Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest ktoś z starej odsłony? bo już nie pamiętam czy wp kosiarka do expa a w pvp lipa czy mniej wiecej zbalansowane?

Na poprzedniej odsłonie, klasa postaci WP b. dobrze radziła sobie w pvp. Oczywiście wszystko wymaga czasu.

Opublikowano

Jak z expem na mapach po 110 bodajże, bo na poprzedniej odsłonie bez PD IS + ten z gry to exp był czymś odstraszającym.:].

takie pytanie z innej dziedziny: Grając daggerem potrzebuję robić buffa, czy dam radę z rosami i innymi dopalaczami ogarniać :> ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jak z expem na mapach po 110 bodajże, bo na poprzedniej odsłonie bez PD IS + ten z gry to exp był czymś odstraszającym.:].

takie pytanie z innej dziedziny: Grając daggerem potrzebuję robić buffa, czy dam radę z rosami i innymi dopalaczami ogarniać :> ?

Własnie w tym rzecz , zeby zatrzymac graczy na dluzej , exp powinien leciec ciezko i niech tak zostanie .

Opublikowano

proszę o ub na forum alistrii. nick taki jak tutaj :) nie mogę przypomnieć hasła do konta chociaż znam mail i login... :( chcę wejść na forum i popisać z innymi a tu nie da sie... proszę o UB dostałem za multi konto choć drugie konto należało do mojego brata.. chciałem być SupprotGame ale konkurencja będąca moderatorem mnie wyeliminowała przez to.. :) mama nadzieje że dacie to UB :)

jest jakaś beta? klienta można pobrać? prosze o odpowiedź :D

Opublikowano

Serwer wygląda zachęcająco, naprawdę.

Gdzieś wcześniej wyczytałem że exp po 110 na poprzedniej waszej odsłonie był fatalny, prawda to? Jak tak, to czy exp został zmieniony.

Wbije z paroma znajomymi, mam nadzieję że serwer po stoi oraz że będzie sporo graczy.

# Macie już jakąś reklamę załatwianą na jutubach?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ktoś tu napisał o Reklamie na tym forum. Teraz bez reklamy to nie ma serwera (trochę śmieszne) Dziwne to się robi. Jeżeli chcesz mieć graczy musisz mieć reklame na yt. Przesada... Potem jest tak: choć jest to dobry serwer to ludzie  przeczytają np w prezce: Macie reklame na yt? Ile subów? Ile widzów?  I gdy wyjdzie że mało to, gracze nawet nie wbiją na serwer a już stwierdzą że nie ma sensu bo  serwer słaby itp itp..... Masakra jakaś.

Co do serwera, Bardzo dobry, zmieniłem zdanie i zawitam pograć.. I oby nie było tak jak z 1 częścią bo inaczej to będzie lipa. Nie zawiedź ludzi.

@ sami robicie Propagande a potem się dziwicie że na ulubionym serwerze nie ma graczy bo piszecie:

Macie reklame? gdzie u kogo jak kiedy będzie nagrywał jak z kim i kurwa 100 milionów innych pytań.

Zamiast pisać coś tak porytego, nie lepiej zapraszać graczy? Wbijesz to się przekonasz, ja nie wiem co wam dają te filmiki na yt? to że ktoś się powydziera porobi z siebie debila to znaczy że serwer jest dobry bo ten ktoś go reklamuje i jeszcze ma z tego kase? Pojebane.

Opublikowano

Jak mam sie meczyc do 100 lv to podziekuje , pozdrawiam.

wbij zobacz jak się exspi a nie na wszystko trzeba wam odpowiadać co ile za ile.

11211199701050204044.png

Opublikowano

Ktoś tu napisał o Reklamie na tym forum. Teraz bez reklamy to nie ma serwera (trochę śmieszne) Dziwne to się robi. Jeżeli chcesz mieć graczy musisz mieć reklame na yt. Przesada... Potem jest tak: choć jest to dobry serwer to ludzie  przeczytają np w prezce: Macie reklame na yt? Ile subów? Ile widzów?  I gdy wyjdzie że mało to, gracze nawet nie wbiją na serwer a już stwierdzą że nie ma sensu bo  serwer słaby itp itp..... Masakra jakaś.

Co do serwera, Bardzo dobry, zmieniłem zdanie i zawitam pograć.. I oby nie było tak jak z 1 częścią bo inaczej to będzie lipa. Nie zawiedź ludzi.

@ sami robicie Propagande a potem się dziwicie że na ulubionym serwerze nie ma graczy bo piszecie:

Macie reklame? gdzie u kogo jak kiedy będzie nagrywał jak z kim i kurwa 100 milionów innych pytań.

Zamiast pisać coś tak porytego, nie lepiej zapraszać graczy? Wbijesz to się przekonasz, ja nie wiem co wam dają te filmiki na yt? to że ktoś się powydziera porobi z siebie debila to znaczy że serwer jest dobry bo ten ktoś go reklamuje i jeszcze ma z tego kase? Pojebane.

Nie potrzeba aż tak reklamy na youtube żeby mieć dużo graczy.

Prawda jest taka że może i przyjdzie Ci i nawet z 300/400 graczy dzięki tym jutubera,ale co dalej ? Znudzi się tym pro jutubera gra i zaczną hejtować serwer że administracja to złodzieje że tam jest Navi bo będą chcieli ściągnąć graczy na serwer który będą reklamować następnie. Już wiele razy widzieliśmy takie przekręty.Dlatego ja nigdy z reklamy jakiś plebsów z yt nie skorzystam.

@topic

Polecam na grubo bo podoba mi się kolor instalacji w łazience xD

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

DO ADMINISTRACJI! DAJCIE mi UB na forum! nick: masmad

niema sensu podtrzymywać bana ktory był niesłusznie nadany!!!!!

Opublikowano

Grałem na starej Alistrii i grało mi sie bardzo dobrze, wszystko było ładnie i pięknie zrobione jak na tamte czasu, wiec polecam ten server bardzo. Sam na nim zagram.

Powodzenia :)

KIEDY START?

Opublikowano

Grałem na starej Alistrii i grało mi sie bardzo dobrze, wszystko było ładnie i pięknie zrobione jak na tamte czasu, wiec polecam ten server bardzo. Sam na nim zagram.

Powodzenia :)

KIEDY START?

28 luty czyli w ten piatek o 20:00 maz w prezce jak byk u samej gory 

zhda.png

Opublikowano

28 luty czyli w ten piatek o 20:00 maz w prezce jak byk u samej gory 

Bez kitu już mam :) Dzieki.

A jak bd w pvp? bo na starej Alistrii było z tym cieżko. Bb zbalansowane postacie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...