Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Respect top 1 dlaczego? bo dostal full is z darmo .

Jeszcze zrobienie boja jest takie ciezkie ... no ale po co robic boja skoro w isie mozna kupic nie?

Opublikowano

Respect top 1 dlaczego? bo dostal full is z darmo .

Jeszcze zrobienie boja jest takie ciezkie ... no ale po co robic boja skoro w isie mozna kupic nie?

Skad wiesz ze za darmo? on zawsze wydaje duże sumy na is..

@EDIT: Kiedy sm za bete?

90472801207480070301.png

Opublikowano

Hmm coś o serverze , shake mówił że to ma być połączona balantia z balmorą no i może jest ale czy na balantii lub balmorze po 15h servera były już 76lvle ? wątpie ;) I nie mówcie mi że to jest kwestia tego że to są noulajfy bez życia bo to nie kwestia tego tylko że kolejny serv niedopracowany , a myślałęm że to będzie stara balantia bo pamiętam jak się grało po nocy były 40lvle i np biologa się fajnie robiło że od 30 do 35 miałęm już po 13/14 zebow (wystarczająco) a tutaj tak exp leci że od 30 do 45 lvl nawet 10 zebow nie droplem więc jak z biologiem się wyrobić  , a takie pytanie , czy na servie są warte coś małże bo bym sobie fishbota odpalił ale narazie nie widzialem zeby ktoś pisał że kupi , więc to tyle odemnie .

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Potrzebuje wszystkie pliki exaliona prócz tych folderów z plikami jak pack itp. Tylko te co są luzem pojedyncze w głównym folderze, a nie chce mi sie kolejne 2h pobierać a nie mam ikony odpalania i innych plików .dll

<3

Opublikowano

Hmm coś o serverze , shake mówił że to ma być połączona balantia z balmorą no i może jest ale czy na balantii lub balmorze po 15h servera były już 76lvle ? wątpie ;) I nie mówcie mi że to jest kwestia tego że to są noulajfy bez życia bo to nie kwestia tego tylko że kolejny serv niedopracowany , a myślałęm że to będzie stara balantia bo pamiętam jak się grało po nocy były 40lvle i np biologa się fajnie robiło że od 30 do 35 miałęm już po 13/14 zebow (wystarczająco) a tutaj tak exp leci że od 30 do 45 lvl nawet 10 zebow nie droplem więc jak z biologiem się wyrobić  , a takie pytanie , czy na servie są warte coś małże bo bym sobie fishbota odpalił ale narazie nie widzialem zeby ktoś pisał że kupi , więc to tyle odemnie .

Masz przecież Naszyjnik Zapomnienia, więc nie widzę problemu.

Małże są warte dość sporo, szczególnie teraz.

Exp daliśmy troszkę większy.

Potrzebuje wszystkie pliki exaliona prócz tych folderów z plikami jak pack itp. Tylko te co są luzem pojedyncze w głównym folderze, a nie chce mi sie kolejne 2h pobierać a nie mam ikony odpalania i innych plików .dll

Napisz mi na PW.

Opublikowano

Powie jakiś admin ile osób jest online ?

Na starcie było ponad 1.1k teraz się waha pomiędzy 700 a 850.

Ludzi jest dużo, o metki ciężko, zapraszamy do gry.

Opublikowano

tylko czekałem ..

a server pod IS nic wiecej 

medale 40min w lochu 1 medal ...

metki w lochu obstawione wiec nie ma szans tam medalu dropnac

po 2 przepustki w IS...

ta leca krolowej a ile osob na niej

po 3 full jest w IS pozdro 

po 4 medale jara jak poybany pozdro

po co robic boja KUP W IS ...

Opublikowano

Kiedy beda te sm za bete?

90472801207480070301.png

Opublikowano

1,1k graczy padlem .

Hm na starcie stawiam ze bylo ok 600-700 a teraz jest 400-500 .

Piszesz to po to by nie pokazac innym ze twoj serwer jest nie wypalem czy po co?

Opublikowano

1,1k graczy padlem .

Hm na starcie stawiam ze bylo ok 600-700 a teraz jest 400-500 .

Piszesz to po to by nie pokazac innym ze twoj serwer jest nie wypalem czy po co?

DOKLADNIE JEST MAX 400 osob i ciagle odchodza

a server pod IS nic wiecej 

medale 40min w lochu 1 medal ...

metki w lochu obstawione wiec nie ma szans tam medalu dropnac

po 2 przepustki w IS...

ta leca krolowej a ile osob na niej

po 3 full jest w IS pozdro 

po 4 medale jara jak poybany pozdro

po co robic boja KUP W IS ...

Opublikowano

Wiedziałem , ze ten bug będzie działał . Mogę mieć wszystko co chce... Bez sensu.

Masz szczęście ze szanuje wydane pieniądze (twoje) więc nie będę ci robił na złośc i wyjawbial buga innym :) enjoy

Opublikowano

Wielki plus dla serwera za to, że nie ma laggów i stabilnie stoi od startu .

Up. Tak jest zwój

Dzięki bardzo.

Staramy się eliminować błędy oraz pomagać osobom na bieżąco oraz również planujemy update dotyczące kostiumów / fryzur / Alchemii Smoczego Kamienia czy też nowości w cliencie !

Zapraszamy serdecznie do gry.

Opublikowano

Ga ile jest teraz Online, i jak chce włączyc gre to wyskakuje mi ????????? takie cos .

Usun root,locale z packa i uruchom patchera. :)

90472801207480070301.png

Opublikowano

Ci co mówią że graczy max 500 to wy chyba tam nawet 5minut nie graliście. Sklepów na 2 dzień w jinno jest ponad 30 a w czerwonych 12+ (co jest rzadkością teraz że w obu krajach są shopy stawiane) pozatym na początku serwerów zawsze jest mało sklepików a tutaj  jest sporo. W m1/m2  dolinie  oraz w red lesie jest masa osób są momenty że expiąc sobie w m2 widziałem 6 osób co przebiega koło mnie szukając metka. A v2 to już masakra większość spotów zajęta a o biga trzeba się długo bić.WIĘC JEŻELI KTOŚ MÓWI ŻE NA SERWERZE JEST  MAŁO OSÓB TO JEST POPROSTU ZWYKŁYM IDIOTĄ KTÓRY Z PIEPRZY GŁUPOTY NA TEMAT TEGO SERWERA

Opublikowano

Ci co mówią że graczy max 500 to wy chyba tam nawet 5minut nie graliście. Sklepów na 2 dzień w jinno jest ponad 30 a w czerwonych 12+ (co jest rzadkością teraz że w obu krajach są shopy stawiane) pozatym na początku serwerów zawsze jest mało sklepików a tutaj  jest sporo. W m1/m2  dolinie  oraz w red lesie jest masa osób są momenty że expiąc sobie w m2 widziałem 6 osób co przebiega koło mnie szukając metka. A v2 to już masakra większość spotów zajęta a o biga trzeba się długo bić.WIĘC JEŻELI KTOŚ MÓWI ŻE NA SERWERZE JEST  MAŁO OSÓB TO JEST POPROSTU ZWYKŁYM IDIOTĄ KTÓRY Z PIEPRZY GŁUPOTY NA TEMAT TEGO SERWERA

Dziękuję za szczerą i dobitną opinię, staramy się poprawiać regularnie oraz dodawać poprawki do gry.

Opublikowano

Jak wprowadzicie sporą ilość misji na 33+ to ten serwer naprawde będzie jednym z najlepszych na rynku :) . Widze że się starasz Sh4ke oby tak dalej :P

Opublikowano

Jak wprowadzicie sporą ilość misji na 33+ to ten serwer naprawde będzie jednym z najlepszych na rynku :) . Widze że się starasz Sh4ke oby tak dalej :P

Jest to po poprawkach na pierwszym miejscu aktualizacji, jednak póki co wolimy poprawić błędy, które są niż dodawać misje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...