Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co, jak serwer? Uważacie, że się będzie długo trzymać, administracja konkretna, liczba osób duża, zadowoli starego gracza?

Opublikowano

Napisalem temat w dziale centrum pomocy 5 dni temu i do dzis nie uzyskalem odpowiedzi...

Administracja ma wywalone na serwer , nic nie robi, 0 pomocy , eventy są okropne , gracze odchodzą wsumie to sie nie dziwie.

Opublikowano

Napisalem temat w dziale centrum pomocy 5 dni temu i do dzis nie uzyskalem odpowiedzi...

Administracja ma wywalone na serwer , nic nie robi, 0 pomocy , eventy są okropne , gracze odchodzą wsumie to sie nie dziwie.

Napisz zgłoszenie do supportu który znajduje się na forum :)

Zero kontaktu z administracją. A moje skradzione konto nadal istnieje ;(

Jak to zero kontaktu ? Wystarczy napisać zgłoszenie na forum ewentualnie wejść na ts :)

Eh widzę, że coś lipnie, a zapowiadał się ciekawie.

Dlaczego lipnie ?

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ar3lek pisalem do lazy na pw , napisalem temat ktory zostal usuniety bez odpowiedzi , napisalem znowu i minely kolejne 3 dni = 0 odpowiedzi.

Ja się nie bede prosil o pomoc , oby tak dalej , ja stad spadam i serwera nie polecam.

Opublikowano

Ja tak samo. Ile można pisać i się prosić? Chyba koniec z tym serwerm. Tyle czasu czekać na skradzione konto..,.

Opublikowano

serwer jest fajny, ale szybko sie nudzi, strasznie duzo osob konczy gre i eq sprzedaje, nawet osoby ktore glownie serwer reklamowały.

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

serwer jest fajny, ale szybko sie nudzi, strasznie duzo osob konczy gre i eq sprzedaje, nawet osoby ktore glownie serwer reklamowały.

Czyli jak na każdym serwerze Sensuala, dobrze, że nie zaczynałem tutaj grać bo byłoby tak samo jak na restii i innych jego serwerach, wbijasz 90+ i w kółko robisz DC żeby zarobić na eq, taka polityka serwerów Sensuala.

Opublikowano

Moim zdaniem 'magia' servera zgasła duzo ludzi odeszlo no ale powodzenia..

Opublikowano

Tydzień czekam na pomoc odnośnie skradzionego konta. Zero kontaktu ;/. Serwer faktycznie się wypala. Coraz mniej graczy, administracja już olewa cały serwer. Szkoda

Opublikowano

Tydzień czekam na pomoc odnośnie skradzionego konta. Zero kontaktu ;/. Serwer faktycznie się wypala. Coraz mniej graczy, administracja już olewa cały serwer. Szkoda

Misje również miały być, ale ani słychu ani widu o nich. Czas skończyć grę chyba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...