y gimbusie.

@aw. Fajny serwer, chętnie zagram. Te nowe bronie będą dropić oddzielnie czy są kolejnym ulepszeniem po ostatnich broniach?

Opublikowano

Przestań te posty nabijać je***y gimbusie.

@aw. Fajny serwer, chętnie zagram. Te nowe bronie będą dropić oddzielnie czy są kolejnym ulepszeniem po ostatnich broniach?

Wszystkie ulepszasz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...