Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayris- Podejmij Wyzwanie! [Dedyk] [Medium/Easy]

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy pojawi się łatka tj. jeżeli nie będzie do 24 to prawdopodobnie start jutro o 12-stej.

Nie wiem po co wy tak mydlicie oczy :D skoro przez tyle czasu nic nie zrobili to juz nie zrobia nic.I zamiast od razu powiedziec ze start jutro o 12 to sie tak bawicie ... ^_^

00381637475378013724.png
Opublikowano

Nie wiem po co wy tak mydlicie oczy :D skoro przez tyle czasu nic nie zrobili to juz nie zrobia nic.I zamiast od razu powiedziec ze start jutro o 12 to sie tak bawicie ... ^_^

To nie tak ,że Administracja się mną i WAMI bawi czy mydli oczy, ja nie należę do TEAM serwera tylko robię za osobę postronna w dostarczaniu dla WAS informacji. Jak widzisz forum już jest,  a jaka wynikło ,że miało być do 20 to trochę jest przykra sprawa. Powiem tak ja ze strony jak gracz czekam nadal, bo nie ma po 1 na czym grać a po 2 gie wierze ,ze pomimo tego poślizgu razem pociśniemy w grze prawda?

Opublikowano

Znalesc server bez BS to jakas masakra. Nie wiem panowie/panie co w tym bs takiego fajnego, jezeli 100% graczy ma identyczne bony i gra w metina polega na tym kto najszybciej wbije max lvl. Nie ma juz satysfakcji bonowania 1 itema nawet paru godzin aby wyroznic sie z posrod setek graczy i miec ten "respekt" w M1. Mialem przerwe ponad pol roku gry, myslalem ze znajde cos ciekawego a tu ciagle ten je**ny syf BS

Opublikowano

Znalesc server bez BS to jakas masakra. Nie wiem panowie/panie co w tym bs takiego fajnego, jezeli 100% graczy ma identyczne bony i gra w metina polega na tym kto najszybciej wbije max lvl. Nie ma juz satysfakcji bonowania 1 itema nawet paru godzin aby wyroznic sie z posrod setek graczy i miec ten "respekt" w M1. Mialem przerwe ponad pol roku gry, myslalem ze znajde cos ciekawego a tu ciagle ten je**ny syf BS

Wiesz każdy ma takie same eq ale inny mózg , musisz obrać odpowiednią taktykę żeby wygrywać w pvp ;) . nie to że każdy ma eq i walka jest wyrównana  , doświadczenie w posługiwaniuu postacią wtedy jest najwazniejsza młody Padawanie 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Tak czy inaczej każdy kto posiada jakiegoś bs-a leciałby na nim.Nikt nie każe ci go używać także nie wiem w czym problem :).

Opublikowano

Wiesz każdy ma takie same eq ale inny mózg , musisz obrać odpowiednią taktykę żeby wygrywać w pvp ;) . nie to że każdy ma eq i walka jest wyrównana  , doświadczenie w posługiwaniuu postacią wtedy jest najwazniejsza młody Padawanie 

Bez Bs bys dzikiego psa nie ubil "stary padawanie"

Opublikowano

Kiedy będzie start? Administracja serwera niech się wypowie.

Na ts3 masz kanał utworzony " START 16.03.2014 12:00 " jak po nazwie widać nic dodać nic ująć ... 

Opublikowano

Dobra potwierdzone info:

<23:26:42> "Szepcik": START JUTRO 16.03.2014 godzina 12:00

Przepraszam WAS wszystkich mimo ,że nie jestem w TEAM ,ale głupio mi takie coś pisać, bo wiem jak to jest robić sobie nadzieje na start serwera. No nic do jutra, mam nadzieję ,że już all będzie dobrze i razem ludzie będziemy konkurować o top ONE

Opublikowano

Dlaczego ? Co to za różnica czy teraz czy o 12 ? Chyba , że całą noc będzie coś robił .

Właśnie całą noc będzie robił ,aż zrobi bo jak nie zrobi to pewna osoba mu jaja urwie i rzuci psom do zjedzenia.

Także takie małe pocieszenie.

Opublikowano

ciekaw czy wystartuje jutro o danej godzinie , trochę osób juz szlag zaczął trafiać , a jutro raczej nikt , prawie nikt nocki grać nie bedzie;3 

GLELTm4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...