Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zdobyłem oficjalne info od jednego z adminów mówił mi że ulepi jeszcze trochę hajsu i zmywa się na Bermudy z całą kasą i serwer zamyka 15 kwietnia, bo wtedy jest święto czarnych bakłażanów, na którym mu bardzo zależy.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to ma byc? zrobilem dzis postac pogralem z 2h  teraz wchodze a postac skasowana?

Prosze o wyjasnienie i dodam odrazu ze nowe pasy ( nie mialem takich na innnych privach )

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Czemu off?

Opublikowano

Dodacie moze platnosc za sm rozmowa telefoniczna?

Opublikowano

bardzo dobrze że off serwer jest do kitu a administracja ma wszystko gdzieś ;) 

Uczeń
Opublikowano

bardzo dobrze że off serwer jest do kitu a administracja ma wszystko gdzieś ;)

po czym stwierdzasz ze server jest do kitu a admini maja to gdzies?

Opublikowano

Co sie dzieje? Nie dziala stronka forum ani serwer...

Wszystko z serwerem już kilka h jest dobrze, był to błąd serwerowni Hosteam dlatego serwer nie działał jakieś 2 godzinki.

Opublikowano

ten kto napisal ze 1k to ma zryty leb jak jest z 400 to jest spoko

jakis admin napisal ze arszer ma poprawione dmg ? tak czy nie ? tak bo to cfzytalem a to nie prawda postacie maja balans jak hvj woj i wp np. bije 2,3k a reszta hvj wie ile nawet tego niechce im sie poprawic zal totalne dno nic wiecej

Opublikowano

ile jest ludz na serwei na pewno nie 1k max 600

Oczywiście wiesz lepiej, mimo że ja mam dostępny licznik, to i tak będziesz się kłócił, więc zostańmy przy Twojej wersji, wystarczy spojrzeć na ilość sklepów w obu m1 oraz dorwać spota w v2.

ten kto napisal ze 1k to ma zryty leb jak jest z 400 to jest spoko

jakis admin napisal ze arszer ma poprawione dmg ? tak czy nie ? tak bo to cfzytalem a to nie prawda postacie maja balans jak hvj woj i wp np. bije 2,3k a reszta hvj wie ile nawet tego niechce im sie poprawic zal totalne dno nic wiecej

400 graczy porównaj sobie serwery z tą ilością graczy do naszego serwera.

Oczywiście jak pisałem wyżej mamy tutaj specjalistów, którzy wiedzą lepiej ile gra ludzi, niż administracja, która ma dostępny licznik no ale cóż...

Opublikowano

2relh21.jpg

Hej. Z okazji ostatniego tygodnia miesiąca przygotowaliśmy dla was niespodziankę! Event trwa od 28 - 30 Marca 2014r. i w ramach eventu wszystkie raty będą zwiększone o 30%. Dodatkowo zostanie włączona promocja w naszym sklepie, a będzie ona polegać na tym, że przy zakupie Smoczych Monet otrzymacie ich aż 30% więcej - potrwa do końca miesiąca. Mam nadzieję, że nieco uszczęśliwiliśmy was w ten ostatni weekend miesiąca!

Pozdrawiamy,

Ekipa Exalion.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...