Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie dostępny jakiś dokładny kalendarz eventowy? 

Serwer gorąco polecam, gra się bardzo przyjemnie ;)

Chcemy na Maj coś takiego z góry zrobić, ale generalnie event zapowiadany jest 5 dni do tygodnia wcześniej ( jeżeli zuo ), jeżeli coś mniejszego to z 2 dni z wyprzedzeniem :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc niby fajną inicjatywą z waszej strony drop blasków, ale. No właśnie jest ale. Niskim poziomom ciężko jest na tym zarobić, dajecie to w sobotę (dzień w którym normalne osoby wychodzą na imprezy itp), strasznie zmniejszyliście drop tych lepszych rzeczy. Kolejny event to zuo które trwało z 30 minut... Pomyślcie nad czymś lepszym, nawet głupi ox lub event manwo czy jakoś tak. Mam nadzieje,że mnie zaskoczycie na Wielkanoc. Pozdrawiam i polecam ;)

Opublikowano

Jako że Vixa nie wypaliła, zagoszczę tutaj. ;) Klasy wyrównane?

Jak najbardziej :) Jak chcesz to u mnie na profilu masz serie z Exaliona, zobaczysz mniej więcej co i jak od początku

10 odcinek z serwera wstawiony :) 15 łapek i dodaje kolejny

https://www.youtube.com/watch?v=7cdjJvUwido

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Co do eventu to dropią jakieś jajeczka :P

Gracze za nagrywanie otrzymują SM, jest to dobry pomysł na reklame ale co za dużo to nie zdrowo :) Serwer ma miesiąć z tego co pytałem i co można zauważyć to gra tam ponad 1000 osób, mogli by umieścić licznik na stronie :/

Ciekawi mnie kwestia utrzymania dalszego serwera , graczy ubywa a za miesiąc bd "nie kupowaliscie w isie to serwer pada"

Mógłby ktoś z administracji odnieść się do wypowiedz jednego z graczy na temat spadku graczy?

Opublikowano

3 RAZ PISZE JEST OGIEŃ WBIJAĆ!!! STABILNOŚĆ PERFEKT A TO NAJWAŻNIEJSZE !!!!!! POLECAM SHINSO BO TRZEBA TROCHE ZASILIC W GRACZY TE KRÓLESTWO!!!!

Opublikowano

Na czym kurczę zarobić na 40 lvl ?

Trochę duże rozrzuty na 75 pełno zarobków a do 75 kupa jedna wielka :/.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja jest do dupy.

Najbardziej szkoda mi Kirka oraz Legala bo marnują się tam.

Serwer jest nawet ok, ale administracja to porażka.

Lazy aka sensual to świetny technik. HAHAHAHA

Pare ss;ów jak wygląda odzyskiwanie skradzionego eq.

Miałem odzyskać eq które poszło w obieg serwera więc miałem

dostać yang, gdzie świetny a zarazem błyskotliwy sensual zaniżał ceny i zmieniał całą gospodarkę serwera.

NIE POLECAM Pozdrowienia mcncc 

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1397991565-U1146202.png
http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1397991304-U1146202.png
http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1397991590-U1146202.png

graphic.png

Opublikowano

Nie żeby coś, ale regulamin serwera mówi, że Administracja nie pomaga w odzyskaniu straconego EQ przez graczy, więc ciesz się że Sensual Ci pomógł, a sam wiem jak to było po 50 PW na dzień, a on sam więc ciężko mu, a każdy przypadek musi rozważać osobno. Jak dla mnie to Ty jesteś śmieszny, a Administracja robi co może i stara się i to widać :))

Opublikowano

Fajnie się chłopakom udał serwer, naprawdę! Widać że się starają i nie olewają graczy.

Sam pograłem troszkę i mogę polecić serwer każdemu.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie żeby coś, ale regulamin serwera mówi, że Administracja nie pomaga w odzyskaniu straconego EQ przez graczy, więc ciesz się że Sensual Ci pomógł, a sam wiem jak to było po 50 PW na dzień, a on sam więc ciężko mu, a każdy przypadek musi rozważać osobno. Jak dla mnie to Ty jesteś śmieszny, a Administracja robi co może i stara się i to widać :))

Sh4ke skoro ziomeczek wlał wam dobre 200zł na serwer powinniście mu pomóc bez względu na to co tam jest między wami.

Tym bardziej z tego co mi wiadomo po prostu ktoś mu włamał sie na konto, skoro hasło miał trudne to ktoś musi mieć dostęp do bazy danych czyż nie? 

Pozdrawiam QueTTi.

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Event wielkanocny troszke biedny i slabo zrobiony.

Mozna ubic 100 metkow wielkanocnych a magiczne jajo nie wyleci .

Przez ok 4h wydropilem 6 jajek z tego 3 malze , duchowy diament i krwawa perla...

Z zwykłych jajek leca jakies ulepki , albo kwiaty kaki ...

Event ma trwac tydzien , ale moim zdaniem nawet nie warto z niego korzystac , bo mozna bic metki wielkanocne nawet 10h a prawie nic nie zarobimy.

Nudny , monotonny , biedny, nawet na plu jest lepszy.

Opublikowano

Sh4ke skoro ziomeczek wlał wam dobre 200zł na serwer powinniście mu pomóc bez względu na to co tam jest między wami.

Tym bardziej z tego co mi wiadomo po prostu ktoś mu włamał sie na konto, skoro hasło miał trudne to ktoś musi mieć dostęp do bazy danych czyż nie? 

Pozdrawiam QueTTi.

Myślisz, że ktoś mający dostęp do bazy okradłby właśnie takiego gracza a nie jakiegoś 99lv? Albo 'kolega' mu ukradł EQ albo po prostu ma keya na kompie.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Myślisz, że ktoś mający dostęp do bazy okradłby właśnie takiego gracza a nie jakiegoś 99lv? Albo 'kolega' mu ukradł EQ albo po prostu ma keya na kompie.

Nie mydl oczu, jeśli nie znasz całej sytuacji.

Komputer jest czysty bo nie ściągam gówien, a pasy mam ja i tylko ja.

To że chcesz wybić swój kanał na tym serwerze raczej nie ma znaczenia ?

Ps.kto Ci tu napisał że gm mnie okradł ? haha czytanie ze zrozumieniem.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...