Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbugowałam sobie konto na waszym mistrzowskim forum. Po zmianie stylu na IPB wyskakuje jakiś błąd i gdy chce wejść na moje konto pojawia się on ponownie. Usuwanie ciasteczek nic nie daje ^^

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbugowałam sobie konto na waszym mistrzowskim forum. Po zmianie stylu na IPB wyskakuje jakiś błąd i gdy chce wejść na moje konto pojawia się on ponownie. Usuwanie ciasteczek nic nie daje ^^

Sprawdź teraz. 

Opublikowano

bony 6/7 są tylko do exspa w pvp nic ci one nie pomogą.

wlasnie dlatego robie bodego 75 ktorym bd farmil ripa

12k hp raczej pomoze cos w pvp

8 itemow x 1500

: 500/1000/1500

POTWORY: 10%

STATYSTYKI: 5/8/10(tylko broń i tarcza)

zhda.png

Opublikowano

Szkoda ,że SM 2 tyg. po starcie jednak nie zagram z tego powodu nie będe pakował 2 razy do tej samej rzeki :) I myśle ,że zmienicie z 2 tyg odrazu na start . A było obiecane ,że odrazu zostaną rozdysponowane .

Opublikowano

powodzenia ze startem :) wbiję napewno mam nadzieję że sie wam uda:) co do SM byłbym za tym żeby zwrócić odrazu :)

Opublikowano

Zmieńcie wartości bonusów na max,bo to jest chore jakie macie. Wbić perfecta graniczyć się będzie do postawienia botów na noc.

Chore, dajcie równe szanse i wartości max! 8,10,15 abs ?! PŻ 1k, 1,5k, 2k, 2,5k ? Pogięło was ... 8S

Jestem pewien, że pozwoli wam to utrzymać wielu graczy.

Opublikowano

Zmieńcie wartości bonusów na max,bo to jest chore jakie macie. Wbić perfecta graniczyć się będzie do postawienia botów na noc.

Chore, dajcie równe szanse i wartości max! 8,10,15 abs ?! PŻ 1k, 1,5k, 2k, 2,5k ? Pogięło was ... 8S

PVP będzie lepsze :)

Bo tak to każy wbija maxa i tyle z robienia eq :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Jeden ustawi bota, a drugi kupi od niego, to w końcu jest medium, a nie easy/4fun.

Tak to przynajmniej perfect itemy będą miały jakąś wartość, a nie będą leżeć na ziemi :).

Opublikowano

no co ty to  nie bylo gry tydzień i nara szukasz inny serwer to będzie serwer na dłużej.

11211199701050204044.png

Opublikowano

bardzo ciekawe tylko ty na to narzekasz wiec widac ilu pozatym to nie ma byc serwer na 1 dzien dla gimbazy, trzeba sie postarac zeby cos osiagnac :)

zhda.png

Opublikowano

jest ktoś z starej odsłony? bo już nie pamiętam czy wp kosiarka do expa a w pvp lipa czy mniej wiecej zbalansowane?

Opublikowano

No fajne ulepszenia broni widać ogarnięty team na pewno zawitam .

Truta szkata ripera i czy będzie można ją ulepszać ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nom bieganie każdemu w 4x15 nie jest chore?

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...