Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Hostingów minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej polecam

mineserv.eu

jeden z najstarszych i najstabilniejszych hostingów. Jak do tej pory nie zawiodłem się na nich ani razu.
Komunikatywność na wysokim poziomie, nigdy nie było żadnych problemów z porozumieniem się z administracją.

Opublikowano

hm przeglądając tą listę hostingów zauważyłem ze o połowie nawet nigdy nie słyszałem, aczkolwiek  mogę polecić mineserv.eu wydaje mi się jednym z najtańszych jest stabilny,który posiada dobre parametry jak na taką cenę , reszta to jakaś ściema . 

Opublikowano

Jak dla mnie to pukawka jest dobra do minecrafta na pewno nw jak do innych serwerów ale pukawka jest też tania więc wiecie mam teraz serwer start chyba w tą niegziele i lagów prawie brak. Lagi zdażają się gdy wgrywam mape.

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

BR3ND,zadanie bojowe zrób,opinie tych hostingów ktory lepszy bo sam spis nic nie daje.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

Jeszcze tylko 4 głosy na nas, w głosowaniu na stroniex i rzucamy 15 kodów na serwery cs16
Tylko 4 głosy. Dacie radę ?

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem nie ma lepszej serwerowni niż Pukawka. Support jest bardzo pomocny w ciągu 24h odpowie na każde zadane pytanie. Jeżeli ktoś zastanawia się nad serwerownią to tylko PUKAWKA.

Opublikowano
BR3ND, czy możesz zmienić nazwę naszego hostingu w głosowaniu?

Podana została nazwa:

Stolex.pl

a nasza firma nazywa się:

Slotex.pl

(tak jak jest też napisane na logo).

Pozdrawiam!

Serwery Minecraft bez limitu slotów, płacisz tylko za RAM - takie pakiety tylko w firmie Slotex.pl już od 6,00zł/miesiąc. Wszystkie rodzaje silników do wyboru.

Niskie prowizje SMS, duże wpływy do wirtualnego portfela.

Opublikowano

Kolejność od najlepszego do najgorszego według użytkowników MPCforum. :)

Patrząc po ankiecie to nie sądzę, żeby były tak ułożone...

@Edit:

Chociaż z drugiej strony Fiberhost jest o wiele lepszy od pukawki, więc nie ma po co zmieniać :)

//Po prostu nikt nie zaktualizował.

//@Blezur

Opublikowano

Hostingi zostały ułożone od najwięcej ocenianego do najmniej.

Licznik został zresetowany. Aby oddać swój głos najpierw musimy kliknąć "Usuń mój głos" i wtedy możemy głosować. ;)

Opublikowano

Polecam wszystkim    logo.png  Wprowadzane są wielkie zmiany. Pakiet uniwersalny, możliwość zakupienia aż 200 slotów, nowy całkowicie autorski panel. To tylko jedne z wielu! Polecam, Polecam, Polecam!! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...