Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Hostingów minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam lvlup.pro według mnie działa wyśmienicie.

A co do hostingów, które mogę mniej polecić to ownserver (wpłaciłem jakieś 50zł do portfela, zakupiłem serwer i co ? za przeproszeniem g*wno dostałem. Może mieli jakiś problem mieli ale kasę wcieło, serwera nie było, pisałem do BOK'u 0 odzewu), fiberhost (według mnie BOK nie za bardzo uprzejmy, przynajmniej jeden Pan, serwery ostatnio padały ostro), mineserv (nie wiem jak jest teraz ale jak kiedyś kupiłem serwer to niby go dostałem, tylko że nie mogłem go odpalić, pisałem do nich nic).

Są to tylko moje "negatywne" opinie (każdy hosting się zmienia na lepsze/gorsze).

Opublikowano

Zapraszam do testowania serwerów u Nas w hostingu. Mamy najtańsze serwery i dość dobry wybór. Lokalizacja serwerów też jest dobra jak i same maszyny więc nie będzie problemów. Często będą spotkania na TS dzięki czemu można porozmawiać z Administracją, dawać propozycje i wszystkie osoby ze spotkania dostaną rabat na serwery.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Więkrzość , jak nie wszystkie hostingi, które pokazałeś to hostingi polskie, ale ja znam jeszcze kilka dobrych zagranicznych. Jeśli jesteś zainteresowany wypowiedzią na ten temat napisz do mnie.

Opublikowano

Moje zdanie - mineserv - 0 lagów, dobry panel i szybka pomoc w razie problemów :)

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam

Mineserv.eu

!

Zalecenia moje nie są podawane na darmo, administracja jest szczytowo doświadczona.

Serwerownia stoi już ponad kilka lat, nigdy nie było z nią jak największych problemów.

Właściciel nie jest kolejnym kilkunastoletnim patałachem, który myśli że jak postawi serwerownie

to będzie pro, lecz jest osobą odpowiedzialną, w konkretnym wieku z inspiracjami aby rozwijać tą

serwerownie bardziej. 

Wielkie POLECAM! 

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano
mineserv.eu

Najlepsze na co mogłem trafić. Hosting wspaniały, miła szybka i precyzyjna obsługa, serwery cud malina ;)

Jeszcze raz gorąco polecam ;)

oiph.png

Opublikowano

Mineserv ~ Korzystam z tego hostingu od początku, jakość jest wspaniała, administracja szybko odpisuje na pytanie na supporcie, forum - jeszcze lepsza inicjatywa, można dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy. 

Na początku zaczynałem od 10 slotów, ku górze leciałem, miałem pierwszy serwer Jail w polsce, 150 slotów leciało jak ta la la. 

Jeszcze raz, POLECAM!

Opublikowano

Według mnie najlepszym z pośród wszystkich jest

mineserve.eu.

Szybka obsługa serwer dostępny od wpłacenia na konto. Kiedy masz problemy pomaga miła administracja.

Opublikowano

Moim zdaniem na ogromnego plusa zasługuje

mineserv.eu

. Admini ą tam mili, a pomoc z ich strony jest bardzo szybka. Ceny serwerów są bardzo niskie jak na dzisiejzy rynek, a wbrew pozorom są one również bardzo wydajne. Miejsca na dysku starczyłoby na serwery 10 razy większe, a sama przepustowość ich łącza nie daje o sobie znać w postaci lagów (jak to ma miejsce na niektórych pseudo-hostach). W porównaniu do innych moim zdaniem wypada on najlepiej nie tylko pod względem jakość-cena, ale również pomocy, komunikacji i dostępu do usług.

025a7652b71469d8845294192925f77f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...