Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli bony wchodzą z takimi drobnymi wartościami, to chociaż zmniejszcie ceny zmianek.... Litości

Jeśli ci się spodobało daj "like" ;)

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli bony wchodzą z takimi drobnymi wartościami, to chociaż zmniejszcie ceny zmianek.... Litości

wszystko jest dobrze nić nie trzeba zmieniać 

Skąd wiesz że zamianki są drogie?

11211199701050204044.png

Opublikowano

Wlasnie oto chodzi , zeby kazdy nie latal w eq 4x15 .

Opublikowano

Jeden pisze że jest za łatwo, drugi na trudno. Wniosek jest taki, że jest ustawione po środku i jest dobrze. 

Opublikowano

Możesz opisać z czego zdobyć/zrobić to eq do expa + opisać bonusy?

i może co gdzie dropi jeszcze może ma ci jeszcze powiedzieć ile będziesz bił bodym w ripa ?? 

WBIJ I ZOBACZ A NIE WSZYSTKO NA GOTOWE CO TO ZA GRA JAK WSZYSTKO WIESZ CO I JAK GDZIE DROPI

11211199701050204044.png

Opublikowano

i może co gdzie dropi jeszcze może ma ci jeszcze powiedzieć ile będziesz bił bodym w ripa ?? 

WBIJ I ZOBACZ A NIE WSZYSTKO NA GOTOWE CO TO ZA GRA JAK WSZYSTKO WIESZ CO I JAK GDZIE DROPI

Chyba o to chodzi w prezentacji czyż nie? 

Żeby opisać co gdzie i jak? mhm 

Opublikowano

Prezentacja jest po to, żeby zaprezentować serwer, a nie zdradzić wszystkie tajniki i zakamarki, żeby nie trzeba było grać. 

Opublikowano

Chyba o to chodzi w prezentacji czyż nie? 

Żeby opisać co gdzie i jak? mhm 

prezentacja ma przedstawiać serwer a nie zadawać pytania co gdzie i jak.

11211199701050204044.png

Opublikowano

ja na 1000 % procent zagram z kolegą ;] mam nadzieje że poradzicie sobie z DDosami  a nie że bedzie cos padać co jakiś czas ale dam wam szanse i dlatego zagram ;] 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Spytam jeszcze raz .

Czy na poprzedniej odsłonie serwera zrobiliscie to specjalnie ze szybkosc ataku nie zatrzymuje sie na 180 ? pamietam ze jak gralem bodziakiem to w pvp bilem tak szybko jak ninja .

Opublikowano

Spytam jeszcze raz .

Czy na poprzedniej odsłonie serwera zrobiliscie to specjalnie ze szybkosc ataku nie zatrzymuje sie na 180 ? pamietam ze jak gralem bodziakiem to w pvp bilem tak szybko jak ninja .

Nikt mi nic takiego nie zgłaszał poprzednio aczkolwiek teraz tak nie ma.

zhda.png

Opublikowano

No to ja zadam takie pytanko są tu jakieś skomplikowane systemu coś typu botanika czy inne takie drobnostki xD

Tak są, Takich dodatkowych smaczków na tym serwerze jest sporo. System energii, pomniki, bóstwa, górnictwo pozwalające zdobyć unikatowe przedmioty oraz będące niezbędne w crafcie, małże na mapach, skrzynie skarbów, farmer i wiele więcej ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Kiedy bedzie Client... na stronei nie działa..(nie ma go) 

Jutro start a clienta jeszcze nie ma, nie kazy ma dobry internet... 

@Edit...

Bedzie konkurs na gameplaya?? 

Opublikowano

Nie obchodzi mnie Twoje zdanie i nie kieruję go do Ciebie tylko do administracji, jeżeli lubisz takie tajemnice albo pytać na ogólnym (w grze) co gdzie dropi to bardzo proszę, ja wolę być troszkę bardziej przygotowanym, a nie ulepszać każdy item do +9 żeby sprawdzić który da się przerobić.

Opublikowano

Reklama będzie duża więc graczy po kliku dniach  nie będzie brakować :)

Haya z Forgame w teamie ? 

AyaH czyt. od tyłu HAYA !

@edit. Jeżeli ten ktoś jest w teamie to ja nie zawitam :) Wiadomo co się święci przekręty i te sprawy... 

Opublikowano

@edit. Jeżeli ten ktoś jest w teamie to ja nie zawitam :) Wiadomo co się święci przekręty i te sprawy... 

Od kiedy Fakela nie ma w teamie forgame jest czysto, pozatym technik tego serwera (czyt/ Michał) jest również w forgame, a zapewne czujesz niechęć z powodu upadku Triadora oraz reaktywacji przez Fakela.

Na serwerze zawitam napewno, grałem na 1 odsłonie i było mało problemów a tym razem postaraliście się o ładną reklamę bo dostałem nawet sms. Polecam i zapraszam.

Opublikowano

Po prostu Michał (Bazyl) jest w teamie forgame i dlatego tak jest ;d Haya jest sponosrem Alistri (chyba)

Serwer nalezy do teamu alistri nie do hayi

Opublikowano

Od kiedy Fakela nie ma w teamie forgame jest czysto, pozatym technik tego serwera (czyt/ Michał) jest również w forgame, a zapewne czujesz niechęć z powodu upadku Triadora oraz reaktywacji przez Fakela.

Na serwerze zawitam napewno, grałem na 1 odsłonie i było mało problemów a tym razem postaraliście się o ładną reklamę bo dostałem nawet sms. Polecam i zapraszam.

Nie chodzi tutaj tylko o Triadora :) Chodzi mi o wszystkie serwery tego oszusta. Rozdawanie sm eq z navi itp.

Możecie mówić co chcecie ale haya był i będzie jednym wielkim oszustem :) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...