Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher - SpeedLauncher - Prosty i szybki launcher No-Premium/Premium

Gość kacpi2442

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Instalacja modyfikacji jest trudna.

Modyfikacje wrzuca się po prostu do folderu "mods".

Nie rozumiem co w tym trudnego.

W przyszłości mam zamiar zrobić bazę z modami i/lub modpackami.

Opublikowano

1. Propozycje

- Zrób w launcherze nowy ''folder'' 

w którym będziesz umieszczał i segregował Mody

- Wrzuć do Launchera z 20 paczek modów na początek

- Zrób własną paczkę i ją wrzuć do launchera

- Możliwość gry na Snapshot'ach :p 

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

Ten skrot nie dziala. Jak chce odpalic klikam w konsolce byle jaki klawisz to mam system nie moze odnalezc sciezki

Możesz pokazać screen'a "Właściwości" tego skrótu?

Opublikowano

To dziwne , chcę zagrać na Huzuni na serwerze 1.7.2 - 1.7.5 . Opcja zwykłego mc na 1.7.5 wchodzi na serwer , a na opcji z Huzuni nie mogę wejść , zła wersja i musi być 1.7.5 ... Da się coś z tym zrobić ??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To dziwne , chcę zagrać na Huzuni na serwerze 1.7.2 - 1.7.5 . Opcja zwykłego mc na 1.7.5 wchodzi na serwer , a na opcji z Huzuni nie mogę wejść , zła wersja i musi być 1.7.5 ... Da się coś z tym zrobić ??

Zależy na jaki serwer wchodzisz, jeżeli to jest vanilia lub zwykły bukkit powinno być git.

Jeżeli to jest jakiś bungeecord to mogą wystąpić problemy, ponieważ huzuni był kompilowany pod 1.7.2.

Opublikowano

Niestety tymczasowo nie, ale obiecuję że nodus pojawi się w przyszłej aktualizacji.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Wkrótce zostaną dodane do launchera reklamy serwerów, ale spokojnie, reklamy nie będą uciążliwe, będą w tym kwadraciku nad przyciskiem "Strona launchera" lub jako dodatkowy serwer na liście serwerów (Dodatkowy serwer pojawi się tylko nowym użytkownikom SL, serwer zawsze będzie można usunąć z listy).

Opublikowano

+++

Podoba mi się ten Launcher, ja bym ci proponował jeszcze wprowadzić, żeby wygląd był.

Jak chcesz, to wprowadź takie reklamy jak na Zyczu że z boku Launchera jakiś obrazek czy tekst. No i pobieranie jakichś ogłoszeń ze strony, takie info na bieżąco było by fajne;)

W razie jakbyś chciał lepszą stronę możesz pisać na PW, taki launcher powinien być bardziej popularny;)

Opublikowano

Nie podoba mi się wygląd dodaj np tło jakieś tam zamiast te czare cos :D bo wygląda mi to jak cmd a ja osobiście nie lubie takiego czegos

Opublikowano

Launcher "niby" wygląda spoko, ale ogarnij wsparcie pod XP. Bo nie mogę go nawet odpalić. Odpala się popsuty batchfile zamiast launchera. Podobnoż to "pierwsze uruchomienie", tyle że uwalone.

Swoja drogą, w jakim języku to pisałeś? Bo wypada też ogarnąć wsparcie pod Linuksa i Maca. (z Linuksem mogę ci nawet pomóc, bo format niedługo robię)

Opublikowano

Launcher "niby" wygląda spoko, ale ogarnij wsparcie pod XP. Bo nie mogę go nawet odpalić. Odpala się popsuty batchfile zamiast launchera. Podobnoż to "pierwsze uruchomienie", tyle że uwalone.

Swoja drogą, w jakim języku to pisałeś? Bo wypada też ogarnąć wsparcie pod Linuksa i Maca. (z Linuksem mogę ci nawet pomóc, bo format niedługo robię)

Wsparcie pod xp wyjdzie w następnym updacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...