Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayris- Podejmij Wyzwanie! [Dedyk] [Medium/Easy]

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o odblokowanie postaci o nicku ExLibris. Odbugowanie na stronie nie działa. Wyłącza mi grę podczas logowania postaci.

:)

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po zagraniu troszkę czasu na serwerze stwierdzam że dla mnie to nie serwer po prostu nie wypał jak każdy nowy serwer co powstał :)

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Proszę o odblokowanie postaci o nicku ExLibris. Odbugowanie na stronie nie działa. Wyłącza mi grę podczas logowania postaci.

Mam To Samo MOja Postać to -ProMYQ

Psotnyy

Opublikowano

Pierwsze wrażenia z serwa : Dość przyjemny "ale" to przesada by aura miecza trwała krócej niż zregenerowanie skilla , bardzo denerwujące

Opublikowano

Forum serwera jakaś kpina chyba nikt tam nie ma konta z administracji serwera. Serwer hmm może będzie zdatny do gry ale nie teraz po jakimś czasie beta testy były wgl a i tak bugów, błędów nie wiem ci beta testerzy to chyba fikcyjnie byli.

Opublikowano

ZERO info od administracij co sie dzieje z serwem , do tego mają własną stronke ale na niej niema ani klijenta , ani łatki czy też "hasła" do klijenta tylko odnośnik do prezki mpc troche to dziwne 

Opublikowano

Chciałem wbić na serwer, założyłem konto zalogowałem się wybieram królestwo i tu nagle wyjebało mnie " Błąd podczas łączenia z serwerem " Gratuluje administratorom :). Wczoraj miał być start przełożyli na dziś na 12 wystartował chyba o 15. A teraz OFF gratuluje. Jeżeli tak ma być dalej to wątpię czy graczy będziecie mieć.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ściągam clienta , żeby wypakować  trzeba podac hasło (?) ale klikam i pomimo że trzeba hasło wypakowuje , no ok. Ściągam łatkę , daje do clienta podmieniam pliki w pack odpalam a tu, że brakuje DevILL.dll , daje z innego serwa , potem seria brakujących plików python22.dll itp. a na koniec FATAL ERORR!!! Administracja nawet nie napisze co się dzieje itp. 

aaf2919899_wow_taki_nie_wypal_.jpg  ======= To zdjęcie mówi wszystko.

Opublikowano

Problem w tym, że jeżeli ma się expa na " - " można go zbugować, tak jak ktoś napisał wyżej. Także tutaj administracja musi to ogarnąć, naprawde ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...