Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak można zarobić na niskim poziomie? Wszedłem i wyszedlem, multum jest juz takich serwerow po co robic kolejne :x

Dropić w m1/m2 / misje / medale w lochach, wcześniej jeszcze blaski. Jak widać mimo że multum to i tak gra mnóstwo graczy !

Nasze starania są doceniane przez Graczy za co dziękujemy !

Opublikowano

Ile gra ludzi na serwerze?

Mozna ss z m1?

Jak z koniem i skillami?

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

ile jest tutaj ludzi online ?

Średnio 1k w weekendy oraz eventy do 1.2-1.3k dochodzi.

Ile gra ludzi na serwerze?

Mozna ss z m1?

Jak z koniem i skillami?

Średnio 1k w weekendy oraz eventy do 1.2-1.3k dochodzi.

Proszę :

77EJk8w.jpg

jTygnPc.jpg

Oddaje się medale do Stajennego średnio co 1-2h, skille to 10 ku do G.

Opublikowano

Hahaha nie chcialbym jakos urazic adminow ale te zdjecia sa zrobione aby pokazac jak najwiecej shopow jak wejdziesz na serwer to zobaczysz ze nie jest tak kolorowo co nie oznacza ze jest malo graczy bo gra tam duzo osob. Ale mysle ze ogolnie serwer nie jest przyszlosciowy.

Powody

1. Po dwoch  tyogdniach majaj juz +90lvl top1 98 czyli pewnie juz 99 bedzie za chwile

2. FULL IS jednak jak grasz bez ISu to jestes malo znaczacym graczem chodz da sie bez is grac ja np. zarobilem na dzika wojennego bialego lwa.

3. Ludzie zaczynaja odchodzic wieksze lvle, przychodza tez nowi male lvle ale wiadomo to duze lvle sa najczesciej stalymi graczami na serwerze.

4. Serwer "troche" dla hajsu, dlaczego troche? Bo dla tych ktorzy maja pieniadze na is nie ma problemu z wydaniem 30zl na peta, 11 na bojowca, 22 na militara czy dzika wojennego a dla kogos kto ceni dobra zabawe na rownym poziomie nie jest FAIR ze trzeba co 1miech wydawac 30zl na PETA (wiem nie kazdy musi go miec) kolejne 30zl na pierscien z ISu z bonem PZ i potwory tez na 30 dni  taka zabawa jest jednak troche kosztowna ;/

5. Serwer jest kompletnie zdominowany przez grupy graczy z Inspiration. Dla mnie dziwne i  nie zbyt dobre dla innych moze nie byc to problemem.

6. Administracja gra wlasnymi postaciami co najdziwniejsze kazdy ma fuuuuull is ale przeciez co szkodzi im wydac na IS skoro placa sami sobie ( dziwne nie prawda)

zaprzecza to troche wiarygodnosci tego serwera chodz nie zaprzeczam ze administracja jest rzetemna.

7. Maly rozwoj gry MISJI na +40lvl nie ma od startu serwera ^^

Co najdziwniejsze postawili serwer i sami wbili na nim full topke ^^ nie mowie ze to zle ale jednak to troche dziwne.

Opublikowano

Hahaha nie chcialbym jakos urazic adminow ale te zdjecia sa zrobione aby pokazac jak najwiecej shopow jak wejdziesz na serwer to zobaczysz ze nie jest tak kolorowo co nie oznacza ze jest malo graczy bo gra tam duzo osob. Ale mysle ze ogolnie serwer nie jest przyszlosciowy.

Powody

1. Po dwoch  tyogdniach majaj juz +90lvl top1 98 czyli pewnie juz 99 bedzie za chwile

2. FULL IS jednak jak grasz bez ISu to jestes malo znaczacym graczem chodz da sie bez is grac ja np. zarobilem na dzika wojennego bialego lwa.

3. Ludzie zaczynaja odchodzic wieksze lvle, przychodza tez nowi male lvle ale wiadomo to duze lvle sa najczesciej stalymi graczami na serwerze.

4. Serwer "troche" dla hajsu, dlaczego troche? Bo dla tych ktorzy maja pieniadze na is nie ma problemu z wydaniem 30zl na peta, 11 na bojowca, 22 na militara czy dzika wojennego a dla kogos kto ceni dobra zabawe na rownym poziomie nie jest FAIR ze trzeba co 1miech wydawac 30zl na PETA (wiem nie kazdy musi go miec) kolejne 30zl na pierscien z ISu z bonem PZ i potwory tez na 30 dni  taka zabawa jest jednak troche kosztowna ;/

5. Serwer jest kompletnie zdominowany przez grupy graczy z Inspiration. Dla mnie dziwne i  nie zbyt dobre dla innych moze nie byc to problemem.

6. Administracja gra wlasnymi postaciami co najdziwniejsze kazdy ma fuuuuull is ale przeciez co szkodzi im wydac na IS skoro placa sami sobie ( dziwne nie prawda)

zaprzecza to troche wiarygodnosci tego serwera chodz nie zaprzeczam ze administracja jest rzetemna.

7. Maly rozwoj gry MISJI na +40lvl nie ma od startu serwera ^^

Co najdziwniejsze postawili serwer i sami wbili na nim full topke ^^ nie mowie ze to zle ale jednak to troche dziwne.

1. Serwer jest typem Hard/Medium, kiedy duża ilość osób wbije maksymalny 99 poziom, zwiększymy go do 105 wraz z nowymi mapami / bossami / metinami / dungeonami. Na pewno za miesiąc czy 2 serwer będzie nadal rozwijany jak jest teraz.

2. Po to jest Item Shop, aby serwer się miał z czego utrzymać to raz, dwa prawie każdy serwer posiada IS, który pomagam w grze graczą. Ja powiem tylko tyle na ten temat Jebać Biedę. Da się zarobić na wszystko w grze.

3. To normalna kolej rzeczy, że ludzie odchodzą i przychodzą.

4. Człowieku JB 100% i tyle, nie masz hajsu to jest Twój problem, da się zdobyć wszystko w grze, jak pisałem, nie stać Cię nie marudź że serwer pod IS.

5. I ? Grają, wbijają levele, dropią to są TOP1?

6. Nikt nie mówi że : Ooooooo władowałem 300 zł w swój serwer na którym mam Admina, chyba wiadome że osoby będące w Administracji nie muszą płacić za IS'a, mają go za darmo za pracę przy serwerze oraz wcześniej przy tworzeniu go.

7. Misje zostały dodane - Kamienie Metin, ciągle pracujemy nad serwerem, graczy przybywa, ponieważ widzą że się staramy.

Przeczytaj kto jest w Admnistracji a potem pisz kto jest w Topce - r3spect oraz Bubbex nie są w administracji.

Ogólnie wszystkie Twoje punkty są wyssane z palca i nic nie wnoszą.

Jakoś ilekroć się pytałem kogoś pisali, że serwer dobrze się trzyma a my dbamy o niego jak możemy.

Sensual ma mikrofon - gada z graczami, poprawia błędy, dodaje aktualizacje.

My Organizujemy eventy, a Ty generalnie skupiłeś się na tym że nie stać Cię na kupno Bojowca.

Opublikowano

1. Serwer jest typem Hard/Medium, kiedy duża ilość osób wbije maksymalny 99 poziom, zwiększymy go do 105 wraz z nowymi mapami / bossami / metinami / dungeonami. Na pewno za miesiąc czy 2 serwer będzie nadal rozwijany jak jest teraz.

2. Po to jest Item Shop, aby serwer się miał z czego utrzymać to raz, dwa prawie każdy serwer posiada IS, który pomagam w grze graczą. Ja powiem tylko tyle na ten temat Jebać Biedę. Da się zarobić na wszystko w grze.

3. To normalna kolej rzeczy, że ludzie odchodzą i przychodzą.

4. Człowieku JB 100% i tyle, nie masz hajsu to jest Twój problem, da się zdobyć wszystko w grze, jak pisałem, nie stać Cię nie marudź że serwer pod IS.

5. I ? Grają, wbijają levele, dropią to są TOP1?

6. Nikt nie mówi że : Ooooooo władowałem 300 zł w swój serwer na którym mam Admina, chyba wiadome że osoby będące w Administracji nie muszą płacić za IS'a, mają go za darmo za pracę przy serwerze oraz wcześniej przy tworzeniu go.

7. Misje zostały dodane - Kamienie Metin, ciągle pracujemy nad serwerem, graczy przybywa, ponieważ widzą że się staramy.

Przeczytaj kto jest w Admnistracji a potem pisz kto jest w Topce - r3spect oraz Bubbex nie są w administracji.

Ogólnie wszystkie Twoje punkty są wyssane z palca i nic nie wnoszą.

Jakoś ilekroć się pytałem kogoś pisali, że serwer dobrze się trzyma a my dbamy o niego jak możemy.

Sensual ma mikrofon - gada z graczami, poprawia błędy, dodaje aktualizacje.

My Organizujemy eventy, a Ty generalnie skupiłeś się na tym że nie stać Cię na kupno Bojowca.

Hehe dziekuje ze mi to wszystko tak dokladnie wytlumaczyles, zauwazylem jednak ze troche sie uniosles bo zabolaly cie te slowa ktore sa prawda  i twoje tlumaczenie nic nie zmieni :) Moze ty i twoi kolesie beda troche bardziej spokojni o swoj hajs na koncie ^^.

Nie wiem jak dla innych ale dla mnie to nie jest normalne ze musze co miecha wydawac 30zl na peta, 30zl na pierscien z is lub lizaka + do tego jakies PD, rekawice na 7dni (bo nie ma na 1dzien)  + Fryzury z IS i inne bajery...

Masz racje JB na 100%, to twoja zyciowa dewiza ktora jednak nie przyswieca reszcie graczy serwera ktorzy jak to uogolniles w moim przypadku, nie maja pieniedzy na  kupno bojowca aby napelnic twoj portfel.

Jak stwierdziles moje punkty sa wyssane z palca ^^ huehue tylko ze ja w tym poscie reprezentuje wielu graczy ktorzy maja takie same poglady a tylko wytlumaczyles sie i wyspowiadales przed soba i swoimi ziomkami.

Nie wspomniales ze na serwerze nic sie nie zmienia dla graczy i rozgrywki co z tego ze sa misje z kamieniami metin skoro wazniejsze sa dalsze misje z pamietnikiem uriela.

PS.  co za event 30% wiecej SM przy zakupie chyba potrzebujesz duuuuzo pieniedzy.

Opublikowano

Przekret goni przekret, ale to bylo wiadomoe patrzac po temie pseudo youtuberow + sensula aka daj hajs i zamkne server. (Restia , Satab)

Opublikowano

Przekret goni przekret, ale to bylo wiadomoe patrzac po temie pseudo youtuberow + sensula aka daj hajs i zamkne server. (Restia , Satab)

Mogę się dowiedzieć jaki przekręt ? Bo póki co żadnego nie było i nie będzie.

Mówiłem już, że to że nagrywamy na YT musi nas skreślać jako Administratora ?

Bedę szczery odpierdol się od Sensuala, bo robi wszystko jak należy, stara się i dba o serwer !

Opublikowano

Podręczniki Kowala są tylko w Item Shopie, a pan "RespecT" ulepsza sobie na filmach nawet na +5/6. Użył ich już ponad 200, to ile już na to hajsu wydał ? Shake, okej rozumiem promują twój serwer no ale bez przesady. 

xD 

Opublikowano

Podręczniki Kowala są tylko w Item Shopie, a pan "RespecT" ulepsza sobie na filmach nawet na +5/6. Użył ich już ponad 200, to ile już na to hajsu wydał ? Shake, okej rozumiem promują twój serwer no ale bez przesady. 

Sam załadował 200 zł, mogę w logach pokazać.

Pamiętajmy że ma prawie 5k widzów i wyświetlenia sięgające do 3k.

Dostaje tyle ile powinien i ile mu się należy.

Poza tym nie tylko używa, ale również na kilku poprzednich filmach widać jak kupuje je.

Opublikowano

Poza tym nie tylko używa, ale również na kilku poprzednich filmach widać jak kupuje je.

Winny sie tlumaczy i tyle w temacie. :) 

serwer nastawiony pod IS nic wiecej.

image.png

Opublikowano

Winny sie tlumaczy i tyle w temacie. :) 

serwer nastawiony pod IS nic wiecej.

Nie winny się tłumaczy, tylko odpowiadam każdemu, a to różnica.

<sarkazm>Dokładnie, jutro aktualizacja - usuwamy potki i dajemy tylko i wyłącznie do IS'a, abyś był bardziej zadowolony. </sarkazm>

Opublikowano

Ja tutaj widze tylko jedno, ból dupy. Serwer jest naprawde ciekawy i dopracowany, admini są cały czas, żadnych botó ani hacków nie widać co jest wielkim plusem, osobiście również na starcie załadowałem w is, bo mnie stać, jebać biede.

Jak admin sie tłumaczy to piszecie posty w stylu "winny się tłumaczy", a jak sie nie tłumaczy to piszecie "admin ma wyjebane na graczy", wam sie nie da dogodzić.

Liczba graczy stale rośnie. Ostatnio nawet Uzurpator nagrywa filmy z tego serwa, więc graczy będzie pod dostatkiem. Licze że serwer się rozwinie, przypomina mi się dawny pl. Pozdrawiam chłopaki i pracujcie nad serwerem dalej!

Opublikowano

2relh21.jpg

Jutro o godzinie 06:00 wprowadzimy aktualizację gry, która przyniesie ze sobą następujące zmiany:

- Powiększono drop ulepszaczy.

- Poprawiono wywalanie podczas bicia potworów.

- Zmniejszono czas respienia się mobów w Wieży Hwang z 3 do 2 minut.

- Ulepszono Silną Lodową Wiedźmę.

- Zmniejszono czas oczekiwania na kolejną misję z serii Kamienie Metin.

- Usunięto drop z Kamienia Metin na parterze w Wieży Demonów.

- Dodano automatyczne zapisywanie cen.

- Poprawiono drop instrukcji związanych ze szkoleniem konia.

Pozdrawiam,

Ekipa Exalion.pl

Opublikowano

Mój kumpel zapewniał mnie że to dobry serwer - zacząłem wczoraj i spodobał mi się mimo problemów technicznych z mojej strony.
Mamy zamiar również nagrywać serię z tego serwera. :)

PS. Macie mały błąd w paczerze. Jest tam button "Konto" , gdy klikniemy przenosi nas na "www.exalion.pl/rejestracja" - a powinno być "/register". :)

Opublikowano

serwer miodzio administracja nie olewa graczy a co do @up to wydaje mi sie ,ze około 1000+/-

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? 

Graczy raczej przybywa czy ubywa?

około 1.1k przybywa non stop :) Dzięki kilku osobom <3

serwer miodzio administracja nie olewa graczy a co do @up to wydaje mi sie ,ze około 1000+/-

Dokładnie mniej więcej 1-1.1k w weekendy oraz eventy do 1.3k

Opublikowano

Ty teraz powiedziales ze dostaje sm za reklame. A on swietny youtuber zapewnia w swoich filmikach ze kupuja sam SM. 

KLAMSTWO MA KROTKIE NOZKI ^^

Top 1 wypromowany na sile.

Opublikowano

Ty teraz powiedziales ze dostaje sm za reklame. A on swietny youtuber zapewnia w swoich filmikach ze kupuja sam SM. 

KLAMSTWO MA KROTKIE NOZKI ^^

Top 1 wypromowany na sile.

Niczym Uzurpator na concordii. Teraz będzie nagrywać dungeony, wojny, robienie eq, robienie 2 postaci, expienie buffa niczym uzurpator hehehehe.

Wszedłem wczoraj do gry i mało tych sklepów w jinno jest jak na 1k ludzi :O

btw. Szejk wejdziesz w końcu na te gg lub odpiszesz na forum serwerowym?

Opublikowano

up chyba serwery pomyliles, nigdzie indziej nie widziałem tak aktywnej i pomocnej administracji jak tu, a serwer off chwilowo

przepraszam pomyliłem prezentacje :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...