Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher - SpeedLauncher - Prosty i szybki launcher No-Premium/Premium

Gość kacpi2442

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbym, ale to nie ma większego sensu ponieważ te wersje działają pod serwer 1.7.5 i odwrotnie.

Mam problem jak wchodze na wersje 1.7.9 i na jakis serwer to mam crasz minecraft o co chodzi?

Opublikowano

Mam problem jak wchodze na wersje 1.7.9 i na jakis serwer to mam crasz minecraft o co chodzi?

Bugi:
(...)
Z wersji 1.7.9 z trybem premium nie można wchodzić na niektóre serwery premium.

(...)

Sam nie wiem z czego to wynika, ale na serwery No-Premium działa normalnie.

Co ciekawe ten błąd jest tylko na wersji 1.7.9 i tylko na premium.

Spróbuj wejść na ten serwer z 1.7.5, może będzie działać.

Opublikowano

Ja mam mały , dziwny problem, .

Gdy odpalam launcher pisze mi :

Nazwa "and" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne .

program wykonalny lub plik wsadowy

System nie moze odnalesc okreslonej sciezki .

Witaj w pierwszej instalacji Speed Launcher by kacpi24421

Aby kontynuowac nacisnij dowolny przycisk . . .

Mam najnowszą jave :) !

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Sam nie wiem z czego to wynika, ale na serwery No-Premium działa normalnie.

Co ciekawe ten błąd jest tylko na wersji 1.7.9 i tylko na premium.

Spróbuj wejść na ten serwer z 1.7.5, może będzie działać.

Nie dziala :

Opublikowano

Ja mam mały , dziwny problem, .

Gdy odpalam launcher pisze mi :

Witaj w pierwszej instalacji Speed Launcher by kacpi24421

Aby kontynuowac nacisnij dowolny przycisk . . .

Mam najnowszą jave :) !

Jaki system?

Nie dziala

Niestety nie na chwilę obecną nie mogę ci pomóc :( Lecz jak rozwiąże ten problem zostaniesz od razu powiadomiony.

Opublikowano

Kacpi, jeszcze pobieranie i instalowanie modów, to zacznę go używać ^^ Niestety bez optifine mój komp nie da rady  xD

Dodaj do Launchera wgrywanie modow wtedy bedzie Zajebisty  ;)

Fajny. Można instalować mody tak jak do starego non-premium?

Jak z instalacją modów ?

kacpi2442, Czy tu można wrzucić jakiegoś moda np optifine?

SpeedLauncher wspiera już modyfikacje po przez Forge Mod Loader :D

Informacje jak instalować mody można znaleść w pierwszym poście lub w launcherze.

Wczoraj wypuściłem wersje 1.6 a w niej:

- Dodano automatyczną instalacje Forge Mod Loader.

- Obsługa modyfikacji.

- Poprawiono bezpieczeństwo kont premium.

- Drobne usprawnienia.

Opublikowano

Właśnie wypuściłem 1.6.1, ten mały update dotyczy głównie modów :)

Oto zmiany jakie zaszły:

- Dodano Forge Mod Loader 1.6.4

- Dodano Huzuni 1.7.2-1.7.5

Huzuni to taki klient gry z różnymi hackami, coś jak Nodus ;)

Opublikowano

Jakby był na XPka to bym się przerzucił z oryginalnego na tego.

a77ax to też mój nick z minecrafta

mca.png

Zawsze do postów mi reklamy doklejają.

Opublikowano

Jakby był na XPka to bym się przerzucił z oryginalnego na tego.

Postaram się w najbiższym czasie wypuścić patcha do Windows xp dzięki któremu SpeedLauncher będzie działać bez problemu.

Będzie on musiał ingerować w pliki systemowe, a dokładnie chodzi o folder system32.

Opublikowano

Postaram się w najbiższym czasie wypuścić patcha do Windows xp dzięki któremu SpeedLauncher będzie działać bez problemu.

Będzie on musiał ingerować w pliki systemowe, a dokładnie chodzi o folder system32.

Troche się boje że z tym ingerowaniem w system może komputer zepsuć.

a77ax to też mój nick z minecrafta

mca.png

Zawsze do postów mi reklamy doklejają.

Opublikowano

Troche się boje że z tym ingerowaniem w system może komputer zepsuć.

Spokojnie, patch nie będzie edytował plików systemowych, tylko kilka doda do folderu system32.

Kiedyś się w ten właśnie sposób instalowało się programy.

Opublikowano

Czemu mi się nie uruchamia? wyskakuje okienko konsoli i po kilku sek znika.

Jaki masz system?

Przy uruchamianiu minecraft czy launchera?

Opublikowano

Mi nie działa wyświetla się błąd: The system cannot find the batch label specified - dla17

Dzięki za info, za chwilę wypuszczę wersję naprawiającą ten błąd :)

//Naprawione

Opublikowano

Mam problem. Gdy pobierze się minecraft wciskam Uruchom Minecraft fr172 i okienko się wyłącza i nic więcej.

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Mam problem. Gdy pobierze się minecraft wciskam Uruchom Minecraft fr172 i okienko się wyłącza i nic więcej.

Wejdź w Zaawansowane -> Uzyskaj raport crash'a.

Utworzy ci się plik SpeedLauncherCrash.txt, wyślij mi go w prywatnej wiadomości.

Mi nie działa wyświetla się błąd: The system cannot find the batch label specified - dla17

Naprawione :)

Opublikowano

Teraz błędu nie ma ale MC nie startuje

Wejdź w Zaawansowane -> Uzyskaj raport crash'a.

Utworzy ci się plik SpeedLauncherCrash.txt, wyślij mi go w prywatnej wiadomości.

Opublikowano
Logi SL: 

Wersja SpeedLauncher'a: 1.6.2 

Wersja Minecraft: fr172 

Argumenty: -Xmx512MB  

Logi minecraft: 

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.2.156.1060 for Minecraft 1.7.2 loading

[19:34:17] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot Client VM, version 1.6.0_31, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jre6

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

[19:34:20] [main/INFO] [FML]: Found valid fingerprint for Minecraft Forge. Certificate fingerprint e3c3d50c7c986df74c645c0ac54639741c90a557

[19:34:20] [main/INFO] [FML]: Found valid fingerprint for Minecraft. Certificate fingerprint cd99959656f753dc28d863b46769f7f8fbaefcfc

[19:34:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

[19:34:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker

[19:34:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}

[19:34:21] [main/INFO]: Setting user: SLCrashTest

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Logi SL: 

Wersja SpeedLauncher'a: 1.6.2 

Wersja Minecraft: fr172 

Argumenty: -Xmx512MB  

Logi minecraft: 

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.2.156.1060 for Minecraft 1.7.2 loading

[19:34:17] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot Client VM, version 1.6.0_31, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jre6

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker

[19:34:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

[19:34:20] [main/INFO] [FML]: Found valid fingerprint for Minecraft Forge. Certificate fingerprint e3c3d50c7c986df74c645c0ac54639741c90a557

[19:34:20] [main/INFO] [FML]: Found valid fingerprint for Minecraft. Certificate fingerprint cd99959656f753dc28d863b46769f7f8fbaefcfc

[19:34:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

[19:34:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker

[19:34:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}

[19:34:21] [main/INFO]: Setting user: SLCrashTest

Wejdź w zaawansowane -> zmień argumenty JVM. Wpisz tam "dom" i zatwierdź Enter.
Opublikowano

@up nie mam "zmień argumenty JVM" ; x

Sorry, wtedy pisałem z pamięci.

Zaawansowane -> Zmień parametry java

Tam wpisz "dom" bez cudzysłowia i zatwierdź Enter.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...