Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Hostingów minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

enderchest.pl to koszmar, cennik i jakość usług totalnie nastawiona na serwerki "easyhc" i "megadropik" dla podstawówki, gdzie właściciel nie będzie miał nic przeciwko lagom a z supportu nawet nie korzysta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam

1.Ownserver - najtaniej jeśli chodzi o oferty z limitami.
2.enderchest.pl - nie wiem dlaczego, ale zawsze na początku po zakupie kilka dni serwer ledwo co wyrabia, ale później jest git, ceny także dość niskie.

3.maxcraft jeśli chodzi o ofertę bez limitu, oferuje wszystko bez limitu w niskiej cenie. Niestety nie miałem okazji wypróbować 

Opublikowano

Pukawki aktualnie nikt nie przebije za 29zł bez limitów, i w polskiej lokalizacji.

Moim zdaniem najlepszy hosting.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Spodziewałem się może jakiś cen lub ocenicie dany host, ale pomogło, dziękuję :)

Opublikowano

Ovnserwer - zwinęli interes

CraftServe - oprócz interfejsu panelu to słaby hosting. Przy 20 pluginach i 0 skryptach 16 - 19 tps.

Mineserv - Słaby interfejs , za drogo ale dobre maszyny

Itemhost.pl - Spoko hosting , maszyny z ovh , za drogo także

MaxCraft/Pukawka.pl - Bardzo dobry hosting jeden z lepszych w Polsce , support odpisuje po 3 minutach! (przynajmniej u mnie) Maszyny są miodne przy 20 plg 20.00 tps. Troszkę słabo graficzny panel ale da się przeżyć.

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Spis według mnie dobry, wiadomo, że pukawka jest numer jeden według mnie z hostingów.Nie powiem, że FiberHost też nie jest zły.

sds.jpg

Opublikowano

Pukawka Najlepsza :3

Zapraszam Na Fajny Serwer EasyHC

IP: EasyM.ench.pl

Opublikowano

Polecam craftserve , szybki support , mocne maszyny lecz trochę drogo mają.

Jeżeli dla ciebie 30 zł to drogo to nie chce wiedzieć co sądzisz o cenie chociażby 100 zł za VPSa.

Od siebie mogę polecić pukawkę jak i lvl.up za położenie maszyn w Polsce jak i dość tanie oferty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...