Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciągnolem klienta przez mega , pisze ze jest 100% i tak jakby sie zacieło a nigdzie mi sie nie zapisal...

Ktos wie moze oco chodzi?

3 mapki na 100lvl? gdzie ty to widzisz? xD

No jak byk pisze w Ekxpowiskach że są trzy mapy na 100lvl! xD

Czy ja już totalnie oślepłem.. sprawdziłem, przetarłem oczy i nadal są trzy :O

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie to samo co na poprzednich odsłonach, 1-2 tygodnie troski o serwer po tym okresie czasu czar prysnie i administracja przestanie się starać.

Jednakże mogę powiedzieć, że administracja robi fenomelne serwery, żadko na nich są bugi, jeżeli w ogóle są.

No cóż, ja osobiście nie wierzę w smęty typu "Teraz będzie inaczej" etc.

Na poprzednich wersjach serwera administracja obiecywała, reklame u dobrych YTB itp.

Ludzie narzekali na coś, np. w przypadku teodena na ulepszanie, ludzie poświecają po 10/20 h i jednego itemu nie mogą ulepszyć bo zbyt mały % a zdobycie ulepków zbyt długie.

Natomiast w przypadku Alistrii ludzie narzekali np. na exp, a administracja nic z tym nie robiła bo uznawała, że jest wszystko spoko, z czasem traci coraz to więcej graczy. Cóż mogę powiedzieć, byłem w TOPCE wiem, że serwer w 100% będzie stabilny i bez błędów w grze ale nie poświęce więcej czasu na projekt Sado przez olewkę.

I tak pewnie będziesz tutaj grał tak samo jak te osoby które ci to zalajkowały :) 

Opublikowano

Będzie to samo co na poprzednich odsłonach, 1-2 tygodnie troski o serwer po tym okresie czasu czar prysnie i administracja przestanie się starać.

Jednakże mogę powiedzieć, że administracja robi fenomelne serwery, żadko na nich są bugi, jeżeli w ogóle są.

No cóż, ja osobiście nie wierzę w smęty typu "Teraz będzie inaczej" etc.

Na poprzednich wersjach serwera administracja obiecywała, reklame u dobrych YTB itp.

Ludzie narzekali na coś, np. w przypadku teodena na ulepszanie, ludzie poświecają po 10/20 h i jednego itemu nie mogą ulepszyć bo zbyt mały % a zdobycie ulepków zbyt długie.

Natomiast w przypadku Alistrii ludzie narzekali np. na exp, a administracja nic z tym nie robiła bo uznawała, że jest wszystko spoko, z czasem traci coraz to więcej graczy. Cóż mogę powiedzieć, byłem w TOPCE wiem, że serwer w 100% będzie stabilny i bez błędów w grze ale nie poświęce więcej czasu na projekt Sado przez olewkę.

Jebiesz, na teodenie cie jechałem ^^ a eq było skąd? ;]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Sciągnolem klienta przez mega , pisze ze jest 100% i tak jakby sie zacieło a nigdzie mi sie nie zapisal...

Ktos wie moze oco chodzi?

3 mapki na 100lvl? gdzie ty to widzisz? xD

a masz załączone jakieś inne akceleratory pobierania ? czy inne programy typu  Internet Download Manager ? ... jeśli masz IDM załączony pod przeglądarke to on Ci na 100% stopuje pobieranie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dla mnie serwer zbyt hard. Grałem na Teodenie i widzę, że tu będzie podobnie a nawet trudniej ( czytaj bony 1-5 i dostępność 6/7)

Wiem, że będzie stabilny a team jest porządny ale nie specjalnie przepadam za serwerami podchodzącymi pod hard.

Polecam ale nie zagram.  :rolleyes:

Opublikowano

I tak pewnie będziesz tutaj grał tak samo jak te osoby które ci to zalajkowały :)

Niestety jesteś w błędzie. Nie mam czasu oraz chęci do powtórki z przeszłości.

Jebiesz, na teodenie cie jechałem ^^ a eq było skąd? ;]

No pewnie bez dowodów to możesz wypisywać bzdury. Ja chętnie dam Ci dowód : 

& 

Prawda jest taka, że nasza gildia zawładneła teodenem i wątpie czy ktoś taki jak Ty mógłby coś zdziałać. Chyba, że w pvp moim sklepem vs Tobą.

Dla mnie jesteś żałosnym człowiekiem który umie jedynie wypisywać różne bzdury bez dowodów.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Rozumiem , że dzisiaj start?

Tak, o 20

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

& 

Prawda jest taka, że nasza gildia zawładneła teodenem i wątpie czy ktoś taki jak Ty mógłby coś zdziałać. Chyba, że w pvp moim sklepem vs Tobą.

Dla mnie jesteś żałosnym człowiekiem który umie jedynie wypisywać różne bzdury bez dowodów.

Szkoda że na youtube nie ma juz filmiku ''RudeKojoty Vs Fearless'' jak pod koniec wojny wjebaliscie sie na koniach :D

24790528697226300755.png

Opublikowano

& 

Ahahha, nie pamiętasz jak wpadaliśmy ze shinsoo do jinno? to nie było cwaniaki z koła wyjść. Tu pozdro dla typka na T bo był prze kozak  ale Twoja wojka to szła jak....

a mniejsza o większe, teodena nie ma alistria to nie teoden proste xD

twój film na którym w 50 bijecie kilku typa też nie jest jakimś pro elo dowodem, bo jak was była tylko gildia to łatwiej szło. Na genku to samo :D

Opublikowano

Sciagalem klienta z mega i gdy zrobilo sie 100% to mi sie zawiesiło , i nigdzie mi sie nie zapisalo... ktos wie oco chodzi?

Opublikowano

Jak nie ma jak jest? ;D

Troche beki też musi być na wojnach.

Szacun dla gildii RudeKojoty, jedyne koxy które coś grały na teodenie.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Jak nie ma jak jest? ;D

Bonanza to była moja gildia, czasem jak wpadaliśmy do jinno to też wam kiepsko szło.

Ale cóż, masz filmiki za to w sumie gratki bo fajnie oglądnąć a o nich nie wiedziałem ^^

~ ale nie ma co, frajda wtedy była bo się naprawdę ganialiśmy jak .. ^^ ;d później bonanza end i jagodki byly tej laski ;d

Opublikowano

Ahahha, nie pamiętasz jak wpadaliśmy ze shinsoo do jinno? to nie było cwaniaki z koła wyjść. Tu pozdro dla typka na T bo był prze kozak  ale Twoja wojka to szła jak....

a mniejsza o większe, teodena nie ma alistria to nie teoden proste xD

twój film na którym w 50 bijecie kilku typa też nie jest jakimś pro elo dowodem, bo jak was była tylko gildia to łatwiej szło. Na genku to samo :D

No niestety nie pamiętam misiu kolorowy jak wjeższaliście. Dla typka na T? Tari=Taskuene? Ten cienias co tylko umie wyzywać? Aha to pewnie Ty. I masz teraz żal, że dostawałeś takie wciry, że zalałeś pokój łzami.

Ja osobiscie naliczyłem nas na filmiku 15 na całe miasto shinsoo pewnie kolo 30+ osób.

Daj mi Twój nick z Teodena to może sobie przypomnę kto mi buty czyścił.

PS: Nie chce mi się zaśmiecać prezentacji Sado. Jesteś żałośny bo jedynie słowami możesz udowodnić czyny a moje filmiki nie kłamią.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Jak nie ma jak jest? ;D

To nie jest ten filmik. Filmik o którym mówiłem byl na kanale Cyca. Ale został usunięty. Było minęło pozdro :D

24790528697226300755.png

Opublikowano

No niestety nie pamiętam misiu kolorowy jak wjeższaliście. Dla typka na T? Tari=Taskuene? Ten cienias co tylko umie wyzywać? Aha to pewnie Ty. I masz teraz żal, że dostawałeś takie wciry, że zalałeś pokój łzami.

Ja osobiscie naliczyłem nas na filmiku 15 na całe miasto shinsoo pewnie kolo 30+ osób.

Daj mi Twój nick z Teodena to może sobie przypomnę kto mi buty czyścił.

PS: Nie chce mi się zaśmiecać prezentacji Sado. Jesteś żałośny bo jedynie słowami możesz udowodnić czyny a moje filmiki nie kłamią.

Miśku, od was z gildii na T bodziak a nie ja, Ja grałem surką więc jak tak komentujesz to elo elo ^^ 3m3amazing też prze kret

Kończe temat, ale fajnie się biło. (czytaj co pisałem, bo nie rozumiem tego twojego postu).

jeśli mam taki błąd .. to znaczy że mam sam sobie biblioteke pobrać i poszukać ? czy samo przy starcie mi się naprawi ?

mj3w85.jpg

Pobierz, bo mi działa klient.

Opublikowano

Bonanza to była moja gildia, czasem jak wpadaliśmy do jinno to też wam kiepsko szło.

Ale cóż, masz filmiki za to w sumie gratki bo fajnie oglądnąć a o nich nie wiedziałem ^^

~ ale nie ma co, frajda wtedy była bo się naprawdę ganialiśmy jak .. ^^ ;d później bonanza end i jagodki byly tej laski ;d

Skoro Bonanza Twoja była to zapewne jesteś GeciK? To mam coś dla Ciebie: 

Dostaliście 100:9 było nas jedynie o 1 osobę więcej. Więc co Ty w ogóle wspominasz o wjazdach z shinso do jinno?

Oglądnij sobie wojenke i popij gorzki smak Twoich kłamstw.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Fajne pisaliscie ze kazdy zdarzy sciagnac klienta a mi hosting mega nie dziala a na innych mi pisze ze okolo 3-4h sie bedzie sciagalo...

Opublikowano

Fajne pisaliscie ze kazdy zdarzy sciagnac klienta a mi hosting mega nie dziala a na innych mi pisze ze okolo 3-4h sie bedzie sciagalo...

Życie

24790528697226300755.png

Opublikowano

Skoro Bonanza Twoja była to zapewne jesteś GeciK? To mam coś dla Ciebie: 

Dostaliście 100:9 było nas jedynie o 1 osobę więcej. Więc co Ty w ogóle wspominasz o wjazdach z shinso do jinno?

Oglądnij sobie wojenke i popij gorzki smak Twoich kłamstw.

Nie GeciK, on nie był liderem on był w mojej gildii. do wojny juz pisalem wczesniej, zreszta mi to lota a ty tu się osrosz zaraz..

end

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...