Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram, sciagam clienta szkoda że aż 1 gb ;< 

Ale hostingi bez transferu więc można pobierać :)

Jeśli chodzi o serwer to polecam i zapraszam do jinno

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mógłbym prosić o aktywacje konta na forum? Wysyłam maila od wczoraj już 4 raz i coś link aktywacyjny nie może dojść. Nick z forum: Montes

graphic.png

Opublikowano

Mógłbym prosić o aktywacje konta na forum? Wysyłam maila od wczoraj już 4 raz i coś link aktywacyjny nie może dojść. Nick z forum: Montes

Proszę bardzo :)

Opublikowano

Opłaca się zagrać? 

Jako Gracz, który gra na serwerze powiem Ci że tak, dużo ludzi, fajny Hard/Medium na jakim chciałem zawsze pograć. Zresztą ilość graczy oraz opinie o serwerze mówią same za siebie.

Opublikowano

Z ta ilościa graczy to nie przesadzaj w shinso m1 4 sklepy na krzyż 

To jest Shinsoo, popatrz na ilość osób w jinno na CH1 oraz spróbuj o tej godzinie znaleźć spota wolnego w v2 na szponach :)

Opublikowano

To jest Shinsoo, popatrz na ilość osób w jinno na CH1 oraz spróbuj o tej godzinie znaleźć spota wolnego w v2 na szponach :)

i tka serwer pierdolnie na łeb jak restia, najbardziej rozpierdoliło tłumaczenie arelka na dodawanie z gm-a SM, pożyczanie eq itp. 

http://scr.hu/1cu6/a35er

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

i tka serwer pierdolnie na łeb jak restia, najbardziej rozpierdoliło tłumaczenie arelka na dodawanie z gm-a SM, pożyczanie eq itp. 

http://scr.hu/1cu6/a35er

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Tłumaczenie że serwer pierdolnie jak Restia jest bezpodstawne i myślałem, że już tak inteligentna osoba nie napisze już takiego komentarza, no ale cóż twierdź tak dalej że pierdolnie i jestem nawet dumny z tego że nie grasz u mnie na serwerze.

Jest on współwłaścicielem serwera, więc za swoją pracę dostaje SM, tworzył również ten serwer wraz ze mną, więc ja nie widzę problemu, jego tłumaczenie mogłoby również być typu : "Bo mogę"

Co do ilości graczy :

4upBKi1.jpg

Liczba graczy jest zliczana tylko z CH1 danej mapy, w tym przypadku CH1 M1 Jinno - 202 osoby, a mamy godzinę 14.09

8hwLNOq.jpg

Nie mam zamiaru się kłócić z osobami, które twierdzą, że jest mało osób, że serwer padnie. Twierdzisz tak, spoko, ale nie pierdol bez podstaw swoich wróżb, skoro nie masz o czymś pojęcia.

Opublikowano

Tłumaczenie że serwer pierdolnie jak Restia jest bezpodstawne i myślałem, że już tak inteligentna osoba nie napisze już takiego komentarza, no ale cóż twierdź tak dalej że pierdolnie i jestem nawet dumny z tego że nie grasz u mnie na serwerze.

Jest on współwłaścicielem serwera, więc za swoją pracę dostaje SM, tworzył również ten serwer wraz ze mną, więc ja nie widzę problemu, jego tłumaczenie mogłoby również być typu : "Bo mogę"

Co do ilości graczy :

4upBKi1.jpg

Liczba graczy jest zliczana tylko z CH1 danej mapy, w tym przypadku CH1 M1 Jinno - 202 osoby, a mamy godzinę 14.09

8hwLNOq.jpg

Nie mam zamiaru się kłócić z osobami, które twierdzą, że jest mało osób, że serwer padnie. Twierdzisz tak, spoko, ale nie pierdol bez podstaw swoich wróżb, skoro nie masz o czymś pojęcia.

pozdrów sensuala od tomka

Opublikowano

No,no serwer ladnie sie rozwinal.Sklepow z dnia na dzien coraz wiecej.Klient juz sie sciaga

Zapraszamy ;)

Pozdrowię Sensuala drogi Tomku.

Opublikowano

Szkoda tylko że youtuberzy mają strasznie dużo SM za nagrywanie z tego serwera ... Dlatego tacy są w topce.

R3s i Bubbex sami ładują hajsy w IS z tego co wiem, więc nie do końca :P

graphic.png

Opublikowano

Link do dzisiejszego Idola :)

Super, że dodałeś mnie dzisiaj niestety nie było na Idolu, ale na następnym już będę, pamiętajcie dzisiaj Zuo o 19.00 - więcej info na forum.

Opublikowano

Mam pewien problem, nie moge napisać żadnego posta na forum, niby knikam załóż temat, po napisaniu itp temat poprostu znika, a mnie wywala do strony głównej. Konto aktywowałem, i nie moge tego zrobić ponownie. Nick Yumi. Mógłbyś coś z tym zrobić? z góry dziex

Opublikowano

Nie polecam Serwera ze względu na Administracje. Od kilku dni mam problem z wbiciem do gry ponieważ ciągle wyskakuje mi ( i nie tylko ) błąd podczas patchowania , wiele osób na forum skarży się o to samo , jest już kilka tematów o tym problemie. Najlepsze jest to że napisałem do admina o tym problemie a on mi odpisał " Spoko , pomoge " po czym wyszedł z ts`a i nie wrócił :) . Śmiech na sali ..

Opublikowano

Nie polecam Serwera ze względu na Administracje. Od kilku dni mam problem z wbiciem do gry ponieważ ciągle wyskakuje mi ( i nie tylko ) błąd podczas patchowania , wiele osób na forum skarży się o to samo , jest już kilka tematów o tym problemie. Najlepsze jest to że napisałem do admina o tym problemie a on mi odpisał " Spoko , pomoge " po czym wyszedł z ts`a i nie wrócił :) . Śmiech na sali ..

Odpisałem w 3/4 tematów na forum dotyczących błędów ze startem gry. Każdy myśli że siedzimy 24/7 i nic nie robimy i jesteś sam i tylko Tobie musimy pomóc i rozwiązać Twój problem.

Staramy się jak możemy, podaj mi jeszcze raz ten błąd tutaj lub na forum to Ci postaram się pomóc.

Opublikowano

Odpisałem w 3/4 tematów na forum dotyczących błędów ze startem gry. Każdy myśli że siedzimy 24/7 i nic nie robimy i jesteś sam i tylko Tobie musimy pomóc i rozwiązać Twój problem.

Staramy się jak możemy, podaj mi jeszcze raz ten błąd tutaj lub na forum to Ci postaram się pomóc

Rozumiem że się staracie , ale i tak widać że " niektórzy " Admini po prostu olewają swoich graczy . A w sprawie błędu to odpuściłem sobie ten serwer , ponieważ niedługo startują lepsze moim zdaniem serwer :)

Opublikowano

Rozumiem że się staracie , ale i tak widać że " niektórzy " Admini po prostu olewają swoich graczy . A w sprawie błędu to odpuściłem sobie ten serwer , ponieważ niedługo startują lepsze moim zdaniem serwer :)

No cóż szkoda, że tak zrobiłeś. Jak pisałem nie zawsze mamy czas, aby pomóc graczom.

Taki tam farcik xD :

https://www.youtube.com/watch?v=FR9iAsJsHb4

Pozdrawiam [GA]Sh4ke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...