Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sss1.pngsss2.png

Wspomniane sety biżuterii, po lewej PvM, po prawej PvP

sss5.png

Po naciśnięciu na takie małże otrzymamy perłę, te małże są jedynie dodatkiem, jedną z wielu dróg zdobywania pereł lecz nie główną i nie traktujcie ich tak

Występują na mapach takich jak M1, M2, Sohan, Święta Ziemia, Smocze Przystań i innych, które może pominąłem

sss3.png

Znany Wam npc został kolekcjonerem, można iść do niego i poprosić o pracę, on powie nam czego szuka(w zależności od naszego poziomu), wystarczy mu tego dostarczyć i otrzymacie Yang. Przedmioty, które on zbiera dropią bez rozpoczynania misji więc baczcie co Wam wypada z mobów, podpowiem że pierwszym takim przedmiotem jest ozdobna spinka do włosów

sss4.png

Co 24 godziny można podejść do Kapitana i zapytać go czy jakiś boss rzucił nam wyzwanie, jeśli go nie przyjmiemy, musimy czekac kolejne 24h.

Po zaakceptowaniu wyzwania zostajemy przeniesieni na mapę na której walczymy 1 vs 1 z bossem dopasowanym do naszego poziomu postaci

Z bossów tych jest normalny drop, nie można tam spotkać bossów z dungeonów

Mały up.

Widzę ze sobie Path of Exile rozpakowaliście :) Strasznie  debilnie wygląda ten Alchemy orb jako kolczyki i gem tak samo.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co on pokazał to infobot wykonany przez BombWork. Tutaj dla tych co chcą widzieć jak to działa mniej więcej.

Pozdrawiam i widzimy się na starcie. Mam małe pytanko czy większość rzeczy z IS będzie dostępna w grze?

Cały bot jest mojego autorstwa. Zresztą nic wam nie musimy udowadniać. My zajmiemy się tym żeby serwer stał i nie było żadnych przekrętów, a wy grajcie. 

Opublikowano

Cały bot jest mojego autorstwa. Zresztą nic wam nie musimy udowadniać. My zajmiemy się tym żeby serwer stał i nie było żadnych przekrętów, a wy grajcie. 

Skoro twój to zwracam honor znam twoje umiejętności jedyne co mogę napisać to, ze pomysł zaczerpnięty ale mniej więcej działanie się zgadza. Przepraszam za pomyłkę.

@Aw

Czy planujecie jakieś jeszcze nowości?

Opublikowano

Przez 1 bug caly serwer może sie sypnąć , czyli bug z kuponami sm .

Jestescie pewni ze taki nie wystąpi?

I skoro dropniecie truty jest mozliwe bodajze tylko z ripa to powiekszyliscie szanse i jaki jest % na drop broni 75lvl.

Opublikowano

Zdążą wszyscy pobrać ze spokojem :) Dziś go nie będzie

Nie zdążę pobrać ziomuś, bo tylko w nocy mam transfer. Także lipa zagram na Av*rii skoro nie ma klienta.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Nie zdążę pobrać ziomuś, bo tylko w nocy mam transfer. Także lipa zagram na Av*rii skoro nie ma klienta.

to wypier... tam. nikt dla ciebie nie będzie robił klienta specjalnie...

juto mniej więcej będzie z rana i każdy będzie miał szanse pobrać.

11211199701050204044.png

Opublikowano

Przez 1 bug caly serwer może sie sypnąć , czyli bug z kuponami sm .

Jestescie pewni ze taki nie wystąpi?

I skoro dropniecie truty jest mozliwe bodajze tylko z ripa to powiekszyliscie szanse i jaki jest % na drop broni 75lvl.

No właśnie ja czekam na odpowiedź co do kuponów :) 

Opublikowano

No właśnie ja czekam na odpowiedź co do kuponów :)

Dlaczego? Jaki bug,, Jak ktoś dobrze napisze questa to nie widze problemu. Bugu nie będzie..

PS: na 100% mają logi z questa kto o której i ile użył kuponów więc namierzyć im to sekunda gdy coś będzie źle. 

Opublikowano

Dlaczego? Jaki bug,, Jak ktoś dobrze napisze questa to nie widze problemu. Bugu nie będzie..

PS: na 100% mają logi z questa kto o której i ile użył kuponów więc namierzyć im to sekunda gdy coś będzie źle. 

Raczej wątpię że bug z questem bo Veygr ogarnia questy w hooj smooth.

Opublikowano

Ale po co ma być coś źle skoro już ktoś im przypomina o sprawdzeniu ? Zrobią to przed startem czy tam sprawdzą i będzie dobrze. 

Opublikowano

to wypier... tam. nikt dla ciebie nie będzie robił klienta specjalnie...

juto mniej więcej będzie z rana i każdy będzie miał szanse pobrać.

Widzę zostałeś prawnikiem zespołu Alistria.

Za każdym razem gdy ktoś napiszę negatywną opinię to go hejtujesz..

Trochę śmiech nie każdy ma super neta a szczególnie Lukson który clienta ściąga z 6 godzin (  seip xD )

Opublikowano

Jak większość graczy wie , serwer startuje za niecałe 11godzin . <3 a clinet`a nie ma .., kiedy go wstawicie? 30minut przed startem ? i wszyscy będą pobierać na "hura"?

Opublikowano

No z tym klientem to lipa , gdyz wychodze o 11 i bede dopiero po 18 wiec nie wiem czy mi sie uda go sciagnąc , ale i tak tutaj zagram.

Opublikowano

Jak większość graczy wie , serwer startuje za niecałe 11godzin . <3 a clinet`a nie ma .., kiedy go wstawicie? 30minut przed startem ? i wszyscy będą pobierać na "hura"?

A jak nie wstawią, to okresu dostaniesz? spokojnie...

# mam pytanie bedo może roski do zrobienia? czy aby wody?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

A jak nie wstawią, to okresu dostaniesz? spokojnie...

# mam pytanie bedo może roski do zrobienia? czy aby wody?

wszystko sie dowiesz podczas startu, a jeśli nie to co okresu dostaniesz? spokojnie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...