Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayris- Podejmij Wyzwanie! [Dedyk] [Medium/Easy]

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyny i skuteczny poradnik na topke!

Zaufaj GrzywceJP już dziś a efekty będą takie!

iVMJbCe.jpg

Co do serwera. Pliki zajebiste, brałbym. Administracji należy sie hajkik na kark i tyle. Kretyni którzy nie umieją nic zrobić na serwerze, 0 kontaktu.

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dno prócz bugującego expa i braku dropu ,który został dodany dopiero po 2 dniach startu serwera naprawde administracja jest żalosna + mala ilosc graczy . Pozdro 300 V

Opublikowano

Serwer zapowiadał się wręcz zajebi*cie a co wyszlo ? Wielkie 0. Prezentacja a serwer to całkiem 2 inne światy bug na bugu. Administracja nieogarnięta jedyny szaczunek mam do Szepcikowej, od której dostałem bana ale cóż robiła to co do niej należy. Jako jedyna utrzymywała jakiś kontakt z graczami i pilnowała porządku ale wiadomo sama wszystkiemu nie podoła. Serwera nie polecam i kolejnych serwerów tej administracji też nie. GrzywkaJP Corporation.

Opublikowano

To jeszcze beta czy juz oficjal?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Serwer się sypie, a admini ukrywają się przed graczami. Na tsa nikt nie wejdzie, na forum pw zablokowane. Wstyd za taką administrację, która nie szanuje graczy.

2mzof5.jpg
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...