Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayris- Podejmij Wyzwanie! [Dedyk] [Medium/Easy]

Ayris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe czy klasy sa rowne sobie. Moze wbija po jakims czasie.

Nie sądze

Zobacz gdzie masz szybkosc zaklecia 20 , 6/7 kolejne szybkosc zaklecia..

Bm bedzie strasznie dobra takie moje zdanie

Opublikowano

czemu nie mogę się zarejestrować na stronie czy jeszcze nie można?

Rejestracja jest jeszcze zamknięta.

Jeśli zostanie otwarta na pewno pojawi się informacja tutaj.

9pu8p2.png

Opublikowano

Start między 18, a 20. Dokładniej? Od czego to zależy, nie można od razu o 18 w 100%?

Na ostatnich pięciu obrazkach, gdzie widnieją zbroje, sura zbyt przeważa, w sensie wygląd ich w porównaniu do innych, jest zbyt mocny

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie sądze

Zobacz gdzie masz szybkosc zaklecia 20 , 6/7 kolejne szybkosc zaklecia..

Bm bedzie strasznie dobra takie moje zdanie

no tylko że zrób BM jako pierwszą postać to masz lipę w dropie na bosach i metinach

pierwsza postać to albo woj body/mental też da radę albo surka wp i szaman smok :D

rmoiyq.png

Opublikowano

Też mi się wydaję że bm z taką szybkością zaklęcia będzie dobry, zobaczymy w praniu nie będzie perfect eq od razu to pvp będzie inaczej wyglądało.

Opublikowano

Ciekawe czy klasy sa rowne sobie. Moze wbija po jakims czasie.

Klasy nigdy nie są sobie równe... Np bodziakiem wpka nie pokonasz albo wpkiem bma nie pokonasz (mówie o takich samych lvlach) , a jeżeli chcesz grać do PvP zagraj np Heller lub ninja bo body i wp to są postacie do expa a do PvP nic nei robią :) bo w bodziaku siłą jest aura a reszta to smieci ...

Jakie hasło do wypakowania clienta ?

PS : Powiedzcie mi czy o 18 czy o 20 start bo ja nie chce zmarnować tych 2h wolał bym iść na orlik albo film obejrzeć -.-

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Klasy nigdy nie są sobie równe... Np bodziakiem wpka nie pokonasz albo wpkiem bma nie pokonasz (mówie o takich samych lvlach) , a jeżeli chcesz grać do PvP zagraj np Heller lub ninja bo body i wp to są postacie do expa a do PvP nic nei robią :) bo w bodziaku siłą jest aura a reszta to smieci ...

Jakie hasło do wypakowania clienta ?

PS : Powiedzcie mi czy o 18 czy o 20 start bo ja nie chce zmarnować tych 2h wolał bym iść na orlik albo film obejrzeć -.-

Jak masz perf pvp eq bodziakiem, to masz szansę pokonać te postacie, on bije na hity, więc...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Lepiej by w 6/7 wchodziły bony do expa takie jak potwory wartosc hp i szybkosc ataku reszta jest nie potrzebna i ciezej bedzie zrobic wartosc i moby bo za duzo tych bonow.

Opublikowano

a co jest z forum ?

Forum jest aktualnie wyłączone
Przerwa techniczna

Forum jest naprawiane, jeśli tylko wszystko będzie już w porządku

zostanie uruchomione.

9pu8p2.png

Opublikowano

Proponuję czytać uważnie temat. Bo został dodany jeszcze jeden set. z którego dwie bronie zostały pokazane na Facebooku a resztę będziecie mieli okazję zobaczyć w grze.

Sorki nie doczytałem ;)

:)

Opublikowano

dawać mi tu rejestracje o 18:00 + forum a start 19:00 a nie robić lipe :D

Nom :D 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Hmm... To tak.

Siedzę sobie na mpcforum, przeglądam publikacje serwerów i patrzę 1-sza prezentacja - Ayris.

Po ,,przeglądnięciu'' tej jakże rozbudowanej prezentacji zrezygnowałem z pozostałych zajęć i z całych sił się na niej skupiłem, co prawda zaskoczyło mnie to, że mój wzrok może coś takiego ,,pochłaniać żywcem''.

Będę niecierpliwie czekał na start, mam nadzieję iż się obejdzie bez większych odczuwalnych skutków DDoS'ów ( Nie liczę na to iż ich nie będzie, bo serwer jak mniemam będzie się cieszył dość sporą popularnością).

Ogólnie za informacje zawarte w prezentacji, za grafikę, oraz rozłożenie informacji leci 7/10.

Potem dodam edita i napiszę ocenę z serwera,

Powodzenia !

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...