Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up. Ja grając dzis około 5h expiac i dropiąc moge śmiało powiedzieć, że liczba graczy wahała się +/- 900 online:d serwer naprawde dobry ludzi ciągle przybywa. Zapraszam i polecam

<3

Opublikowano

ze tak sie wtrace w swoim temacie moze niekoniecznie super mega wypas maszyna a po prostu dobrze skonfigurowana... ciesze sie ze udalo mi sie to tak skonfigurowac ze nie odczuwacie zadnych problemow w dostepie do game i lagow oraz dostepu do www/forum pomimo atakow...

Vortax. konfiguracja administracja zarzadzanie zabezpieczenia serwerow dedykowanych Metin2, aktualnie Thespia, Exalion, Longju2, Restia kontakt PW

Opublikowano

Myślałem nad powrotem do Metka. Wszedłem na mpc, popatrzeć w zapowiedzi i zobaczyłem tą prezke. Skoro piszecie, że serwer dobrze się trzyma i jest w miarę ludu to wbiję ;)

Ciekawe jak to będzie wrócić po rocznej(?) przerwie ^^

Opublikowano

Moze jakis oxik w tygodniu? ;)

Od piątku do Niedzieli będzie pierwszy raz aktywowany drop szkatułek Blasku, więc polecam wbicie i dropienie :D

Opublikowano

Od piątku do Niedzieli będzie pierwszy raz aktywowany drop szkatułek Blasku, więc polecam wbicie i dropienie :D

lepszy od :D

lepszy ox :D

lepszyd q:D

90472801207480070301.png

Opublikowano

2relh21.jpg

Hej. W związku z 'tygodnicą' serwera postanowiliśmy zorganizować jakiś event, wypadło na drop 50011.png Szkatułek Blasku Księżyca.

Tak więc event rozpocznie się już w piątek o godzinie 16:00 i potrwa przez cały weekend. Drop pozostawiamy Wam do odkrycia !

Mamy nadzieję że spodoba wam się nasz pomysł. Życzymy obfitego dropu i wysokich leveli!

Pozdrawiamy,

Ekipa Exalion.pl

Opublikowano

2relh21.jpg

Hej. W związku z 'tygodnicą' serwera postanowiliśmy zorganizować jakiś event, wypadło na drop 50011.png Szkatułek Blasku Księżyca.

Tak więc event rozpocznie się już w piątek o godzinie 16:00 i potrwa przez cały weekend. Drop pozostawiamy Wam do odkrycia !

Mamy nadzieję że spodoba wam się nasz pomysł. Życzymy obfitego dropu i wysokich leveli!

Pozdrawiamy,

Ekipa Exalion.pl

Zrobcie, tez w sobote pod wieczór oxa :P

90472801207480070301.png

Opublikowano

Sciagam, z bety szalu nie bylo zobacze jak tu bedzie...

Oby wiecej ludzi niz na becie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Serwer bez szału, jeden technik, który i tak za dużo nie robi. Przerwy mało wprowadzają a najważniejsze zmiany są non stop przekładane...
Bonusy z biologa działać nie będą, 3/4 bonusów z misji również nie działa bo się kasują non stop ponieważ pro elo quester się "pomylił" (czyt. zjebał)!

Ogólnie chwilowy serwer bez urwania dupska. Jakby administracja miała większe doświadczenie i więcej by robili to mógłby być ciekawy, a tak lipa.

Opublikowano

Serwer bez szału, jeden technik, który i tak za dużo nie robi. Przerwy mało wprowadzają a najważniejsze zmiany są non stop przekładane...

Bonusy z biologa działać nie będą, 3/4 bonusów z misji również nie działa bo się kasują non stop ponieważ pro elo quester się "pomylił" (czyt. zjebał)!

Ogólnie chwilowy serwer bez urwania dupska. Jakby administracja miała większe doświadczenie i więcej by robili to mógłby być ciekawy, a tak lipa.

To pobieranie anulowane

Opublikowano

To pobieranie anulowane

Anulowales pobieranie przez jeden post? gratuluje ci rozumu..

90472801207480070301.png

Opublikowano

wystarczylo mi ze misje zbugowane... po co mam je robic skoro bony nie dzialaja... a nie lubie jak mi ekran misjami zasmieca

Opublikowano

wystarczylo mi ze misje zbugowane... po co mam je robic skoro bony nie dzialaja... a nie lubie jak mi ekran misjami zasmieca

Jakbyś sledzil forum to bys wiedzial ze te bonusy zostana oddane.

90472801207480070301.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer .

Najgorsze jest to ,że pali jak cholera ;/

30fms +0 ani jeden do +9  To pozdro

Niektóre pali nawet na +1+2+3

Prosił bym administracje ,żeby został zwiększona szansa na ulepszenie ;)

Bo narazie to jest lipa ;c

Ale tak to miód malina ;D

Opublikowano

Zapraszam na serwer .

Najgorsze jest to ,że pali jak cholera ;/

30fms +0 ani jeden do +9  To pozdro

Niektóre pali nawet na +1+2+3

Prosił bym administracje ,żeby został zwiększona szansa na ulepszenie ;)

Bo narazie to jest lipa ;c

Ale tak to miód malina ;D

Zwiększyliśmy już ostatnio każdy + o 5%, jak widać jest dużo broni +9 już na rynku, po prostu masz pecha.

Wiemy że misji, nie ma piszemy je i będą dodawane.

Nie zapominajcie o evencie w piątek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...