Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Hostingów minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie jest złe. Dzięki temu więcej osób interesuje się forum, bo jest buzz wokół sprawy.
O kupowaniu możesz mówić jeżeli za głos ktoś dostałby serwer, ale jeżeli serwery są rozdawane na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, to nawet osoby które nie brały udziału w głosowaniu, mogą otrzymać serwer.
W głosowaniu na 

http://pl.wikipedia.org/wiki/Golden_Joystick_Award

była zapowiedź Wargaming, że będą prezenty jeżeli wygrają i były. Każda gra biorąca udział tak robiła i co ? I nic. To jest ok.
Czepiasz się i tyle.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo nie jest złe. Dzięki temu więcej osób interesuje się forum, bo jest buzz wokół sprawy.

O kupowaniu możesz mówić jeżeli za głos ktoś dostałby serwer, ale jeżeli serwery są rozdawane na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, to nawet osoby które nie brały udziału w głosowaniu, mogą otrzymać serwer.

W głosowaniu na

http://pl.wikipedia.org/wiki/Golden_Joystick_Award
była zapowiedź Wargaming, że będą prezenty jeżeli wygrają i były. Każda gra biorąca udział tak robiła i co ? I nic. To jest ok.

Czepiasz się i tyle.

To jest ankieta dot. Opinii hostingów według użytkowników mpc, a nie żaden konkurs. Ludzie wchodzą w temat i patrzą który hosting lepszy. Do pukawki nic nie mam, bo dobra jest, ale nikt z mpc nie zagłosowałby na fiberhost. Zagłosowaliby na mineserv, own albo slotex. Nie mam siły więcej tutaj pierdzielić, bo i tak nic to nie da. Dobranoc.
Opublikowano

Najlepiej niech tę ankietę zamkną, bo tylko poniżają forum MPC...  Dobre sobie. Jakim prawem nagle pukawka wskoczyła na pierwsze miejsce?

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Opinie o hostingach muszą być uzasadnione.

Post bez opinii na temat hostingu będzie karany 5% ostrzeżeń.

My nie wpływamy na ankietę - polecam obserwować takie pole (podane w spoilerze), edycja ankiety = zmiana daty edytowania postu.

YZBx6U7.png

Adnotacja:

Hostingi Pukawka oraz Fiberhost mają sporą ilość głosów, ponieważ dawały informacje na swoich fanpage na facebook - nie ma zakazu wstawiania na fanpage takiej prośby itp. każde chwyty dozwolone*.

*Zakazane jest tworzenie multikont zgodnie z regulaminem. | Zakazana jest próba przekupstwa.

Opublikowano

Na MineServ.eu Są lagi nie oplaca sie

Intel Core i7-4770 l MSI B85-G43 l ASUS GTX TITAN BLACK 6GB l CORSAIR VENGEANCE 8GB l BeQuiet 650W l Zalman Z3 l

Opublikowano

osobiście polecam lvlup.pro mam tam serwer i jestem w 100 % zadowolony :)

Zapraszam na serwer minecraft IP: multisky.csrv.pl

Opublikowano

Pukawka jest wedlug mnie najlepsza oceniam ja na 8/10 poniewaz ma swoje czarne strony(z reszta jak kazdy hosting) ale pomocy udzielaja prawie w natychmiastowo

Opublikowano

Używałem jak do tej pory trzech hostingów. Najpierw craftserve.pl, ze względu na popularność. Było dobrze, ale po pół roku zaczęły się lagi i uciekłem do mineserv.eu. Tam było dobrze do końca, zrezygnowałem tylko dlatego że potrzebowałem więcej swobody, a to mógł zapewnić tylko VPS. Wybrałem sored.pl i nie żałuję, lagów nie ma, cena znośna, a jako że dają serwer www to nie muszę szukać osobnego hostingu na stronę.

Polecam mineserv.eu (dla mniej zaawansowanych) i sored.pl (dla potrzebujących VPSa).

Opublikowano

Według Mnie najlepszy Hosting to CraftServe , sam mam u Nich Serwer i jest Super .

Pozdrawiam blocked_ . :]

»zdanie poniżej jest prawdziwe.

»zdanie powyżej jest fałszywe.

Opublikowano

Ja tam polecam firegosting, tani i dobry.

podpisuję się pod wiadomością :) 

tani i dobry lecz mało znany :(

3302m3QuoH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...