Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chodzi tutaj tylko o Triadora :) Chodzi mi o wszystkie serwery tego oszusta. Rozdawanie sm eq z navi itp.

Możecie mówić co chcecie ale haya był i będzie jednym wielkim oszustem :) Pozdrawiam.

No to powiedz mi czy na serwerze Senthia widziałeś kiedyś navi? Bo Almantia/Tilian/Triador (1wersja) należały do Lourta a tam wiem, ze były free itemy, teraz ma Heliuma więc tam idź hejtuj. Haya jako sponsor ma za zadanie jedynie koordynować pracę teamu i opłacać maszynę, trzymając Fakela tak długo się naraził i większość straciła zdanie o forgame. Na 1 serwerze założonym przez Haye nigdy nie zobaczyłem czegoś takiego jak navi a gram od początku.

@Aw

Czy na serwerze oprócz pokazanych w zapowiedzi petów istnieją jeszcze jakieś nowe?

Kiedy dacie klienta czy już jest ? jak tak proszę o link

Jest ts ? 

ts forgame.pl

Opublikowano

Czy haya bedzie mial dostep do navi itp? czy on jest tylko sponsorem ktory zajmuje sie reklama,dedykiem itp ? 

Jest nawet filmik jak na almantii cos tam rozdawal wiec nie polecam mu dawac dostepu do czego kolwiek albo sprawdzac w logach czy nic glupiego nie robi.

Wiec lepiej by nikt z forgame nie mial do takich rzeczy dostepu.

Opublikowano

Czy haya bedzie mial dostep do navi itp? czy on jest tylko sponsorem ktory zajmuje sie reklama,dedykiem itp ? 

Jest nawet filmik jak na almantii cos tam rozdawal wiec nie polecam mu dawac dostepu do czego kolwiek albo sprawdzac w logach czy nic glupiego nie robi.

Wiec lepiej by nikt z forgame nie mial do takich rzeczy dostepu.

Skoro nikt z forgame to  twojej wypowiedzi wynika, że nawet technik bo on również jest członkiem forgame, haya jest sponsorem a na almantii navi rozdawał lourt, jak chcesz to chętnie pokaże dowody w postaci rozmowy na ts z Lourtem jak przerzucał niektórych na kanał i mieli ulgi w grze. Pozatym skoro to sponsor to napewno będzie mieć dostęp do logów bynajmniej, ale do navicata nie musi.

@Aw

Czy serwer jest zabezpieczony przed hackami czy niebardzo?

Opublikowano

Nikt poza mną Veygrem i Bazylem nie ma dostępu do niczego, dziękuję dobranoc. Z każdego handlu/wyrzucenia itemu przez gm mam info na GG.

Ty czyli Sado ?

Opublikowano

Okej, pytanie dnia.

Co z clientem? Mam pobrać tego ze strony, czy będzie jakiś nowy?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Skoro nikt z forgame to  twojej wypowiedzi wynika, że nawet technik bo on również jest członkiem forgame, haya jest sponsorem a na almantii navi rozdawał lourt, jak chcesz to chętnie pokaże dowody w postaci rozmowy na ts z Lourtem jak przerzucał niektórych na kanał i mieli ulgi w grze. Pozatym skoro to sponsor to napewno będzie mieć dostęp do logów bynajmniej, ale do navicata nie musi.

@Aw

Czy serwer jest zabezpieczony przed hackami czy niebardzo?

Kazdy robil przekrety :Haya,Anek(czy jakos tak),Rafau,Lourt i jeszcze iguana .

Na yt wpisz ''Cala prawda o serwerach lourta i forgame''

Ale skoro tylko Sado,bazyl i veygr beda mieli dostep to jest ok .

Opublikowano

Nikt poza mną Veygrem i Bazylem nie ma dostępu do niczego, dziękuję dobranoc. Z każdego handlu/wyrzucenia itemu przez gm mam info na GG.

zrobił byś filmik jak wywalasz to navi i ci info na gg przychodzi. 

11211199701050204044.png

Opublikowano

Kiedy dacie klienta czy już jest ? jak tak proszę o link

Jest ts ? 

jest czy dopiero będzie bo ja ja mam takiego neta to 3-4h pobierania + jak brat będzie to 12h ;d 

Opublikowano

Jutro z rana dajcie prezentację do działu pubikacje serwerów- więcej ludzi będzie na starcie niż 30min przed startem jak dodacie. Oby wystartował bez większych problemów |: )

zhda.png

Opublikowano

Jeżeli jakiś GM wyrzuci item na ziemie, przekaże na handlu lub cokolwiek innego to w ciągu 1 min dostajemy informację na GG kto, co wywalił, gdzie itp. Prezentować nic nie będziemy, bo to jest dla nas.

Jak już Sado pisał dostęp do serwera mają tylko te osoby którym to jest potrzebne. 

Bywalec
Opublikowano

Jeżeli jakiś GM wyrzuci item na ziemie, przekaże na handlu lub cokolwiek innego to w ciągu 1 min dostajemy informację na GG kto, co wywalił, gdzie itp. Prezentować nic nie będziemy, bo to jest dla nas.

Jak już Sado pisał dostęp do serwera mają tylko te osoby którym to jest potrzebne. 

No spoko, ale oni proszę o filmik, a nie o wytłumaczenie na czym to polega.

Kiedy będzie dostępny klient, strona etc?

Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

Pisać to ja też mogę :) Jakbyście takie coś mieli to nie było by oporu do pokazania materiału właśnie z udziałem tego patentu. Ps. Veygr może robicie dobre serwery lecz trochę mało w was wyobraźni.

Bywalec
Opublikowano

Już lepiej? Sprawdź jeszcze datę to zobaczysz, że nie od dziś to jest. 

Nie, taki screen to ja Ci mogę w 2 minuty zrobić. Chcemy filmik.

Pozdrawiam.

Serwer zapowiada się obiecująco, zobaczymy jak to wyjdzie na starcie.

Opublikowano

Nie, taki screen to ja Ci mogę w 2 minuty zrobić. Chcemy filmik.

Pozdrawiam.

Serwer zapowiada się obiecująco, zobaczymy jak to wyjdzie na starcie.

To co on pokazał to infobot wykonany przez BombWork. Tutaj dla tych co chcą widzieć jak to działa mniej więcej.

Pozdrawiam i widzimy się na starcie. Mam małe pytanko czy większość rzeczy z IS będzie dostępna w grze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...