Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Hostingów minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta widzę że ankieta oraz moderatorzy godni pożałowania HAHAHA najlepiej zabrać wszystkim innym i przyznać fiberhujstowi i pukawce

Gratuluje !!!

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Opublikowano

Ta widzę że ankieta oraz moderatorzy godni pożałowania HAHAHA najlepiej zabrać wszystkim innym i przyznać fiberhujstowi i pukawce

Gratuluje !!!

Wszystko git i fajnie, ale nie wyzywaj innych ;]

Opublikowano

Witam, 

Nie dawno otrzymaliśmy hostowany serwer przez firmę Pukawka.pl 

Jesteśmy zadowoleni, ponieważ b. dużo modyfikacji można za pomocą jednego kliknięcia myszki zainstalować.

Obciążenie serwera jest optymalne i nie ma problemów. 

Gorąco polecam na Wakacyjne granie !

Pozdrawiamy, zespół xxx

Opublikowano

Pisałem do administratora o unieważnienie lub usunięcie ankiety..

Olał mnie więc ta ankieta jest tak wiarygodna że aż szok widać kto daje w łapę

Kurde moim zdaniem takie nabijanie sobie reputacji zamiast ją budować to ją rujnuje

to jest naprawdę żałosne fiber i pukawka 

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Opublikowano

Co tu dużo pisać... Pukawka, Pukawka i jeszcze raz Pukawka !

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

dlaczego disconnect jest niżej od sored,ownserver, enderchest skoro ma więcej głosów?

tak samo craftserve, wygrywa z tyymi 4 a jest niżej...

Spis aktualizujemy wg. liczby głosów co jakiś czas. Po aktualizacji zmieni się to.

Opublikowano

Nic nam nie płacili. Nie mamy wpływu na wyniki ankiety.

haha, dobre żarty. Gdzie takie kupiłeś? Pewnie za kasę od tych hostingów. Oni sobie kupują głosy. To jest korupcja. A wy na to pozwalacie.

o to mi chodzi blezur. Rozdają serwery by na nich glosowali. To nie jest uczciwe. Chyba, że uważasz inaczej.

Czyli jesteś "za" tymi oszustami? Nic w tym temacie nie zrobisz. I jak tu nie myśleć, że te hostingi dały w łapę moderatorom?

Opublikowano

haha, dobre żarty. Gdzie takie kupiłeś? Pewnie za kasę od tych hostingów. Oni sobie kupują głosy. To jest korupcja. A wy na to pozwalacie.

o to mi chodzi blezur. Rozdają serwery by na nich glosowali. To nie jest uczciwe. Chyba, że uważasz inaczej.

Czyli jesteś "za" tymi oszustami? Nic w tym temacie nie zrobisz. I jak tu nie myśleć, że te hostingi dały w łapę moderatorom?

Witam,

Nie rozumiem sensu wypowiedzi osób, które snują podejrzenia względem hostingów i mpc. Jakieś dowody może, czy dalej snujemy i plujemy na kogo się da? Ja osobiście miałem styczność z obiema firmami fiberhost i pukawka. Uważam, że obie firmy mają dobrą jakość i tanie usługi.

Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

@damianpsp10

Jak czytasz tylko ostatni post to niewiadomo o co chodzi, bo pan blezur usunął swoje wypowiedzi. Mi nie chodzi ani o jakość ani o ceny. Mi chodzi o kupowanie głosów w tej ankiecie. Najgorsze jest to, że ekipa forum jest nawet do tego pozytywnie nastawiona. Za wszelką cenę chce pokazać, że to dobre dla mpc.

Poczytaj mój post niżej to się dowiesz o co chodzi. Pozdrawiam.

Hahaha. W ch** śmieszne. Korupcja totalna. To się kur** nazywa uczciwość i faktyczne głosy klientów. Faktycznie MPC spada na psy.

Prosto z funpage pukawki:

http://zapodaj.net/5d9a30e2d2e3e.png.html

Tak się zastanawiałem, o co chodzi z tym wyzwaniem. A tu proszę, na FB fiberhostu, to samo:

http://zapodaj.net/a6890a64676dd.png.html

Nie Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...