Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ps.kto Ci tu napisał że gm mnie okradł ? haha czytanie ze zrozumieniem.

odwołałem się do tego posta

Tym bardziej z tego co mi wiadomo po prostu ktoś mu włamał sie na konto, skoro hasło miał trudne to ktoś musi mieć dostęp do bazy danych czyż nie?

czytanie ze zrozumieniem.

Nie mydl oczu, jeśli nie znasz całej sytuacji.

Komputer jest czysty bo nie ściągam gówien, a pasy mam ja i tylko ja.

To że chcesz wybić swój kanał na tym serwerze raczej nie ma znaczenia ?

Nie znam sytuacji, ale nie oszukujmy się, jak inaczej można okraść kogoś niż znanie passów do konta? Albo virus albo kolega, ew administracja w co wątpię.

Co ma mój kanał do tej dyskusji, bo nie rozumie?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego Sh4ke odszeedl z teamu? czy tam go wyrzucono?

Ciebie ew. matka wyrzuci z domu jak wreszcie skończysz gimnazjum.

Sorry, ale nie mam szacunku do takich ludzi jak Ty.

Owszem odszedłem sam z powodu braku czasu.

Opublikowano

Spytał czy odszedłeś z teamu czy cie wywalili, a ty z ryjem na rodzine wjeżdżasz i jednocześnie na niego. Ogarnij się chłopaczku. Zdenerwowany jesteś to wypierdalaj pobiegać.

io7e.jpg

Opublikowano

Spytał czy odszedłeś z teamu czy cie wywalili, a ty z ryjem na rodzine wjeżdżasz i jednocześnie na niego. Ogarnij się chłopaczku. Zdenerwowany jesteś to wypierdalaj pobiegać.

Do każdego innego bym odpisał normalnie, Ty również z ryjem na mnie wyskoczyłeś a nie znasz relacji pomiędzy mną a nim.

Opublikowano

Ciebie ew. matka wyrzuci z domu jak wreszcie skończysz gimnazjum.

Sorry, ale nie mam szacunku do takich ludzi jak Ty.

Owszem odszedłem sam z powodu braku czasu.

Haha grubasie uspokój się widać twój poziom przez 3 lata twojej kariery na YT osiągnoleś 800 widzów i całe życie płączesz ,a za  3 miesiące kolejny serwerek z Sensualem i znowu ta sama bajka. Po pierwsze raz ze sobą gadaliśmy ,a jak masz jakieś wątki to podam TS3 to sobie wyjaśnimy ,a komentować moge i nikt nie może mi zabronić , co do gimnazjum niewiem czy skończyłeś moze tak może nie ale ja spokojnie kończe już za miesiąc  ,więc nie musisz się bać pilnuj swojego noska.

@Co do serwera nie mam nic przeciwko tylko boje się czy nie padnie ,bo stoi stoi i znowu zbraknie hajsidła serwer fajnie rozbudowany ale kilka rzeczy bym pozmieniał np pety na czas i dodatkowo aktywność sensuala spadła ,więc zapewne stawia kolejny serwer tylko ciekawe  z jakim YouTuberem?

Opublikowano

Haha grubasie uspokój się widać twój poziom przez 3 lata twojej kariery na YT osiągnoleś 800 widzów i całe życie płączesz ,a za  3 miesiące kolejny serwerek z Sensualem i znowu ta sama bajka. Po pierwsze raz ze sobą gadaliśmy ,a jak masz jakieś wątki to podam TS3 to sobie wyjaśnimy ,a komentować moge i nikt nie może mi zabronić , co do gimnazjum niewiem czy skończyłeś moze tak może nie ale ja spokojnie kończe już za miesiąc  ,więc nie musisz się bać pilnuj swojego noska.

@Co do serwera nie mam nic przeciwko tylko boje się czy nie padnie ,bo stoi stoi i znowu zbraknie hajsidła serwer fajnie rozbudowany ale kilka rzeczy bym pozmieniał np pety na czas i dodatkowo aktywność sensuala spadła ,więc zapewne stawia kolejny serwer tylko ciekawe  z jakim YouTuberem?

Rozmowa z Tobą nie ma sensu, przecież wiemy oboje jak to wyglądało.

Żyj w pokoju powodzenia jutro w testach. Nie mam zamiaru już się kłócić, ani wyzywać.

Peace

Opublikowano

Polecam serwer- niby hard, ale gra się bardzo przyjemnie- na początek nie trudno się rozkręcić, sporo misji, usprawnień (np. medale z metinów w lochu). Ludzi sporo, przybywa jeszcze więcej 9ch chwila na czacie widać "wymienię eq *** za eq tu". Zapraszam serdecznie, serwer cud, miód, malina!

Opublikowano

Ja nie przewijam. Ile kosztuje truta?? Biedny M0ntes tyle szkat ripa już otworzył i jestem ciekaw czy mu się to opłaci xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ja nie przewijam. Ile kosztuje truta?? Biedny M0ntes tyle szkat ripa już otworzył i jestem ciekaw czy mu się to opłaci xD

Gdybym sprzedał wszystkie otworzone szkaty po 40kk/sztk to miałbym już dawno trute :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

hmm niby przerwa i off cos lipnie. 

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Licznika chyba nie ma, ale w dni tkaie jak dzisiaj ciężko znaleźć spota;) Jinho ch1 full w sklepach. Zapraszam serdecznie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...