Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak zapytam bo ślepy jestem kiedy oficjalny start ?

AW@

-Dropią PD i Rękawiczki na 3h z metinów red las i mapy na wyższe lvl ?

Start w piątek

START ODBĘDZIE SIĘ 28 LUTEGO O GODZINIE 20:00

517981403547547309333.jpeg

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak zapytam bo ślepy jestem kiedy oficjalny start ?

AW@

-Dropią PD i Rękawiczki na 3h z metinów red las i mapy na wyższe lvl ?

Glownie metki sie bije w av 1 , tam leca pd i rekawiczki bodajze sciagane .

Nie wiem czy to mozna nazwac bugiem ale z tego co pamietam na poprzedniej odsłonie predkość ataku byla nie ograniczona i bodziak potrafil bic tak szybko jak ninja .

Opublikowano

Moby w av1/av2 i na innych mapach chodzi mi o łuczniki będą podchodzić ? Fajnie by było gdyby podbiegały.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Moby w av1/av2 i na innych mapach chodzi mi o łuczniki będą podchodzić ? Fajnie by było gdyby podbiegały.

Wszystkie moby dystansowe atakują z dystansu. Za dużo osób expiło na "spację". 

Opublikowano

Wszystkie moby dystansowe atakują z dystansu. Za dużo osób expiło na "spację". 

Wystarczylo wylaczyc autolur , bo jesli tak zrobiliscie to wierchowce do expa sie nie przydadza gdyz za kazdym zejsciem z pieczeci bedzie nno padalo od lucznikow w av2

Opublikowano

kiedy bedzie klient ?

nie wiem za bardzo no ale przed startem na pewno będzie. 

myślę że już jutro będzie dostępny.

11211199701050204044.png

Opublikowano

Alistria ma fantastyczny klimat do gry w sobie i polecam każdemu kto chce mile spędzić czas na metku ;)

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Do administracji:

Zrobicie tak aby kazdy wierchowiec działał tak jak mega wierzchowce z pla?  

Każdy wierzchowiec działa tak samo system mega wierzchowców został usunięty.

64562221938.png

Opublikowano

@ Kiedy jakieś filmiki u youtuberów :) ?

Start tuż tuż a u żadnego nic nie widziałem.:>

Reklama w sygnie.

Opublikowano

sss1.pngsss2.png

Wspomniane sety biżuterii, po lewej PvM, po prawej PvP

sss5.png

Po naciśnięciu na takie małże otrzymamy perłę, te małże są jedynie dodatkiem, jedną z wielu dróg zdobywania pereł lecz nie główną i nie traktujcie ich tak

Występują na mapach takich jak M1, M2, Sohan, Święta Ziemia, Smocze Przystań i innych, które może pominąłem

sss3.png

Znany Wam npc został kolekcjonerem, można iść do niego i poprosić o pracę, on powie nam czego szuka(w zależności od naszego poziomu), wystarczy mu tego dostarczyć i otrzymacie Yang. Przedmioty, które on zbiera dropią bez rozpoczynania misji więc baczcie co Wam wypada z mobów, podpowiem że pierwszym takim przedmiotem jest ozdobna spinka do włosów

sss4.png

Co 24 godziny można podejść do Kapitana i zapytać go czy jakiś boss rzucił nam wyzwanie, jeśli go nie przyjmiemy, musimy czekac kolejne 24h.

Po zaakceptowaniu wyzwania zostajemy przeniesieni na mapę na której walczymy 1 vs 1 z bossem dopasowanym do naszego poziomu postaci

Z bossów tych jest normalny drop, nie można tam spotkać bossów z dungeonów

Mały up.

zhda.png

Opublikowano

Super wygląda całość, nic więcej tylko czekać na start.

Oby było sporo osób, bo tego typu serwery powinny przyciągać tłumy.

Reklama będzie duża więc graczy po kliku dniach  nie będzie brakować :)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

sss1.pngsss2.png

Wspomniane sety biżuterii, po lewej PvM, po prawej PvP

sss5.png

Po naciśnięciu na takie małże otrzymamy perłę, te małże są jedynie dodatkiem, jedną z wielu dróg zdobywania pereł lecz nie główną i nie traktujcie ich tak

Występują na mapach takich jak M1, M2, Sohan, Święta Ziemia, Smocze Przystań i innych, które może pominąłem

sss3.png

Znany Wam npc został kolekcjonerem, można iść do niego i poprosić o pracę, on powie nam czego szuka(w zależności od naszego poziomu), wystarczy mu tego dostarczyć i otrzymacie Yang. Przedmioty, które on zbiera dropią bez rozpoczynania misji więc baczcie co Wam wypada z mobów, podpowiem że pierwszym takim przedmiotem jest ozdobna spinka do włosów

sss4.png

Co 24 godziny można podejść do Kapitana i zapytać go czy jakiś boss rzucił nam wyzwanie, jeśli go nie przyjmiemy, musimy czekac kolejne 24h.

Po zaakceptowaniu wyzwania zostajemy przeniesieni na mapę na której walczymy 1 vs 1 z bossem dopasowanym do naszego poziomu postaci

Z bossów tych jest normalny drop, nie można tam spotkać bossów z dungeonów

Mały up.

nie widać obrazków 

proponuję wrzucać obrazki na iv tylko załóżcie konto to nigdy obrazki nie wygasną.

11211199701050204044.png

Opublikowano

Reklama by się jakaś przydała, co prawda widziałem posta z tym, że ma być wielka, ale jak do tej pory to nie widać jej w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...